Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
dyadya spune:
NicoletaB, fa cum a spus a.cicel, copiezi link-ul si-i dai paste aici. Cred ca stiu la ce magazin te referi. Este unul micut-micut, faci doi pasi si te lovesti de tejghea? Ca am fost si eu acolo si am vazut multe invitatii dragute si ieftine. Aveau foarte multe modele.
NicoletaB spune:
preturile nu sunt cele de pe site, acesta fiind neactualizat
de la ei am arvunit husele si baloanele, iar invitatia mea costa la ei 24.000 lei
si ca sa vezi cat de mica e lumea, cel de la care am luat invitatiile e tatal astuia cu husele
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Hai sa va zic si voua...
Stiti cum sunt soacrele ?
Soacrele sunt ca jocul de carti.
Ai nevoie de o INIMA sa le cuceresti, de o TREFLA
sa te casatoresti cu baiatul lor, de INIMA NEAGRA sa le suporti, de o CRUCE sa scapi de ele.
Si inventie proprie, de moment:
Cum le sta bine soacrelor credincioase ? Cu cruce la cap !
esti cea mai tare mi-a placut foarte mult asta...dar eu am scapat de ei pt. o luna ca au plecat azi dimineata la tara
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Auziti, am fost la o prietena la nunta in vara...croitoreasa i-a facut o rechie de mireasa chiar frumusica, dar i-a "gresit" olecuta decolteele prea adanci...Si tinea slujba un popa, DD sa ma ierte, dar ala numai popa k lumea nu era...in afara faptului ca a bolborosit toata slujba, era cu ochii numai in decolteul prietenei mele...Iar atunci cand a spus chestia cu logoditul, inainte sa-i puna verigheta, in loc sa-i spuna de trei ori, cu ochii in decolteul generos de altfel...i-a repetat de 5 ori...De eram pe jos de ras...
Pai si vina cui era ? dak arati, lumea se uita, nu ? bine, vina sa zicem era pe 1/2... a croitoresei, dar si a prietenei ( ca putea sa refuze, dak nu o voia asa decoltata )...
Si eu tot la rochiile gen "Arata tot" m-am referit... ca doar si eu am decolteu, dar... decent
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
SunSmile spune:
Dya mersic de interes! Nu e ciuperca si nici infectie! Sunt terminatii nervoase prinse "manunchi" in sangele coagulat! Si exista metoda barbara de scoatere a unghiei, dar eu neavand infectie ci poli-traumatism (ca la sportivi) nu se recomanda! Trebuie sa am rabdare, sa creasca cea noua si sa ma feresc de presiune prea mare in picioare. Si tensiunea mea arteriala minunata fiind MICA mereu, nici asta nu ma ajuta prea mult. Asa ca...astept si suport!
Nicoleta cunoastem respectivul magazinash..dragutze!
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Mariana I si tu mai ai un pic... in ce stadiu esti cu pregatirile ?
Raza de soare
Raza de soare... de-ai sti ce emotii am. Nici la munca nu-mi mai e capul, nu pot sa ma mai concentrez. Am mai intrat pe aici asa in fuga ca nu am timp mai deloc.
Pregatirile sunt cam gata. Rochia si costumul sunt gata din septembrie, invitatiile sunt date deja de mai bine de o luna jumate, verghietele tre' sa ni le aduca acasa zilele astea, cu florile am rezolvat, biserica e programata de mult, muzica o avem... mai ramane sa gasesc cine sa-mi faca parul si asta e o problema mare. Aici mi-au cerut la coafor 220 de euro pt coafat si machiat dar nici nu ma gandesc sa arunc atatia bani pt o coafura de o zi, mai ales ca eu am parul mediu si vreau ceva foarte simplu, bucle cu niste flori naturale.
Cu cateva zile inainte de nunta trebuie sa dau un numar precis de meniuri la restaurant si in baza meniurilor vom aranja mesele. Restaurantul il vom aranja noi in interior caci in Italia nu sunt firme care se ocupa cu amenajatul salilor pt nunti.
Peste 2 saptamani imi vin socrii si nasii din Romania si atunci o sa am 8 persoane in casa...
offf.... nu stiu ce ma fac cu parul....
fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Rexanne
Auziti, am fost la o prietena la nunta in vara...croitoreasa i-a facut o rechie de mireasa chiar frumusica, dar i-a "gresit" olecuta decolteele prea adanci...Si tinea slujba un popa, DD sa ma ierte, dar ala numai popa k lumea nu era...in afara faptului ca a bolborosit toata slujba, era cu ochii numai in decolteul prietenei mele...Iar atunci cand a spus chestia cu logoditul, inainte sa-i puna verigheta, in loc sa-i spuna de trei ori, cu ochii in decolteul generos de altfel...i-a repetat de 5 ori...De eram pe jos de ras...
Pai si vina cui era ? dak arati, lumea se uita, nu ? bine, vina sa zicem era pe 1/2... a croitoresei, dar si a prietenei ( ca putea sa refuze, dak nu o voia asa decoltata )...
Si eu tot la rochiile gen "Arata tot" m-am referit... ca doar si eu am decolteu, dar... decent
Raza de soare
Razuca, decolteul prietenei era chiar foarte decent, ca sa o spunem mai pe romaneste, nu ii ieseau pe afara, ea fiind inzestrata generos din punctul asta de vedere, era acoperita pe mai mult de 70 %, si crede-ma, ca nimeni nu si-ar dori un preot ca ala...Dar puteti sta linistite, ca nu este din Bucuresti...Si nimeni nu s-a uitat ciudat la ea...nimeni in afara de respectivu' (celalalt preot comportandu-se absolut normal...)
Hai va pup
dyadya spune:
Hahalere de-astea de oameni, preoti sau nu, gasesti pe toate drumurile. Si daca ar fi avut o rochie pana in gat, dar fata are sani, tot s-ar fi vazut ca are, nu? Si ala tot s-ar fi uitat daca asta-l framanta pe el in timpul slujbei.
Cat despre rochiile de mireasa mai decoltate, scurte, sexi, transparente etc, si eu cred ca ar trebui sa existe o limita a bunului simt. Dar, n-am nimic cu cineva care vrea sa poarte o rochie mai decoltata, decupata, etc. Faptul ca eu m-am imaginat intr-o altfel de rochie nu inseamna ca am impus si o regula. Si apoi, nu tot propovaduim noi pe aici pe forum de luni de zile ca fiecare ar trebui sa aleaga pentru nunta ceea ce si-a dorit toata viata fara sa tina cont de ce crede lumea ca se cuvine?! Repet, in limitele bunului simt. Dar daca cineva a vrut rochie scurta, de exemplu, si rochia nu e nici indecenta, nici penibila, de ce ar trebui sa renunte doar pentru ca toata lumea vrea sa vada mireasa in rochie lunga, vaporoasa? In fond lumea poate sa vada mirese in rochii lungi la alte nunti la care merge, dar aceasta mireasa o data are ocazia sa imbrace rochia visurilor ei, asa ca de ce sa renunte la visul ei doar pentru ca altii se asteapta s-o vada imbracata altfel?!