Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 30
Raza de soare spune:
Mi-e somn, fetelor si ma doare capul. Azi-noapte am stat cu puiu pan' la 3... am dormit pana la 6:45...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
NicoletaB spune:
neata fetele
cumparat rochie mireasa de la ioanin 7.800.000 lei + plus rochie mortala de seara la 5.800.000
gata am facut-o si pe asta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
neata fetele
cumparat rochie mireasa de la ioanin 7.800.000 lei + plus rochie mortala de seara la 5.800.000
Poze, ceva ? Si... felicitari !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ciciep spune:
'Neata fetele!
Am rezolvat si eu cu biserica, in sfarsit...am fost sambata la Radu Voda ca tot eram in zona, si am reusit sa ne programam...la ora 14.00...restul era ocupat pana seara la 8!!! In fine, partea buna este ca s-a rezolvat in felul asta de la sine problema cu cununia civila, respectiv o vom face joia sau vinerea dinainte. Si in sambata respectiva o sa fiu fresh!
Kreliaaaa, modifica la mine in listutza , te rog, Manastirea Radu-Voda. Si scoate-o de pe lista pe acai24, ca nu o sa-mi mai fie nasa, a ales sa fie mamica...asa ca si noi cautam (din nou!) nasi
Freia, cel mai mult mi-a placut prima rochitza...cam asa era si a mea de anul trecut...sorry din nou pt biserica...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dyadya
In atentia leilor si berbecilor! Mi-a zis mama ca aseara la Tv a fost nu'sh ce dreaq de astrolog care a spus ca pt berbeci si lei si inca unii(da nu i-a retinut pe ceilalti ca n-o interesa) e un an foarte bun pentru casatorii si promovari la locul de munca!!!!Previziunea asta era legata de anul cainelui.
Sunt Berbec....
11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE
Giova spune:
Neatza!!!
Freia mie mi-a placut rochita din poza 29, dar pe urma am vazut ca ti-e scurta. cred ca esti foarte inalta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
andreea_trend spune:
Neata fetelor....
Eu am avut un weekend naspa... ne-am certat cu soacra-mea si acum cand ne-am gasit si noi restaurant... pauza... avans...
Asta e .... sper sa o scoatem la capat si cu asta...
Plus ca acum mai am si examen... si mie o frica.....
Nunta noastra
Poze
NicoletaB spune:
nu am poze ca n-am cablu la telefon
singurul cu cablu e iubi care nu o va vedea decat in ziua cea mare
dar rochita are o super trena care se incadreaza asa frumos in rochita cand imi dispare chefu de a o mai avea
a.cicel spune:
quote:
neata fetele
FELICITARI,dar totusi de ce nu ai facut poze si pentru noi?
11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE
moko spune:
quote:
neata fetele
eu stiu despre ce rochie e vorba...dupa pretz. Am probat si eu modelul de 7.800.000! si mi-a placut mult de tot! e alba sau culoarea untului?s-o porti fericita si sa-ti aduca o casnicie de vis!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1