Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Stefania, la multi ani.
Tache, bine ai venit. Ce vrei sa stii despre hipospadias? O are baietelul tau?
Pup restul gastii
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
georgi75 spune:
Multumim fetele!Mult, mult, mult!
Acum am terminat cu totul adica: musafiri plecati,vase spalate,dat cu matura(ca pt aspirator e o ora cam matinala).
Am intrat numai ca sa va mutumesc si acum ma duc la nani ca maine(adica azi) trebuie sa fiu "fresh".
Mami de Stefania(2 anisori-sic!)
Georgiana
camelia72 spune:
Salut oltencele!
Tache,uite ce am gasit despre Hipospadias:www.ado.ro/sexualitate/curburi.html" target="_blank">solutii posibile
Cand imi gasesc mai mult timp liber,mai caut,promit!
Sanatate baietelului!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
georgi75 spune:
Fetele, gata cu chefurile.Acum am ajuns acasa si sunt franta dar nu m-am abtinut sa nu intru putin sa-mi cer scuze ca nu am intrat azi sa va multumesc la fiecare.
Promit sa o fac maine. Am bagat azi cateva poze, sa vedem daca reusesc sa vi le si arat.
Va pupezez
Incercati aici: http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Mami de Stefania(2 anisori-sic!)
Georgiana
ciuf spune:
Fetelor, pusei si eu poze cu zana de mine.
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
Pup oltencele dragi
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
bertha spune:
Ciuf, senzationala poza cu Luca pe wc, ca sa nu mai vb de aia cand e gol pusca sub scara si face caca pe olita Tu arati f bine, esti o mamica f frumoasa, ai o burtica super!
Georgi, am vazut si pozele voastre, frumoasa e motanita ta, incaltata in cizmele voastre!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Rodica P spune:
Valeria am admirat burtica si lucrusoarele si pe luca eii parca am fost linga tine pentru citeva secunde mai sa te iau in brate. M-am uitat si prin albumele tale si am vazut pozele facute la las vegas, superbe! Asta mi-a placut in mod special poza
Tache uite si aici http://www.uretroplastii.ro/hipospadias.htm sfatul meu e sa cauti un medic chirurg bun eventual chiar sa mergi la Bucuresti.
Georgi am vazut si eu pozele voastre sa iti traiasca puiuta si inca o data la multi ani!
Camelia multa sanatate lui Mihai pupici puiului mic bolnavior sa treaca repede repede! Am mai auzit asa ca au racit mai rau copii de la datul cu sania pb ca nu se misca si ingheta sau poate a fost prea rece si a tras aer pe gurita. Si eu am continuat sa ies cu Stefan afara, de tusit mai tuseste putin seara si dimineata, si chiar aseara am tras o bataie cu zapada si sincer ma uitam la el ca avea mainile mai calde ca ale mele si noi doi, eu si tati, tragem de nas amindoi pe cind el nu are treaba.
Lorena sanatate multa pupicei nu esti mama ticnita doar iubitoare si grijulie cu puiul ei asa cum e normal.
Cornelia ce faceti? povesteste-ne si noua cum este? hai ca astept impresii si poze! pupicei
Liana ce faci? adica stiu ca inveti dar uite asa te mai intreb si eu .
Am pus si eu poze noi in albumul http://community.webshots.com/user/stefandaniel12
va pupic si sa aveti un sfarsit de saptamana extraordinar si craiovancele sa va bucurati de zapada!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
Liana30 spune:
sunt aci....
vazui toate pozele...mey...meyy..da sunteti minunate toate...toti...iar Luca e superrrrrr tareeee...
gata terminai cu ex...acu trebe sa dau de baut...asa ca voi propuneti io aprob
si grabitiva ca apoi intru in sexiune
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
si apropooooo
tache va multumeste din suflet pentru ajutorul vostru...
nu prea poate intra asa des pt ca nu are timp...o sa va mai anunt eu ce a facut...
va multumeste inca o data....
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Uite ca ma trase Liana dupa ea...si mai ajunsei si io sa va salut
Deci...SALUT !!!!
Luca e criminal in poza aia de sub scara...
De Lorellay si BB Codrin ce mai stiti??
Deea..unde esti fetitza?? Nu te lasa Alex sa ne vizitezi?!
Bun venit noilor oltence!!
la fete!!!
Nunta noastra-26.06.2005