Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
dyadya spune:
Kateryna, rochia este exact asa cum iti sta tie bine ca ARE CU CE, DOM'LE, ARE CU CE!!!!
NicoletaB, de unde ziceai tu ca ai luat invitatii mai ieftine decat langa Cocor? Ca sunt direct interesata.Si mai exact, cat au costat?Si cum arata? Si pune si tu poze ca altfel nu scapi de noi!
SunSmile, eu cred ca tb sa te duci la un alt medic dermatolog cu problema asta a ta. Uite, eu am o fosta colega de facultate care 4 ani s-a plans de o ciuperca sau cam asa ceva la unghiile de la maini. S-a dus la mai multi doctori in Romania si concluzia finala a fost ca ....nu exista tratament de vindecare completa ci doar de ameliorare temporara. Se resemnase. Apoi s-a mutat in Olanda. Acolo s-a dus intr-o doara la un medic si ala tot intr-o doara i-a spus ca e o problema minora, sa ia nu'sh ce crema si NU MAI ARE PROBLEME NICI IN ZIUA DE AZI!!!! S-a vindecat complet boala care in Romania nu era vindecabila!Culmea e ca maclavaisul ala pe care i l-a prescris dr in Olanda se putea prepara si la noi, deci nu era cine stie ce inventie locala. Erau necesare doar niste cunostinte de medicina. Nu cred sincer ca in Romania nu exista medici dermatologi buni, dar cred cu tarie ca-s foarte putini si trebuie sa-i cauti.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kateryna
A.cicel, da-mi adresa de mail si o trimit in mail.
Nunta noastra
Vazut si placut.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
kateryna spune:
A.cicel am trimis. Sa-mi spui daca ai putut sa deschizi fisierul.
Dya mersic.
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Razuca, unde ai gasit rochiile alea decoltate? Ca eu de obicei gasesc numai din alea imbracate:D E adevarat ca nici nu am cautat mult.
Chiar la magazinul de unde o iau pe a mea aveau una... dar sunt atatea magazine care au... despicate pana la buric... personal, genul asta de rochie mi se pare potrivit pt alte seri, dar nu pt mireasa, care tb sa fie gingasa, usor timida... un decolteu acolo, in care sa ghicesti ( nu sa se zgaiasca popa si restul invitatilor; apropos de popi, sunt care nu te primesc asa echipata si mi se pare normal ) e ok, dar sa-ti arati si buricul si coapsele ( ca sunt si asa modele ) si jarteaua...
Fara suparare, e parerea mea, de detinatoare de ...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
NicoletaB spune:
invitatiile le-am luat de pe cheiul dambovitei, vis a vis de tribunalul mare
magazinasul este situat langa un laborator foto, pe langa birourile Dactilo (dupa ce treci de restaurantul Sahara0
caut pe internet invitatia mea si o postez
1 buc = 20.000 lei
Andita spune:
Si io tot in calitate de posesoare de sani destul de generosi, va zic ca pe mine un decoleteu prea "decoltat" nu m-a facut niciodata sa ma simt decat prost, ca si cum toata lumea numai acolo s-ar uita.... Prefer un decolteu care sa te lase sa ghicesti, si n8u-mi pun sanii pe masa, la vedere, ca altele. Asa ca Razuco, sunt total de acord cu tine la faza asta. In ziua nuntii, trebuie sa fiu gingasa si dragalasa, mai ales ca vreau sa intru in biserica cu voalul pe fata. Ei, cum ar fi sa intru cu sanii pe dinafara si cu voalul pe fata, ca o inocenta....?
Parerea mea e ca rochitele cu pricina, mai decoltate, sunt mai potrivite pentru cele mai putin inzestrate de la natura, pentru a evita vulgaritatea. Daca la niste sani impresionabili mai adaugi si un ditamai decolteul, e prea de tot. Lasati, lasati, ca ei se vad oricum, daca sunt frumosi, nu-i asa?
Sa nu-mi iau suturi: ma refer la rochitele exagerate, gen "nu m-a lasat preotul sa intru in biserica", nu la cele mai blande. Astea cu decolteul pana la buric pot fi OK, atata timp cat nu se vede prea mult. Dat am vazut rochite care lasau lejer la vedere o jumatate de san sau mai mult.
Au mai ramas...
Poze
Rexanne spune:
Fromoasa rochitza...si sexoasa...Auziti, am fost la o prietena la nunta in vara...croitoreasa i-a facut o rechie de mireasa chiar frumusica, dar i-a "gresit" olecuta decolteele prea adanci...Si tinea slujba un popa, DD sa ma ierte, dar ala numai popa k lumea nu era...in afara faptului ca a bolborosit toata slujba, era cu ochii numai in decolteul prietenei mele...Iar atunci cand a spus chestia cu logoditul, inainte sa-i puna verigheta, in loc sa-i spuna de trei ori, cu ochii in decolteul generos de altfel...i-a repetat de 5 ori...De eram pe jos de ras...
Cat despre targ, eu ma inscriu, mai ales ca ieri m-a convocat o prietena care se marita in mai sa o insotesc la targuri...Nu ca eu nu as dori...
Freia, eu am mentionat de pantofii pe comanda la fabrica Fiorangelo din Colentina, da' tre' sa-mi iau donsoara de onoare de o aripa si pe viitorul...de cealalta (una fiind in posesia adresei esacte si celalalt in posesia masinii) si sa- ii pun sa ma duca acolo, ca sa va pot indruma corect...Sper in viitorul apropiat
Va bupicesc
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
am gasit poza cu invitatia, dar nu stiu sa atasez poza
helppp
Copiezi lincul respectiv si il pui aici.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE