bebelusi de ian-feb 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Magga, si eu ma gandeam la lingurita aia de la chicco, dar mi-e groaza de ce o sa fie pe el si pe jos
, iar Vlad nu sta cu barbita deloc...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
magga spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Magga, si eu ma gandeam la lingurita aia de la chicco, dar mi-e groaza de ce o sa fie pe el si pe jos, iar Vlad nu sta cu barbita deloc...
Poze cu Vladutz
aaaa, deci mai sunt copii care nu vor barbita, pe mine ma impinge icnd apar cu ea...eu pun un ziar pe jos si ma imbrac cu ce am eu mai prost ca-mi da si mie si-mi pune peste tot. ma iubeste si imparte frateste cu mine tot ce maninca. dar imi pune pe nas, pe fusta, in par, ehe...
Witchie spune:
Liviana multumesc de invitatie dar am un mare necaz in familie...
tocmai ne-a parasit bona... cred ca ma imbolnavesc de nervi!
sunt tare suparata.
si tre sa fug la munca, am emisie in seara asta damn it damn it damn it!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, Shobo, nici nu cred ca voi mai avea vreodata parul mult mai lung.
Asta e tunsoarea care imi place si mie si este foarte usor de intretinul, dar am cautat mult pina am reusit ce vroiam si acum tin cu dintii de coafeza mea. Ideea e ca mi-ar placea pe acelasi stil, dsr cu 2-3 cm mai lung (asta la mine ar insemna acum par lung). Multumesc de complimente 
Shobo, nu e nici o problema, ca si eu am inceput deja de aproape o saptamina, crezi ca exista vreo dif daac astepti ora 12 noaptea sa faca exact un an??? (aici il citez pe sotul meu care mi-a zis asa la o cutie de cereale de la 6 luni in sus si Rebecca avea 5 luni si vreo 3 saptamini atunci
]. daca ii place, eu zic ca e un lapte excelent. Rebecca se impaca bine deocamdata, dar e la cantitatea de 2 masuri acum.
Anda, dar de ce v-a parasit? si bunica??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
danielai spune:
Ixxi - si mi-mi place seringa de la Nurofen si o folosesc la toate medicamentele
Ana Maria - ai un domeniu f interesant
Magga - m-am distrat copios de intamplarea cu WC. Eu o votez cea mai haioasa nazbatie din grup. In legatura cu intrebarea ta tot cu WC
(spre care se pare ca are aplecare
)eu am citit o adevarata teorie despre spaima copiilor mici de WC. In concluzie, cum se pare ca nu are cine stie ce complexe eu cred ca poti sa incerci, mai ales ca ea e invatata sa fie f independenta, dar sa nu tragi apa cu ea de fata (teoria spune ca-si privesc nevoile ca pe ceva extrem de personal si se sperie cand vad ca dispare). De fapt, aceeasi indicatie si pentru golitul olitei.
bubu05 spune:
Kita, si eu i-am dat lui Vlad Milupa HN, vreo 2 saptamani, la inceput cu supa de morcovi, apoi treptat am crescut cantitatea de lapte pana am ajuns doar la lapte din asta. El manca, nu cu placere...dar de foame...
Si mie imi place seringa de la nurofen, la fel o folosesc latoate medicamentele!
Shobo, cred ca e ok sa-i dai laptele, pana i-l introduci, mai dureaza o saptamana...nu cred ca are ceva.
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67629" target="_blank">Capitolul 74
Crinuta si
Rayan