Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
elara spune:
Examen????
In ziua nuntii???
Pai eu nu din cauza timpului, ci din cauza emotiilor (pentru nunta) nu as putea sa mai scriu NIMIIIC!
Nu il poti amana sau pur si simplu crezi ca vei putea sa te concentrezi?
Eu una, cu siguranta imi iau liber si de la servici, cu cel putin o sapatamana inaintea nuntii. Ca oricum nu as mai fi buna de nimic....As fi aeriana...si asa afisa la sedinte un zambet tamp...apoi incruntare....griji...stres...iar zambet tamp
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by kateryna
Uffa, ce bine ca am scapat de aceasta parte a nuntii. Sunt deja doamna cu acte, asa ca acum imi ramane doar nunta de organizat.
Apropo de organizat.
Intrebare ptr fetele care nu apeleaza la o firma ptr aranjatul localului: Voi o sa va rezervati timp si pentru mers la restaurant ca sa aranjati sala si sa puneti la punct ultimele detalii? Daca da, cum o sa procedati?
Din pacate va trebui sa ma multumesc cu surorile mele, in care trebuie sa am incredere pt ultimele detalii in ce priveste sala. Eu de la 9 la 10 am examen, aoi fuga la coafor, machiaj si alte alea...si la 2 jumate trebuie sa fiu gata ca vineiubi dupa mine. Asa ca eu nu o sa am timp, dar surorile mele da, si inca cateva prietene care au spus ca se vor ocupa de asta. Sper sa fie totul OK. Oricum eu o sa dai indicatii vineri, la fata locului, si sambata prin telefon.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
jesia spune:
Am intrat pe un site sa vad ce acte imi trebuiesc pt dosarul starii civile si am gasit pe langa certificare,buletine etc... "declaratia de casatorie + plic timbrat autoadresat".........si nu inteleg ce vor de la mine cu astea ...sa declar ca ma marit
NicoletaB spune:
http://www.soultosoul.ro/nunta.htm
a mea este cea din primul rand-mijloc
rasuflu usurata cu civila (momentan)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by elara
Examen????
In ziua nuntii???
Pai eu nu din cauza timpului, ci din cauza emotiilor (pentru nunta) nu as putea sa mai scriu NIMIIIC!
Nu il poti amana sau pur si simplu crezi ca vei putea sa te concentrezi?
Eu una, cu siguranta imi iau liber si de la servici, cu cel putin o sapatamana inaintea nuntii. Ca oricum nu as mai fi buna de nimic....As fi aeriana...si asa afisa la sedinte un zambet tamp...apoi incruntare....griji...stres...iar zambet tamp
Am mai spus acest lucru. Nu imi permit sa las restante pt ca teoretic pe 0 august trebuie sa nasc. Mare parte din restante nu se dau in Miercurea ciuc, si nu vreau sa risc sa merg la sibiu sau cu o saptamana inainte sa nasc, sau cu 2-3 saptamani dupa ce am nascut. Nu am ce face. sper sa iau un 5. Eu oricum sunt in plina sesiune, ca am exmen si pe 19 februarie si pe 4 martie, asa ca...
10+
POZE
elara spune:
2000 de casatorii intr-o zi nu se poate sa se oficieze la aceeasi primarie.
Ca si daca, utopic vorbind, ar oficia cununii 24 de ore din 24 ca se ajunga la 2000 ar fi trebuit sa fie 83 pe ora, adica O CUNUNIE SA DUREZE MAI PUTIN DE UN MINUT.
Poate e vorba de 200?
Si poate ca se oficiaza in camere separate mai multe cununii simultan?
Krelia, m-ai speriat.
Cum adica, "sa nu mai zic de sectorul 1" ?
Ziiiiiiiii, zi tot ce stii! Please!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
NicoletaB spune:
declaratia de casatorie e un formular tipizat in care va exprimati consimtamntul asupra casatoriei si-n care se specifica numele de familie pe care il veti purta dupa casatorie
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am intrat pe un site sa vad ce acte imi trebuiesc pt dosarul starii civile si am gasit pe langa certificare,buletine etc... "declaratia de casatorie + plic timbrat autoadresat".........si nu inteleg ce vor de la mine cu astea ...sa declar ca ma marit
Acea declaratie de casatorie trebuie completata in momentul in care depuneti actele la primarie, adica cu 10 zile inainte. Acuma, ce nu inteleg eu...cum vine asta cu 10 zile inainte? Daca am nunta pe 25, trebuie sa merg pe (25-10) 15? Sau sa iau in calcul si ziua nuntii si atunci merg pe 16? Ca eu nu am priceput asta.
10+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SimRamquote:
Concluzie: eu voi fi cea mai odihnita...
Daca zici tuPe mine numai gandu ca sunt treaza de la ora 8 m-ar obosi...oricum este un program foarte incarcat pentru mire, cu ce ti-a gresit? ...just kidding
Nu ma trezesc la 8 ci mult mai dvrm ! de emotie si k sa am timp sa ma aranjez...
cat despre mire... asta e, nici mie nu-mi convine, dar.. nasii nostri au fost foarte petiti si au refuzat tocmai k sa-l cunune pe puiu primul... si fiind nasi prima oara, vrea si nasa sa-i luam de acasa, s-o vada si pe ea lumea... si la urma urmei, desi parintii nasilor stau in Bucuresti si ar putea veni sa-i luam de aici, o inteleg, casa ei e acolo... o inteleg pana la un punct. pt k pe noi, cu cheltuieli pe drumuri, nu ne intelege nimeni.
crezi k mie nu mi-ar fi placut sa nu fie nevoie sa mearga pana acolo, sa stau cu grija ? sau nu ne-am dorit amandoi cununia civila anul trecut sa scapam de alte alea ? dar s-a impotrivit familia lui...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
NicoletaB spune:
se refera la ziua casatoriei civile
aceata guvernand institutia casatoriei
pe ei nu-i intereseaza ce faci tu dupa ce iesi pe usa starii civile
Raza de soare spune:
Cumnata-mea a facut la sect 4. eu am de ales sect 1 sau 4... dar la 4 e urat , doar ca aici am avea pile... la 1 nu... la 4 cununia dureaza fix 2 min !!! cu tot ce-ti citeste... la 1, vreo 10-15... la 1 e nevoie de spaga, stiu sigur... Krelia, tu stii ceva in plus ? zi-ne !
si fetelor, doar la mine merge greu DC dupa orele 10-12 ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...