Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna seara!!!!!!
Acum am ajuns de la cj.am avut un examennnnnnnnn mama mama.Dar e ok.
Elutza , da la cj fac scoala.
Adriana eu am colon iritabil si fac tr si medicamentos cu metoclopramid si motilium.La mancare ce sa-ti zic : fructe si legume multe, cereale (musli)la greu , brocoli, conopida , varza de bruxell.Pauza de orez si banana.Da-i sucuri de porto si mandarine.pupici printeselor.
Elvira o cafea????????????
Mihaela ce fac fetele?
Carmen unde esti???????????????????????????????

Va pup si va urez noapte buna.Fug sa mai citesc putin ca maine iar o iau din loc.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Salutare, salutare....uite ca nu ma tin de cuvant si apar rar, rar..adevarul e ca ma dispera racelile sau ce naiba or fi, ca de o luna dau din una in alta si mai si mananc fructe la greu...
Adriana, am dat ceva retete noi, va invit sa le vedeti...ca la asta ne pricepem. In plus, sotul lucreaza la un site cu bebele andrei si acolo voi pune pe langa istorioarele aparitie si...cresterii noastre si multe, multe retete auzite, citite sau....inventate. Cam intr-o saptamana va fi gata si ...atunci sa ne vedeti! Sa mai aveti grija ( cu colonul) si la condimente...in plus...legume multe, multe si iaurt la greu...
Elvira, ai mai primit jucarii sau carti noi? Nu am reusit saptamana asta sa ies din casa decat de 2 ori: la stomatolog si la supermarchet cu vasi...ca bb2 e tare nabadaios.De abia astept sa merg la cj sa vad cum mai suntem si......ce suntem, ca in privinta simptomelor sunt pe dos fata de andrei...inclusiv pozitia de somn imi e diferita! Eu, care dormeam perfect regulamentar, pe partea stanga si care nu concepeam dormitul pe dreapta sau pe spate...ma desfat in pozitiile aste...interzise...
Bianca, am asteptat phone....mi-as fi dorit sa te pot ajuta, dar banuiesc ca ai rezolvat deja! Bafta la examene, sa stii ca ne gandim la tine...daca nu ne citim dupa-amiaza, te voi suna sa te intreb ceva....legat de metro...Cum mai sunteti cu laptele???
Elutza, grija mare cu zona intarita si incearca si cu cartof ras si pus in pansament...daca vrea sa stea...o prietena a tras cu fetitza o luna si ceva pana i-a trecut zona intarita...
Si o intrebare pt toate: care sunt preturile la jucarii la q...ca tot aud ca sunt mari..Am comandat catalogul, dar suntem curiosi pana vine..
Week-end placut si...spor la treaba si la odihna!
( ei, andrei s-a trezit la fix!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !!!
Dupa vaccinul de ieri Paula s-a comportat absolut normal ... pana spre dimineatza la ora 2 cand s-a trezit cu niste urlete si plansete cu spasme de nu mai stiam ca sa facem cu ea . A facut febra mare , a plans aproape non-stop pana inspre dimineata pe la ora 7 , cand , in cele din urma , a adormit cate un piculet , apoi iar se trezea cu plasete de durere ... problema este ca s-a umflat manuta unde i-a facut vaccinul si acum o mai chinuim si cu compresa cu lamaie .

Carmen mai da cate un bip cand postezi retete noi ca eu nu prea reusesc sa mai stau pe net ... cel putin 2 saptamani de acuma inainte trebuie sa stam in casa ... asa ca va fi crunt pentru noi ca nu putem iesi afara . Paula , saracuta , tot la usa st asi imi arata cu manuta taitai-taitai ...

Sper sa-si revina , sa nu mai avem inca o noapte alba ca tare greu e si pentru ea , dar si pentru noi ...

Week-end placut tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

abia acum am reusit s ajung si eu un pic la calc, asta pentru ca al meu barbatel se joaca un pic cu puiutul ... Mihaita a fost tare marait azi, tare greu am reusit sa-i facem pe plac ... se plictiseste repede de toate ... oare ce ne-om face peste un an? ... din fericire cand e ora de somn doarme binisor

biancabafta la examene! la ce ai avut acum?

carmensanatate multa, ca sa poti avea grija de bebicii tai

adriana cum e Paula? mai face temperatura?

weekend placut tuturor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Fetelor , nu stiti unde se face tomograf particular si care sunt preturile ? Ma intereseaza in mod special in Cluj , dar si in alte judete invecinate ?
Tatal meu a suferit un accident si as vrea sa-l duc la un tomograf , pentru linistea mea , cu toate ca dr. Feder a zis ca nu este cazul ...

Astept raspunsul vostru ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, tomograf e si la noi. sotul meu zice ca e si la baia mare si la oradea. preturi nu stie, daca dai amanunte(pentru ce parte a corpului trebuie tomografie) se poate interesa. pupici paulei, sper ca e mai bine.

bianca, spor la invatat si bafta la examene!

eluta, puiutului ii ies dintii cumva? poate de aceea e marait. nu te gandi cum va fi peste un an, nicidecum ca si acum, n-o sa va plictisiti nici voi .

carmen, sarcinile nu seamana una cu cealalta, eu iti doresc sa treaca ccc cat mai usor si sa ai un bb sanatos si papacios! jucariile de la q sunt cam scumpe, probabil sunt si de calitate.

elvira,

noi am fost ieri la debrecen la patinoar. de fapt mai aveam cartea verde valabila si am zis sa mai dam o tura pe la ungarezi ca tare ne place....asa ca am gasit pe net ca la debrecen e patinoar mare, acoperit si ne-am dus pana acolo. aveau si patine de inchiriat(noi-eu si ovi-stiam de copii sa patinam, dar de vreo 10 ani n-am mai pus patine in picioare) si ne-am facut damblaua . hehe, i-am inchiriat si silviei o pereche, erau cu 2 marimi mai mari decat poarta ea...i-a placut la inceput, apoi n-a mai vrut. nu va imaginati ca singura, cu noi de mana . apoi ne-am "dat" o tura prin cora si gata! ei, a fost fain.

va pup, o duminica placuta!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Mihaela la cap as dori sa-i fac un tomograf. Daca poti sa te interesezi de pret ti-as fi tare recunoscatoare . Si este cumva privat sau cum se procedeaza ... ca bilet de trimitere nu ne face ca ei zic ca nu e cazul , dar noi vrem sa fim linistiti .. stii tu cum sunt astea ... mai ales loviturile la cap .

Iti multumesc de informatii !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, se face si fara bilet de trimitere, numai ca ccc costa destul de mult. sper ca sotul meu sa nu uite si sa intrebe maine. ce accident a avut tatal tau? e recent sau mai demult?
dupa cate imi amintesc feder e chirurg, nu? o trimitere puteti primi de la neurolog pentru tomograf. dar trebuie sa va interesati cu ce tomograf are contract casa de asigurari din zalau. daca are cu alt oras, atunci aici nu va face decat contra-cost. nu e particular, nu cred sa existe in tara asa ceva, tine de spitalul judetean.
inceara si la fetele din cj sau oradea.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Mihaela , tatal meu a avut sambata accindetul . Au vrut sa taie un copac si fiind inghetat s-a rupt si o creanga l-a lovit razant in cap . Da , dr. Frder e chirurg si el era de garda cand a ajuns la urgenta si zicea ca nu e cazul de film , dar noi titusi vrem sa-i facem . De aceea ziceam ca nu cred sa obtin bilet de trimitere , daca el tot zice ca nu e nevoie ... totusi daca se intereseaza ovi de pret ma hotarasc sa vedem . De la neurolog zici ca ar fi bun ? Si la casa de asigurari sa ma interesez cu ce judet au contract ... scuze , dar nu am prea inteles la ce te refereai ...

Mersi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

buna fetelor,
Inca nu stiu daca am reusit sa intru pe pagina asta dar sper sa ma invete adriana daca nu reisesc
pa

Mergi la inceput