Berbecutzi din toata lumea... la apel!(8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

DanielaC, sanatate!!

Fetelor,azi ma duc si eu la facultateeeeeeeeeeee!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Berbecuti se zice ca anul acesta este al nostru.
Bafta Miag

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

miag, bafta!!!

iri_sori unde ai citit asta, mie mi se pare invers

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna berbecutzi!!!!!!

Ce bine-mi pare ca v-am gasit. Ma primiti si pe mine? Sunt nascuta pe 17 aprilie 1980. Am vazut ca mai cunt berbecuti pe lista cu data de 17. Mie-mi poasta noroc nr. asta.

Pt fetele berbecutze care se pregatesc de nunta- felicitari si mult curaj. Aveti grija ce mancati in ultima saptamana, sa nu patiti ca mineAm crezut ca nu ajung la nunta mea. dar pana la urma, cand mi-am vazut printul, a fost super bine so frumos.

Pt fetele care sunt in sesiune- mult succes. Eu am terminat dreptul acum 2 ani, dar tocmai am terminat niste cursuri si la examene mi-am adus aminte cum era in sesiune.

pt poate cornitele

marinar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Buna berbecutzi!!!!!!

Ce bine-mi pare ca v-am gasit. Ma primiti si pe mine? Sunt nascuta pe 17 aprilie 1980. Am vazut ca mai cunt berbecuti pe lista cu data de 17. Mie-mi poasta noroc nr. asta.

Pt fetele berbecutze care se pregatesc de nunta- felicitari si mult curaj. Aveti grija ce mancati in ultima saptamana, sa nu patiti ca mineAm crezut ca nu ajung la nunta mea. dar pana la urma, cand mi-am vazut printul, a fost super bine so frumos.

Pt fetele care sunt in sesiune- mult succes. Eu am terminat dreptul acum 2 ani, dar tocmai am terminat niste cursuri si la examene mi-am adus aminte cum era in sesiune.

pt poate cornitele

marinar

Bine ai venit, berbecut micut!!!!

Mergi la inceput

Cristina mi-au citit colegele dar sincer pana acum mie nu prea mi-a mers asa bine.
Dar sper dupa ploaie si furtuna va veni si vreme buna.

iri

Mergi la inceput

sigur trebuie sa iasa soarele.... numai ca trebuie sa insistam pe gandul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Marina, bine ai venit !

Cum adica asta e anul nostru ? Mie numai aiurea imi merge de cand a inceput anul. Toate-s pe dos, ba chiar se intampla lucruri la care chiar nu m-as fi asteptat. Cand incepe binele ? Mai dureaza mult ?

Numai bine la toata lumea.

Mergi la inceput

TREBUI SA AVEM RABDARE (CU RABDAREA TRECEM MAREA)

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata cornite

Mey si eu am auzit ca anul asta va fi ok pt berbeci. Mie pana in prezent mi-a fost bine si sper sa o tin tot asa.

Voi cum va descurcati cu aniversarea voastra? Mai e pana atunci dar, de ex, anul asta ziua mea este chiar in lunea mare- inainte de Paste. Stiti cum e, unii tin post altii nu. Nici nu stii cum sa te imparti.

DAr cu vremea cum va impacati? Mie nu-mi place nici frigul iernii si nici caldura. Temperatura ideala 23-28 de grade C- specifica perioadeiin care m-am nascut.

multi si un week-end cat mai placut.

marinar

Mergi la inceput