Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 29
Rallu spune:
Si mie tot prima rochita mi-a placut cel mai mult.
Freia, ce inaltime ai?
Am vazut ca la multe din rochite ti se vedeau adidasii...
La mine toate rochitele pareau facute pentru uriasi, taram cu ele pe jos desi in mod oficial nu aveau trena.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Nice Freiaaa! Mie mi-au placut rochitele un pic mai drepte...asa mi s-a parut mie ca-ti sta mai bine! Decizia e in totalitate a ta..asa ca spor!
Fetelor..e iar luni! Ufff...
O saptamana faina, sa aveti!
Pup u all
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Iar e luni... si iar la munci...
Toata lumea a inceput sa simta ca se apropie nunta. sa vei ce agitatie e in familie... Toata lumea alearga, toata lumea cauta, toata lumea munceste...
Eu eram disperata cu nu gasesc nicaieri caserole pt prajituri (ca aici se dau prtajituri si vin/palinca, cand pleaca invitatii acasa). Dar mama s-a plimbat mai mult ca mine prin magazine si a gasit. Asa ca azi merg sa le cumpar. Sper sa aiba cate imi trebuie mie.
Am fost si la tanti care imi face prajiturile. Si daca la inceput vroiam sa facem si torul tot acolo, ne-am razgandit, ca asta presupune transport si alte alea, asa ca il vom face la restaurantul unde facem nunta. Ca sa nu ne mai complicam. Preste 2 saptamani mai dam o fuga in Brasov sau Tg Mures ca nu mi-am luat tunuri cu confeti. Si nu am gasit nicaieri spray cu heliu. Ca buteliile pe care le-am gasit aici sunt prea mari (6 metri cubi) si nu are rost sa dau atatia bani (4 milioane si ceva), si sa sa folosesc doar 1 mc.
11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by oanagody76
Mi-am luat rochitaaaaaaaaa!!!
Felicitari ! Eu azi ma duc la proba... sa le instruiesc pe tanti cum sa aplice dantela si ce mai vreau si sper sa o am acasa pana la sf saptamanii...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dyadya spune:
In atentia leilor si berbecilor! Mi-a zis mama ca aseara la Tv a fost nu'sh ce dreaq de astrolog care a spus ca pt berbeci si lei si inca unii(da nu i-a retinut pe ceilalti ca n-o interesa) e un an foarte bun pentru casatorii si promovari la locul de munca!!!!Previziunea asta era legata de anul cainelui.
A nu se intelege ca am vreo credinta in zodiace dar cum eu sunt leu si el berbec....well...mi-a placut cum suna faza cu "an bun pt casatorie".Si pt ca stiu ca mai sunt si alte cupluri formate din aceleasi zodii pe aici pe la Mirese 2006, m-am gandit sa le inseninez si altora ziua!
Rallu stie!
Va pup ca plec la munci!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Freia
vreti sa va arat poze cu mine in diverse rochitze?
Poze cu rochiteeeeeeeeeee !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
Mai am o veste fetelor. Cica la Ionin (in Cocor la et 3) s-au mai ieftinit rochitele de mireasa.
Raza ai fost la proba? Ai luat rochita acasa?
Pai eu nu v-am zis, fetelor, ca sunt reduceri ? dar doar la rochiile de seara !!! sunt rochii superbe cu 1.900.000 ! de la 4-5 mil...
Elara, inca nu am luat-o... sper curand-curand...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Freia
aici sunt pozele http://community.webshots.com/album/546864427wfscbl.
Unde sunt ? ca eu nu vad nimic...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Cryssy
.alti au spus ca au inmormantare...
Cum D-zeu vine asta, stii cu enspe luni inainte ca ai inmormantare ?
Cris, nu ai macar niste rude carora sa le spui situatia ? adica, sa fie nasi doar cu numele...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Freia, eu pe asta am pus ochii
http://community.webshots.com/photo/546864427/2708469080074406924qLLsbR
dya si eu am vazut... cica pt Lei e un an ff bun pt casatorii, iar pt Scorpioni, bun si pt casatorie, bun si pt bani ( dar aia tocmai prin septembrie )..
Raza de soare