Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
adriana ai primit banii?eu nimic.am sunat si azi la banca (pt cei din decembrie)si inca nu mi-au intrat in cont.cam puieril raspunsul : nu avem fonduri , din moment ce incep distribuirea banilor pe ianuarie.astept pana luni si o sa merg personal pana la dir.munc. sa vad ce se intampla.
elvira sa inteleg ca muncesti din greu( vezi ca e ma gandesc la o munca neplatita
)din moment ce nu dai nici un semn de viata?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Aici sunt! Aseara v-am citit, dar pe cand sa raspund a picat netul!
adriana, rochita Dianei are 1,05 m lungime, masurata de la umar. Vom ajunge cu siguranta pana in 5 martie in zalau, nu stiu inca daca si la carnaval, depinde de garzile lui Ovi, pe martie le stim numai la sf. de feb.
Drumul pana la policlinica e tot inainte cum intrati dinspre Zalau, tineti drumul principal tot inainte la primul semafor, apoi la al 2-lea va incadrati la stanga. O sa vedeti magazinul Mobexpert cum luati la stanga in intersectie ca va fi in dreapta voastra. Apoi inainte, veti ajunge la o trecere de pietoni, faceti dreapta si veti vedea spitalul in dreapta voastra, mergeti putin inainte si pe dreapta e policlinica, cred ca scrie afara de tomograf, nu stiu. e parcare in fata policlinicii, puteti lasa masina acolo. Incerc sa gasesc o harta pe net si iti trimit pe e-mail daca gasesc.
revin...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
for2nity spune:
Buna dimineata, fetelor!
sa aveti o zi minunata.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
'neatza tuturor !!!
Am primit ieri banii de CIC pentru luna ianuarie si alocatiile fetelor.
Bianca nu am primit inca nimik de la q. Te astept sambata pe la mine cand vii de la Cluj.
Mihaela mersi de informatii ... esti tare draguta !!!
Fetelor , doarme Paula de ma sperie , cred ca recupereaza noptile pierdute cand o chinuiau maselutele . Dar nici acum nu am reusit sa vad daca au iesit sau nu . Azi ies cu ea afara , au trecut cele 2 saptamani de la vaccin ... asa ca avem unda verde .
Va pupi ca tocmai s-a trezit si ma duc sa-i dau papitza !!!
albumele noastre
elutaf spune:
am gasit si eu un pic de ragaz sa va scriu cateva randuri
am primit si eu banii pentru CIC si alocatia, deja am inceput sa-i imprastii incoace-incolo ... de asa sunt banii
un bb2 ... poate peste vreo trei ani, deocamdata de-abia ii fac fata nazdravanului meu
bianca a fost nevoie ca mama sa fie internata deoarece a avut osul zdrobit si a trebuit operata ... va sta 12 zile in spital pana ii scoate firele si poate sa-i puna ghips ...
va si sunt pe aproape
Mihaiela si Mihaita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
aseara am adormit! Revin cu informatii pentru Adriana. Intrati www.hartionline.ro/satumare/harta/d5.html" target="_blank">aici in SM(in partea de jos a hartii), urmati www.hartionline.ro/satumare/harta/d4.html" target="_blank">drumul principal, care face putin la stanga(L Blaga, apoi O.Goga), apoi ajungeti la primul semafor www.hartionline.ro/satumare/harta/c4.html" target="_blank">aici, in intersectie va incadrati inainte, pe Dr. Careiului, si apoi vezi www.hartionline.ro/satumare/harta/b4.html" target="_blank">aici, am facut traseul cu mov. La intrare scrie HIPERDIA. Sper ca nu te-am plictsit .
Va pup pe toate, we placut va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Salutare , salutare !!!
Va scriu rapid un site haios pentru cadouri de valentine's day sau pentru orice alte okazii :
https://www.fungift.ro/home.php
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos" target="_blank">albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Buna seara fetelor !!!
Acum am terminat si eu de dimineatza cu gatitul mancarurilor pentru maine. Am luat o pauza bine meritata ... de doar 15 minute , pana merg sa o culc pe Paula .
Andreea s-a simtit rau azi-noapte , a vomat , dar azi si-a revenit ... cine stie ce a mancat si nu i-a picat bine . Paula mananca acum de ma sperie .
Voi si ai vostrii BB-ici cum sunteti? Tare slabuta miscare prin Zalau !!! Vorba Biancai , cand o veni vara ce o sa facem , o sa postam doar o data / saptamana ???
Cand aveti timp sa intrati pe site-ul scris mai sus ca e super fain . Eu i-am comandat sotului acest tricou si aceste baloane .
Sunt chestii faine , am mai comandat si masti si baloane cu la multi ani , si jocul cu bilute pentru Andreea .
Mihaela iti multumes frumos de harta , sper sa ma descurc , daca mai mergem , ca acum tatal meu nu mai prea vrea sa mearga , i-au spus dr. si asistentele ca nu e cazul , deoarece daca era ceva problema la cap , in doua saptamanai ar fi trebuit sa-l doara capul sau sa se simta , Doamne fereste , ceva cheaguri . Oricum mai are timp de gandire inca 1 saptamana si ceva . Eventual scrie-mi pe PM nr.tau de mobil , in cazul in care venim si nu ne descurcam . Mersi inca o data pentru informatii.
Pupici tuturor si noapte buna !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
SOACRA LUI STEFAN CEL MIC
PE O STRADA-NGUSTA, INTR-UN BLOC RECENT
UNDE SUFLA VINTUL SI-I CUMPLIT CURENT,
TINARA NEVASTA PLINGE SI SUSPINA
CA-I OPRITA APA SI NU E LUMINA!
N-A FACUT MINCARE CA NU ESTE FOC
DEGERA IN CASA, IARA GAZE: IOC!
AZI DE DIMINEATA SOTUL EI IUBIT
A PLECAT LA SASE SI N-A MAI VENIT!
OROLOGIUL SUNA NOAPTEA JUMATATE.
JOS IN HOL LA USA OARE CINE BATE?
EU SUNT MAMA-SOACRA, SUNT FACUT COVRIG
VIN DE LA SERVICIU SI SINT MORT DE FRIG!
OBOSIT SINT TARE, TRIST, SI NEMINCAT,
CA AM STAT LA OASE SI N-AM APUCAT...
LA COADA LA OUA, OPTIMIST AM STAT.
DAR PINA LA MINE S-AU SI TERMINAT!
INCERCAI NOROCUL CHIAR SI LA MALAI,
SI-ASTEPTAI O ORA'N STATIA DE TRAMVAI!
TINARA NEVASTA FUGE SA DESCHIDA
INSA MAMA SOACRA-I STRIGA CU OBIDA:
"AI ADUS CHENZINA? NU-TI SINT SOACRA EU,
ORA E TIRZIE, ESTI UN DERBEDEU!"
"CE SUNT EU DE VINA DACA SOARTA-I SLUTA
SI-AM MUNCIT CA BOUL PE CINCI ZECI LA SUTA?
AM VENIT ACASA SA MA INCALZESC,
VREAU SA FAC O BAIE, SA MA DEZMORTESC."
"AI VENIT DEGEABA" SOACRA-I SPUNE, DURA.
CA NU CURGE APA SI NU E CALDURA.
DU-TE LA SERVICU SI DE- AR FI SA MORI,
VINE SINDICATUL SI-TI ADUCE FLORI"
albumele noastre
Bimilit spune:
sara buna fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai, eu nu am primit banii pe CIC , dar am primit o scrisoare prin care sunt instiintata ca banii se distribuie din 5pana ia 12 a fiecarei luni.acum 12 e maine , is curioasa vine factorul postal cu banii?is curioasa daca primesc restanta de pe decembrie.
elvira sper ca nu te-am suparat.uitea aiaici o mie de pupici ca sa-ti teaca.
adriana super poesioara.sper sa nu o invete Tudor la scoala asa.
elutza insanatosire grabnica mamei si lui mihaita.
mihaela unde esti? ai fost la zalau dupa diana?
sandana unde esti ?tot in tg mures?treci si povesteste cum ti-ai spart cariera de piatra.
PS vazut pozele de la elvira.mama ce frumoase sunt.
va pup si mai trec.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!