pui pane
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dpop spune:
am cumparat pulpe in weekendul acesta:
pulpe medii intregi proaspete, si (uraaa!) pulpe micute, de fapt numai partea de jos
le-am preparat in toate 3 felurile:
1. prima oara: crude le-am trecut prin faina, si apoi prin ou batut cu faina, lapte, un pic de ulei si condimente (asta e maclavaisul meu de pane-standard). le-am dat la foc mic, asa ca partea de deasupra s-a cam scurs in jos, a ramas subtire de tot stratul de ou. deci le-am prajit, apoi leam scos, le-am trecut prin faina + pesmet, si apoi din nou prin ou, si apoi le-am pus intr-o oala cu ulei, am pus capac, si le-am bagat la cuptor.
problema care a rezultat: pe cand le-am scos din cuptor, se prinsesera de fund.le-am razuit cum am putut, noroc ca partea de deasupra arata binisor.
2. am pus la fiert pulpitele mici, in apa cu vegeta, busuioc si condimente pt pui. le-am pus cu capac, sa se faca mai repede. pana cand mi s-a parut mie ca s-au fiert - carnea cadea de pe oase intr-o veselie. asa ca am scos-o, si cu chiu cu vai am trecut-o prin faina+ pesmet, apoi maclavais, tinand din toate partile sa nu raman cu carnea in mana (pt ca specificatiile erau clare: "eu vreau cu os!"). pana la urma, tot asa, puse la prajit la foc mititel, s-a scurs in jos oul respectiv, poate ca intelegeti cum vreau sa zic - ca partea de jos s-a latit cu oul scurs. (sa nu zic ca din cauza ca aveau apa in ele de la fiert, mi-a sarit ulei pe mana). noroc ca desi aspectul lasa de dorit, am primit verdictul ca sunt bune.
3. am facut si cum stiu io clasic la cuptor, numai cu ulei, ceapa si condimente. atata ca era cat pe-aci sa le ard, numai un pic s-a ars din sos, am salvat restul
all in all, a fost ziua puiului ieri, dar nu sunt prea satisfacuta de rezultate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
dpop nu stiu cum nu ti-a iesit, eu fac pui pane si imi iese totdeauna, nu conteaza cat sunt de mnari sau mici bucatile, pieptii daca sunt mari ii tai in 2 asa pe lungime si pulpele la fel sa-ti iasa picior de sus si picior de jos(intelegi tu), le condimentezi, sarezi, le dai prin faina si ou batut cu faina(FARA PESMET) si secretul e ca uleiul sa fie bine incins cand le pui in tigaie, si apoi il scazi, si cum le pui cum le lasi putin si le intorci repede pe partea cealalta, apoi le lasi la foc micutz sa se faca inauntru si le intorci intr-una sa nu se arda oul.
mie imi place puiul pane numai cald, a doua zi nu-i mai bun.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
dpop acum vad ca fetele fierb puiul inainte, eu il prajesc asa CRUD, nu il fierb niciodata inainte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)