Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si la mine se incarca super greu
cand vad secuntitele alea in care spune ca s-a incarcat imi vine sa-mi dau palme
si am super cablu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by elara

2000 de casatorii intr-o zi nu se poate sa se oficieze la aceeasi primarie.

Ca si daca, utopic vorbind, ar oficia cununii 24 de ore din 24 ca se ajunga la 2000 ar fi trebuit sa fie 83 pe ora, adica O CUNUNIE SA DUREZE MAI PUTIN DE UN MINUT.

Poate e vorba de 200?
Si poate ca se oficiaza in camere separate mai multe cununii simultan?

Krelia, m-ai speriat.
Cum adica, "sa nu mai zic de sectorul 1" ?
Ziiiiiiiii, zi tot ce stii! Please!

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

E posibil sa fi fost doar 200 de casatorii si n-am priceput eu bine...oricum la sectorul 2, in sediul de la Obor aveau 2 sali de cununii si probabil, oficiau in acelasi timp...zau, nu stiti daca se mai fac cununiile acolo si nu la Olari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Examen????
In ziua nuntii???

Am mai spus acest lucru. Nu imi permit sa las restante pt ca teoretic pe 0 august trebuie sa nasc. Mare parte din restante nu se dau in Miercurea ciuc, si nu vreau sa risc sa merg la sibiu sau cu o saptamana inainte sa nasc, sau cu 2-3 saptamani dupa ce am nascut. Nu am ce face. sper sa iau un 5. Eu oricum sunt in plina sesiune, ca am exmen si pe 19 februarie si pe 4 martie, asa ca...

10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE

Sorry, ca am mai cerut si eu lamuriri si a trebuit sa repeti.
SUCCES MULT!

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Sorry, ca am mai cerut si eu lamuriri si a trebuit sa repeti.
SUCCES MULT!

Stai linistita, nu e nici o problema.

10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Si la mine merge super greu DC dar am crezut ca e din cauza "rasnitei mele"
Si inca o chestie ...eu cred ca o sa am atea emotii in ziua nuntii incat cred ca o sa plang...si nu as vrea sa ma filmeze nenea ala cu camera "plansata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu stiu nimic sigur, nu "sariti" pe mine...spuneam doar asa..ca chestie..ce imi imaginam eu...1 la mana ca e sectorul 1 si stim ce cartiere sunt in "raza" lui...2 la mana..arata cum arata (desi, teoretic, n-ar trebui sa aiba asta vreo legtura..da', la noi..orice-i posibil)..3 la mana....e si asta, destul de mare...nu?
Noi ne putem casatori fie la 2 fie la 3...da' sincer...eu prefer 3-ul..ca-mi place palatelul de-acolo...si e si aproape de casa....si 2 e aproape...da'...caldirea aia neo..zeelandeza...nu-mi inspira nimic...si sa fac poze cu minuantele blocuri de la obor..in fundal...ca apoi sa pierd timp in photoshop ..hai lasati ..parerea mea ...ca si cladire..e misto...ca-i noua...da' arata ca un .... intr-o padure de brazi...nu are ce cauta acolo...de la inceput...iar..parerea mea...hai ca am divagat o gramada....

sa revenim.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Da fetelor... cununia civila e o mare pacoste...
Va spune o Miresica de 2005... care stie ce vorbeste!

Eu am avut casatoria civila + religioasa pe 17 sept 2005... deci nu era sezon chiar asa de inghesuit ca in iunie-iulie... Si am facut la sectorul 2. Intr-adevar este cea mai frumoasa primarie din tara... Salile in care se oficiaza sunt superbe si mari. Functionarii s-au purtat foarte frumos si ofiterul de stare civila a avut mai intai rabdare sa intre toata lumea in sala, sa se inchida usile, sa se faca toti comozi si abia apoi a inceput ... iar la sfarsit ne-a lasat destul la poze si pupaturi. Bomboanele si sampania... afara pe hol! Iar parcul amenajat in fatza e super... Hai ca va pun cateva poze... n-am cu sala ca nu m-am invrednicit sa pun...!!!

Ideea principala este ca mi-am rezervat ora cu 3 luni inainte!!! da, da... 3 luni!!! Cu pile, recomandari, plasute incarcate ... ca bani nu puteam duce... sunt foarte circumspecti si le e frica sa nu fi cu camera ascunsa! Deci cu 3 luni inainte am vorbit, dupa 1 luna iar am sunat pt politeturi si bla bla, dupa o luna iar un telefon de curtoazie sa nu ma uite iar cand am depus actele le-am depus mai devreme cu o zi decat poporul normal care facea in acea zi. Asa am reusit sa obtin ora 10. Mi s-a spus clar si in fatza ca intre 10.15 si 11.30 sunt numai pilele lu' dom' primar si nu se poate face nimic!

Asa ca faceti tot ce puteti ... daca chiar vreti in aceeasi zi!!!

P.S. Krelia, uita-te la poze ca sa vezi cum am fost nasa la catolici sambata trecuta !!! Nu pot sa spun decat ca a fost divin... mult mai frumoasa slujba decat la ortodocsi...

Va pup si bafta multa la pregatiri...
Of... ce nostalgie ma cuprinde!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 19+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
.spuneam doar asa..ca chestie..ce imi imaginam eu...1 la mana ca e sectorul 1 si stim ce cartiere sunt in "raza" lui...

E si Aviatiei, cartier din care se trage si Raza (pt necunoscatori, je, adica... ) da' ce sa fac, dak DD a vrut sa stabat Bucurestiu' dupa sot ?
Va pupacesc, k plec !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dilaural

P.S. Krelia, uita-te la poze ca sa vezi cum am fost nasa la catolici sambata trecuta !!! Nu pot sa spun decat ca a fost divin... mult mai frumoasa slujba decat la ortodocsi...

Super frumoasa biserica!!!!!!!!!
Ma bucur ca ti-a placut! - ai vazut, e mult mai profund totul!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

iuhuuu...zic si eu buna de departeeeeeeee..
va pup pe toate, n-am timp sa citesc miile de mesaje pe care le-ati pus de cand am plecat, am vazut doar cum Krelia m-a facut slabanoaga (nu ca n-ar avea dreptate, dar AM VAZUT) hihihihi...pupici la zapacita!!!

Mergi la inceput