Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
adriana, ai inteles bine. pentru tomografie poate medicul neurolog sau neurochirurg sa-i faca trimitere, pentru tomografie la cap.
da, trebuie sa vezi in cazul in care aveti o astfel de trimitere, cu ce judet are contract casa de asigurari de sanatate din zalau, ca sa va poata primi si deconta tomograful la care mergeti. daca veniti aici si casa de asigrari din zalau nu are contrat cu cei de aici, ci cu cei din cj sa zicem, atunci trimiterea nu e buna pentru cei de aici, ei nu pot recupera banii de la zalau si voi trebuie sa platiti integral tomografia. asa ca daca veti avea trimitere, va trebui sa mergeti la tommograful cu care casa din zalau are contract. asta ca sa nu platiti suma integral.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
Buna seara!!!!!!!!!
Adriana imi pare fff rau de accidentul suferit de tatal tau.Multa sanatate ii dorim.Eu zic sa mergi maine cu dansul la cabinetul privat al dr Bogdan(neurolog)si vezi ce zice .Daca il interneaza in spital (la neurologie) il trimite el la Baia Mare la tomograf.Sau poti merge la spitalul militar la Cj.Suna maine la spital in Cj si vezi cum se procedeaza.Daca stiam intram eu azi la spital si intrebam.Cum sunt fetele?
Noi suntem ok.Matei mai accepta cand si cand lapticu.
Carmen ti-ai gasit scaun?
Elvira ne cafengim maine?
Mihaela si eu vreau la patinoar.Nu mi-am pus patinele in picioare de 6 ani.Vreau si eu...........
Va pup dulce dulce.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mihaela_s spune:
bianca, e chiar nasol sa patinezi dupa atata vreme....la mine au trecut vreo 12-13 ani, eram in anul 4 de fac. si uite ca am terminat de aproape 12. patinele de acum nu mai seamana cu ce am avut noi, cele din piele, e greu sa te obisnuiesti cu astea noi. eu stiam chiar bine, sa merg cu spatele, sa iau curbe, dar acum abia de am reusit sa fac 3 ture de sala, e destul de mare, e un teren de hokey. sper sa mai repetam figura!
diana a fost si azi la patinoar, aici la noi, cu o colega. s-a mai facut un patinoar, la liceul maghiar, se plateste intrarea si sunt si aici patine de inchiriat. asa ca SM e aproape...va asteptam!
o saptamana frumoasa va doresc!
elutaf spune:
buna dimineata fetelor! sa aveti o saptamana placuta,
noi am avut un weekend clasic, adica nu am facut nimic deosebit
mihaita a fost la fel de marait ... mai mult azi noapte s-a trezit de vreo patru ori sa pape ... oare nu-i ajunge laptele, nu se satura ... ma gandesc sa-i introduc seara cereale sa vedem, si asa se trezeste, dar inca nu stiu cum o sa i le prepar ... cu lapte praf, mulg lapte de la mine ...
pana imi lamuresc dilemele, poate cu ajutorul vostru, ma retrag ... dar nu inainte sa va pe toate
Mihaiela si Mihaita
elutaf spune:
am uitat ...
adriana imi pare tare rau pentru accidentul tatalui tau ... sa speram ca intr-adevar nu exista nici o problema
Mihaiela si Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Buna tuturor !!!
Azi sunt mai bucuroasa deoarece l-a lasat acasa pe tatal meu si e mai bine acum .
Elutza ii mai dai piept ? Ai putea sa incerci seara , inainte de culcare, cereale cu linguritza si apoi piept sa vezi daca acolo e problema .
Eu ii pun cerealele in lapte , doarme toata noaptea , iar dimineatza ii tin de foame cam 4-5 ore bune . Sau da-i altceva inainte de culcare , mananca diversificat ? Vezi ce poti sa-i intoduci la varsta asta ... scuze dar am uitat cat timp aveti ... scrie si iti mai dam idei ...
Sandana bine ai venit printre noi . Sper sa te integrezi usor si sa te simti bine alaturi de noi .
Da , ai reusit sa postezi unde trebuie ... te mai asteptam cu prezentarea despre tine ( pentru cele care nu te cunosc ) .
Mihaela am intrebat la casa de asigurari si ziceau ca oricum se plateste ca cei care fac tomograful zic ca o data nu au bani , altadata intervine altceva si uite asa nu prea mai vor sa faca compensari ... deci sper sa nu uite ovi sa se intereseze cum e procedura si cat costa . Mersi tare mult inca o data !!!
Bianca iti doresc bafta in continuare la examene . Cum e Matei , bea laptic ???
Carmen cum e BB ? Dar tu cum te simti ?
Vad ca Anca nu mai da nici un semn !!!! Sper ca totul e OK !!!
Va pup si mai intru ...
albumele noastre
Bimilit spune:
Buna ziua!!!!!!!!!
Cafengiste la apel!!!!!!!!!!
sandana bine ai venit.ce face "ma iubesti"?
adriana ce manifestari a avut tatal tau dupa accident?ce tratament i-au facut in spital?nu l-a consultat un neurolog?ii dorim sanatate.
elutza eu zic sa-i faci cerealele cu laptic de la tine.crezi ca nu se satura pt ca se tot trezeste noaptea?poate se trezeste ca-l deranjeaza dintisorii.
elvira unde esti???????????treci mama la cafeaua nr 3.
carmen cum esti?ai ajuns tarziu ieri acasa?ce ti-ai cumparat?cum e andrei?
mihaela servici usor .ai terminat fustita?cand e carnavalul?cum te descurci cu fetele saptamana viitoare(ca e vacanta).?
noi suntem bine.matei a inceput sa bea laptic , nu fff mult , dar bea 120-150ml.e bine si atat.mancarica baga la greu.e tare vesel si cumintel foc.
va pup si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Mihaela am primit raspuns definitiv de la casa de asigurari ca ei nu mai deconteaza tomografele . dar am sunat in cluj la Asromedica si acolo face fara bilet de trimitere , e particular . Oricum vezi ce zice si Ovi ...
Bianca cel mai important este ca nu si-a pierdut deloc cunostinta . Neurolog nu l-a consultat pentru ca ziceau ca nu e atins osul , e numai scalpul luat si atat . A avut tub de drenaj pana azi dimineata , cand i-au dat drumul acasa . Tratament a facut numai antibiotic si ceva calmante , algocalmin si sambata seara diazepan . in rest nimik , doar l-au tinut sub supraveghere si il curatau zilnic . Acum mai trebuie sa mearga cand ii scot firele .
Mai intru ca s-a trezit Paula si tre sa plec...
albumele noastre
mihaela_s spune:
adriana, pretul la noi e 1.100.000 lei pentru tomografie nativa si 2.600.000 lei pentru tomografie cu substanta de contrast. cu aceasta din urma se vede mult mai clar daca e ceva. Se facee programare, poti suna pentru asta la nr. de tf. 0261/759955. sanatate multa tatalui tau. sa ma tii la curent cu hotararea voastra.
bianca, fustita va fi gata maine, mai trebuie sa cos o dantelutza argintie la tiv. Carnavalul va fi joi. In vacanta probabil diana va merge la zalau, la tatal ei. nu stiu inca daca la camin e vacanta. pupici.
eluta, poti linistita sa-i dai cereale seara, mai ales daca se trezeste noaptea.
sandana, bine ai venit! uite cum se inmultesc fetele din zalau... mai trebuie sa ne spui despre tine, chiar daca unneele te cunosc...
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !!!
Mihaela mersi tare,tare mult de raspuns. Dar ... mai am o nelamurire ... deci putem sa venim si fara bilet de trimitere ca sa facem tomograful ? Si acest nr. de telefon pentru programare este la ceva clinica particulara sau in spital ?
Va tin pumnii pentru carnaval si sper sa iasa fustita asa cum si-a dorit Diana . In legatura cu caminul , intr-adevar poate ca nu este vacanta sa fie inchis de tot , poate ca se duc copilasii numai ca se vor strange toti intr-o singura grupa ... cine stie ???!!!
Am uitat ca voi sunteti la particular si acolo probabil sunt alte reguli .
Elvira cam mult chiul mama ... mai da niste vesti ...
Pentru cele care aveti copii si va intereseaza pantaloni de trening super buni la super pret , sa mergeti la Magazinul Copiilor si sa cereti pantaloni de trening din velur . I-am cumparat lui Andreea si suntem fffff incantate de ei ...
Bianca ai facut comanda la q. ? Vezi ca eu am facut astazi si daca nu ai facut sa-mi zici ca sa pot cumpara setul acela de ceramica albastru , pentru bucatarie ... ca sti tu cum e faza ... Elvira pe mine , eu pe tine , tu pe ... altcineva ... iti mai amintesti ??? Sa-mi spui daca ai facut sau nu comanda !!!
Va doresc noapte buna si vise placute !!!
albumele noastre