bebelusi de ian-feb 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani,

BIANCA MARIA
ALBERT ADRIAN

Sa cresteti mari si sanatosi!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleeeeu, m-am uitat in gurita lui impreuna cu bona, adica m-a ajutat ca nu ma lasa cam deloc si ii ies 2 sus si unul jos... off, saracutzul, sper sa sparga bine gingia rpd toti 3 ca mor de mila puiului!

Patricia, i-am luat azi si eu Nan3, sa incerc miine dim sa-i dau intii asa 30ml sa vad ce zice (ii voi da dupa sin) si apoi de zilele viitoare cresc cu cite 30ml. Rebecca il primeste bine? ma incinta ff mult ca nu are arome! aseara am uitat sa va zic ca i-am dat 30ml Milumil3 si am gustat si eu si mi s-a parut extrem de aromat a mar... si ma intreb la naiba, nu este un E aceasta aroma??? si nici nu mi s-a parut ca i-a placut... asa ca incercam cu Nan3 care sper sa-i placa.
Patricia sa stii ca si mie imi place cum iti sta asa, nu stiu dc cu parul lung ai mai fi la fel .

aoleeeu, eu am inceput o cura asa mai usoara si voi vb intruna de prajituri

La multi ani, ALBERT!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

bubuuuuuuuu, EU MANINC POZA cu prajitura , ma crezi???? pe unde stai? . ca dc nu dorm noptile urmat il dau naibii de regim

Glumesc
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La multi ani Eric!!!!

Liviana eu predau o materie de sociologie "metodologia cercetarii".

Apropo de nazbatii, eu nu am povestit de sertare si scos din ele ca deja ma dispera cu chestia asta, mai ales ca repetat isi prinde degetelele in ele. E o varsta de maxima curiozitate si exploreaza spatiul.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Shobo, esti tareeee! Te astept, stau in Berceni!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Ixxi, nu se vad pozele !!!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

ixxi, nici eu nu vad pozele!

La multi ani, ERIC!!!

Mergi la inceput

acum ma gindesc ca poate tb sa mai astept 1-2 sapt, sa ajunga mai aproape de 1 an ca sa-l incerc cu Nan3 pe care vad ca scrie 1-3 ani??? oare nu e prea devreme la doar 11 luni si o sapt sa incep? nu-mi vine sa mai sun pediatra doar pt atita ca ea mi-a zis CLAR: "ce lapte ii place piticului -acela e mai bun!, incearca intii cu formule!"... si am vb cu ea pe la 11 luni fara putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

bubu.. arata bine de tot surpriza!!!

Vreau sa va spunc ca e crima si pedeapsa cu laptele asta milupa HN25, ca nu ii place deloc, si ma chinui sa ii dau sa manace asa, n-am ce face, ca deja in 4-5 zile mi s-a dus stocu de pampers pe toata luna februarie :((

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Buna seara doamnelor, eu la pozele cu dulciuri nici nu ma mai uit, eu nu-s in stare sa produc asa ceva si ma complexati.

Daniela, multumim frumos, am vazut cititoarea ta, este o fetitza tare tare dulce si cocheta. Am vazut si scriitoarea, inclusiv fotografia, parintii mei? nuuu si am murit de ris.

Amo, nici eu n-am inceput nimic cu olita, nici nu i-am cumparat inca, eu ma intrebam, daca astept pina la 18 luni, oare nu pot s-o asez direct pe buda?

la capitolul nazbatii:

intr-o zi cind eram numai eu cu ploada acasa ma trezsc cu toaleta infundata. Va scutesc de detalii, pina la urma a trebuit sa fac sapaturi si ce scot din toaleta? unul dintre cei sapte pitici...oare cine l-o fi introdus acolo?

tot acum citeva zile ma duc cu fetitzul meu la joaca. tot alerga ea dupa o minge cu alti copii de-a busilea, cind enervata ca nu ajunge la ea, a tras de pantalonii baietelului care-o avea, pina i-a dat jos pantalonii baiatului, i-a fluturat, a tras un chiot de bucurie si i-a aruncat cit colo. Apoi a venit un copil mai mare care mergea deja in picioare, s-a aplecat, a luat mingea si i-a lasat pe pici cu ochii in soare.

azi am cumparat lingurite strimbe de la chicco, ca vrea sa manince numai singura, poate cu astea-si baga ceva si-n gura.

va pupam

Mergi la inceput