Sansa e cea pe care ne-o acordam
Raspunsuri - Pagina 11
dara spune:
Strumph...urmaresc subiectul tau de la inceput, parca nu gasesc cuvantul care sa descrie exact senimentul pe care il am la fiecare postare a ta. Eu sunt membra a acestui forum din 2002 dar postez mai rar, desi intru aproape zilnic, si mai ales cand sunt singura acasa(adica e plecat sotul) stau cu orele si citesc... De data asta pur si simplu nu ma pot abtine sa nu scriu, desi nici eu nu stiu exact ce vreau sa-ti spun.
Sa revin la sentimentul de care iti ziceam. Mi-e ciuda, asta e cuvantul, mi-era ciuda de fiecare data cand citeam. Adica tu, care stai acasa de nu stiu cat timp pentru a-i creste pe cei doi copii pe care i-ati facut impreuna te framanti in fel si chip ce l-o fi apucat pe dansul, unde si de ce ii fi gresit de e atat de rece, nu stii cum sa-l atingi macar cu varful degetelor, despici firul in patru, iti analizezi si rasanalizezi comportamentul, iti faci planuri de "aratare" a sentimentelor cum, cat si in ce fel, cum sa draia o pauzasti fiecare pupatura, fiecare vorba, fiecare discutie, fiecare atingere... Iar domnul e rece si nu te poate atinge... Ce ma enerveaza! Sa nu te superi, dar nu stiu de ce, ma enerveaza. Vorba aia "sa-i cureti oua", sa nu stii ce sa-i mai faci, iar el sa nu vrea sa stea la discutie, sa fie rece si neconsolat, neinteles... Imi venea sa bag mana in monitor si sa-l gasesc printre randurile tale si sa-l scutur bine, sa-si revina.
Imi place mult cum te exprimi, te vad o fiinta sensibila si inteligenta, iubitoare si asa simt eu, ca nu meriti sa treci prin asta...
Si mai ales cand scri ca ai descoperit nu stiu ce colega-fir-ar sa fie (vorba fetitei mele), aveam sentimentul ala de "I told you so!", enervant, pe care iti vine sa-l zici...
Nu vreau sa-ti dau nici un sfat, stiu cum m-am simtit eu dupa doi ani de stat acasa, parca rupta de toata lumea-mi-am dat seama de asta mai ales dupa ce m-am intors la serviciu... Si iti inteleg spaima de a mai zambi, si intr-un fel de neputinta care te incearca atunci cand simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare, cand nu mai stii cum si de la ce nimicuri sa-a ajuns la raceala...
Cand ti-am citit primele post-uri mi-am zis ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, imi inchipuiam ca ai ani mai multi... Suntem cam de aceeasi varsta-asta nu pentru ca asa as putea sa-ti dau neparat sfaturi...
Iti doresc sa gasesti raspunsul si solutia la tot ce te framanta.
Eu cel putin scriind despre ce simt reusesc sa vad totul mai limpede, sa gasesc mai repede solutii.
Te pup,
Numai bine!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
dara spune:
Ha-ha, cred ca am scris deodata!!!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
piticasigogosica spune:
"Pur si simplu spumega de furie si se descarca pe mine, imputandu-mi lucruri absurde, aducandu-mi aminte ca eu sa nu ma mai apropii de el, sa-l pup sau alte gesturi si sa nu-l mai intreb ce face!!"
Insemna ca nu te-a abandonat.Stii de ce spumega?Fiindca e neputincios,fiindca in definitiv nu are motiv sa se desparta de tine.Poate ca asta cauta...si nu gaseste.
Cu cat vei fi mai calma cu cat il vei infrunta cu raspunsuri clare si ferme,cu cat argumentele tale ai vor inchide gura...cu atat va fi mai nervos(cunosc atat de bine situatia...).
In cearca sa-l provoci cat mai putin in acest sens,fa-te frumoasa,razi,fi fericita(pe cat posibil).
Cred ca esti pe calea cea buna,cel putin pentru tine! 
poze
Iri si Iris
strumph2in1 spune:
Saluti!
S-a intamplat ceva ieri - ceva neasteptat pentru mine. Meditez inca la subiect.
Sa zicem ca s-a facut un gest de deschidere a portitei spre bine, de dezamorsare a bombei. Totusi in lipsa DISCUTIEI de care avem nevoie noi doi, mai este pana cand ne revenim!(realist vorbind)
S-au facut niste gesturi, s-au spus niste vorbe. Nu sunt de nota zece, dar sa zicem ca sunt de trecere a examenului la limita.
Sa vedem ce va urma.
Stiu ca parca am vorbit in dodii, dar nu pot spune inca mai mult.
Va pup si o sa revin)
ionella3003 spune:
strumph, jos palaria in fata rabdarii tale!... ma bucur ca, in sfarsit, se intrevad semnare de schimbare in bine si iti doresc din toata inima sa va ajute D-zeu sa redeveniti o familie fericita.
Povestile noastre se aseamana pana intr-un punct...Si in cazul meu a functionat metoda in care am inceput sa fiu mai rece cu el si, implicit, mai grijulie cu mine... acum pot spune ca lucrurile merg inspre bine, insa aceasta schimbare a comportamentului meu nu ma reprezinta si imi consuma atata energie!... uneori ma simt fizic zdrobita, insa sunt sigura ca, pana la urma, numic nu-i intamplator pe lumea asta si totul va fi bine...
Iti doresc tot binele din lume
(
si pt copilasi!)!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
strumph2in1 spune:
Salut din nou!
ei, asa cum ma asteptam episodul de acum cateva zile nu a marcat "marea schimbare". Totusi, in ciuda impasibilitatii fata de ceea ce tine de gospodarie, usoare schimbari in mai bine sunt. Daca as fi rauvoitoare as zice ca nu sunt deloc. Insa nu e asa. Imi imaginez la imensul orgoliu de care dispune, ce mult trebuie sa fie pentru el sa fie si asa.
Oricum, foaarte usor spre mai bine. Sper sa fie un inceput bun.
Printre vorbele spuse -scapate cu greu - au fost si " mi-a fost dor sa te tin in brate!"...hmm, nu e mare lucru veti zice dar e ceva. Restul vorbelor au fost filtrare prin tona de orgoliu din dotare si nu au fost la fel de dulci, sa zicem dulci-amare...
Reusim sa vorbim despre lucruile din viata noastra (servici, bani, copii) fara sa mai sara la fiecare fraza sa dea cu paru (verbal)..ceea ce e mare lucru.
Ionela: merci, dar sunt si eu sustinuta de familie si psiholog si desi ma mai enerveaza, nu ma las..Multa bafta si tie!
Vom vedea ce va mai fi. Va multumesc pentru incurajari si mult noroc si voua fetelor

Elise spune:
he he... ba "mi-a fost dor sa te tin in brate" e maaaaaare lucru, cum sa nu fie?
rautacioasa cum sint, eu l-as fi intrebat ce l-a oprit - da' uita asta, nu sint un exemplu bun! ![]()
Elise
piticasigogosica spune:
Bravo strumph !!!
Eu zic ca e MARE lucru ca a zis asta.
Da-ne vesti si mai bune.
poze
Iri si Iris
strumph2in1 spune:
Ciao!
revin cu ceva noutati. E mai bine!!
Sigur ca initiativele lui lasa de dorit dar incet incet ne reconstruim intimitatea
, ceea ce e mare lucru.
Implicarea in viata de familie e mai buna, mai putin gospodaria- dar chiar si acolo mai apar mici initiative.
Lucrurile nu s-au reparat de tot - dar poate ca intr-o zi cu soare....
pentru suport..o sa mai trec pe aici DAR sper sa vin numai cu lucruri de bine!
roz6 spune:
Ma bucur mult pentru voi.
Asteptam si speram sa se termine cu happy end.
Va doresc multa rabdare si
.