HG nr. 53/2006 de modificare a Normelor la OUG 148
Raspunsuri - Pagina 3
lazy spune:
Seact 2,Masina de paine,:
nu trebuie sa mai depunem nimic ,daca am depus in ianuarie.
informatie obtinuta telefonic de la sursa![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
Christel spune:
Stai,sa nu facem confuzie.
Mie firma mi-a depus dosarul in Amzei, dar eu n-am depus inca nimic la primarie(si din Amzei au spus ca nu mai trebuie sa depun nimic).
Dar eu cred ca trebuie sa depun aceasta anexa 1.
Si intr-adevar nu mai trebuie sa depunem lunar acea adeverinta de venituri.( deci asta nu mai trebuie sa depunem, cererea trebuie depusa!)
quote:
Originally posted by lazy
Seact 2,Masina de paine,:
nu trebuie sa mai depunem nimic ,daca am depus in ianuarie.
informatie obtinuta telefonic de la sursa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
Christel spune:
Deci pana la urma la PRIMARIE de ce avem nevoie? Eu am inteles asa:
-anexa 1(in varianta modificata cu pctF)
-copie BI(al mamei)+ originalul pentru confruntare
-copie BI(al tatalui)+ original
-copie certificat de nastere copil pentru care soliciti indemnizatie+ original
-copie certificatul celuilalt copil+original
Mai trebuie ceva?
Loreena spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by Loreena
plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;
la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;
Poze cu toata Familia
Loreena, de unde ai informatia?
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
POZE
informatia o am de la dna. Secretar de stat Maria Muga - departamentul de asistenta sociala si politici familiale din cadrul ministerului muncii; emisiune de la B1 tv
http://sas.mmssf.ro/compendiumLegislativ_categorii.php?id=28
http://sas.mmssf.ro/organizare_secretarDeStat.php
de asemenea, in aceeasi emisiune a mai spus:
sunt incluse la plata indemnizatiei si persoanele care se aflau in postnatal in decembrie 2005;
persoanele eligibile, cele care fiind acum in munca si-au asigurat perioada convenabila si admisibila doar pentru 10 luni, dar vor naste dupa 1 ian 2006 se va face propunere si modificare la legea 148 sa primeasca indemnizatie; la fel cele care vor avea doar 1 luna vechime in decembrie 2005 si vor naste in septembrie 2006 sa beneficieze pt ca mamicile nu au stiut cand au ramas insarcinate de noua lege (insarcinata in dec naste in sept are stagiu 10 luni cu luna resp + lunile in care e insarcinata)....
data limita depunere acte pentru bucuresti este 31 ianuarie; si in tara a fost pana la 25 ianuarie, dar s-a prelungit pana la 31 ianuarie
cine vrea sa ia stimulentul si apoi sa reintre in CIC se poate pana la varsta de 2 ani doar ca trebuie sa mai faca inca o data cererea
pentru cine depune prima oara dosarul depunerea se face in 60 zile de la data nasterii si poate sa se duca sotul, nu mamica; pe urma se primeste cu intarziere cuantumul indemnizatiile
daca se schimba locul de munca si se reintoarce la munca mama pana face bebe 2 ani poate lua stimulentul;
Str. Dem I Dobrescu nr 2 sect 1 departament asistenta sociala si politici familiale la dna MUGA.......se poate depune memoriu pentru cine are o situatie deosebita; sfatul a fost pt o doamna care avea 9 ani de cotizatie si intrerupere in ultimele luni concediu fara plata si nu beneficia de cic.
se va rediscuta problema studentelor care nasc pana la absolvire;
cine nu a primit banii pe decembrie - toti angajatorii sunt obligati sa plateasca; iar pt cine are contract asig indiv. platesc casele de pensii; daca refuza sa se adreseze inspectiei teritoriale de munca pentru ca se incalca grav legea
Poze cu toata Familia

Tudor - 10.08.2005