Berbecutzi din toata lumea... la apel!(8)
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaT spune:
Chiar ma gandeam acum ca daca asta va fi un an bun sau nu pentru berbeci putin imi pasa. Eu vreau sa fie ani minunati pentru iubita mea varsatoare!!!! Trebuie sa fie!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
marinar spune:
Alo.....berbecuti.......pe unde sunteti? V-a speriat frigul de afar?
eu am inchetat instantaneu de dimineata, dar nic sa ma infofolesc nu pot pt ca la birou este ffffffffff cald, cu geamul deschis nu pot sa stau ca sa ma mai aerisesc pt ca acum o saptamana mi-a fost extras un molar de minte si nu suport aerul rece........ Uffff , vreau sa vina PRIMAVARA.
marinar
CristinaT spune:
marinar multa sanatate
eu am mult de lucru la serviciu, zilele trecute trebuia sa testez ceva si rulam pe tot felul de date, acum ca am terminat partea asta, am intrat pe creatie... asa ca nu mai am mult timp!
KUKI spune:
Buna seara berbecuti,
Am venit sa ma dau mare !
Sunt in concediu !!!!
Uraaaa !!!!
Dorm cat vreau si nici n-am parte de noul val de frig. Sunt -12 grade afara.
CristinaT spune:
Neta berbecuti
KUKI... uite-asa se intoarce roata...
Concediul placut si ai grija ca citit undeva ca te poti ingrasa in concediu!
marinar spune:
Neata
Cristina spor la treaba, concentreaza-te la lucrarile tale. Nu-ti face probleme pentru noi; eu oricum ma gandeam ca lista de berbecuti e mare, asa ca....... si inca o data spor la treaba
Kuki concediu placut si sa profiti de el.....ufff ce bine mi-ar prinde si mie putina odihna. si tie si sa se distrezi
marinar
oanademunck spune:
Buna-ziua tuturor!
M-am suparat rau pentru ca am vazut pe prima pagina o lista cu berbecutii de pe DC si zilele lor de nastere si eu nu apar.....si sunt si eu nascuta in aprilie pe 4!(Nuuu, glumeam, normal ca nu am de ce sa ma supar) Va salut pe toti colegii de zodie!Cum e sa fii 'berbec'?
danielac spune:
fetelor va multumesc pentru urarile de sanatate si va doresc si voua numai sanatate si numai bine.
eu am treaba pana peste cap si ma pregatesc de o plecare in Franta luna asta cu un proiect Leonardo. plecam cu toata echipa la Quimper.
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
CristinaT spune:
Buna berbecuti,
marinar, unde esti??
oanademunck o sa te adaug... eu daca pot, desi nu am deschis eu subiectul.
Danielac, vreau si eu cu tine! Distractie placuta. Sa faci poze.
marinar spune:
uite Cristina ca am aparut. Am avut si eu ceva treaba, si oricum merge netu' super greu. merci pt urari, sunt bine acum.
Mey nu stiu cum e pt voi, dar pt mine...... (parca as da citate din clasici) e super bine sa fiu berbecutz. Cred ca asa mi-a fost scris- sa fiu incapatanata, tinand cont de faptul ca sunt nascuta prematur. Vai da ce-mi place sa-mi arat cornitele . Bine ca de multe ori sunt rea si fara motiv, dar daca tine de ce nu!!!!! Si cred ca si vointa e specifica zodiei. In rest, sincera sa fiu, nu sunt pasionata de horoscop sau chestii de acest gen
va pupic
marinar