HG nr. 53/2006 de modificare a Normelor la OUG 148
Raspunsuri - Pagina 2
pd spune:
Lenca, multumesc. Zilele trecute inca nu era modificata cererea.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
Rozi spune:
Dragele mele, ma apuca disperarea cu voi!! 
Pai care lege se aplica retroactiv?! Daca ati depus pana la data aparitiei HG, adio si-un praz verde! Trebuie sa dea ei alte norme, alte indicatii, alte modificari de norme etc, daca vor sa mai depuna si cele care au depus pe normele "vechi".
Orice "lege" se aplica incepand de la data publicarii in MO, daca nu se specifica altfel!
Nu le mai dati idei!
Christel spune:
Aveti idee incapand cu luna februarie, de cand se primesc iar dosare la primarii? In lege parca scrie ca pana pe 10 ale fiecarei luni? Deci numai in primele 10 zile primesc sau se primesc toata luna, asa cum a fost si in ian?
Rozi spune:
Cererile se primesc in fiecare zi. data de 10 este data limita pana la care primaria trimite la directii cererile depuse in luna precedenta.
lazy spune:
Pana la urma ce mai stiti?Mai depunem sau nu cereri in februarie?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
Loreena spune:
plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;
la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;
Poze cu toata Familia
Christel spune:
Astazi mi-a depus firma dosarul in Amzei si de acolo i-au spus ca eu nu mai trebuie sa depun nimic la primarie. Stiti ceva? Au mai aparut modificari? Sau nu stiau ele?
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Loreena
plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;
la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;
Poze cu toata Familia
Loreena, de unde ai informatia?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
cami spune:
sunt niste nemernici
asa mi-au spus si mie ca nu trebuie sa mai depun nimic nicaieri ........si cand colo, surprizaaa!!! trebuie completata anexa 4 si la primaria de care apartii cu declaratia sotului cu tot, ca ei instiinteaza - primaria- cica directia muncii despre concediul mamei
sfatul meu este sa sunati si sa intrebati la primarie cum si ce sa nu va treziti ca primiti banii la "sfantu' asteapta " !
numai bine,
cami , denisa si rares
cami spune:
scuze
rectific .....anexa 1 http://www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf
numai bine,
cami, denisa si rares