Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 13
dianaiulie2009 spune:
Mihaela foarte frumoase costumatiile !!!
Ce fain ca se organizeaza carnavaluri la voi ... Andreea merge pentru prima data la un carnaval si are niste emotiiiiiiii .... mama !!!!
Imi place tare mult rochita de Alba ca zapada , dar te-as ruga sa o masori in lungime sa vad daca nu e mare .... si inca ceva ... daca veniti si voi la carnaval , oare Diana nu ar vrea sa imbrace aceeasi rochita ??? Ca sa nu se supere , stii tu ...
Oricum , cand am timp merg unde se inchiriaza rochii de mireasa sa vad cam care sunt preturile la inchiriatul unei rochite/zi !!!
Aveti si masca ???? Aia cred ca e buna , banuiesc ca se regleaza din snur la spate , asta tot in cazul in care Diana nu doreste sa vina cu rochita de Alba ca Zapada !!!
Si daca e buna , voi cand veniti prin Zalau ??? Mai aveti drum pana pe 5 martie , cand va fi carnavalul ? Sa stabilim o intalnire si cu celelalte fete !!!
Astept sa-mi scri lungimea la rochita si mersi tare mult !!!
albumele noastre
elutaf spune:
salut fetelor
sa nu credeti ca am disparut ... va citesc si o sa intru cat pot de des ... mama si-a rupt ieri piciorul (de vina e iarna asta care nu se mai termina si gheata ) ... asa ca o sa fiu mai mult pe la spital ... asta atata cat imi permite mihaita ... noroc cu socri care stau aproape si sper sa vina sa stea cate un pic cu el
va si sa stiti ca sunt aici
Mihaiela si Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Mihaela avem programare pe data de 21 februarie la ora 11 . Spune-mi te rog , babeste , care e traseul cum venim dinspre Zalau ? De la intrarea in SM pana la policlina spitalului judetean ( spitalul nou - asa mi-a spus tipa cu care am vorbit la telefon ) . Am gasit la rochii de mireasa de inchiriat rochite pentru fetite pe mai multe culori . O sa merg sa vad daca gasesc pe culoarea roz , ca asa am comandat aripile si coiful .
Bianca unde umbli ??? Te-am cautat si pe fix si pe mobil , dar nu esti de gasit !!! Da un bip cand ai timp sa povestesc ceva cu tine !!!
Va doresc noapte buna si vise placute !!!
albumele noastre
for2nity spune:
Buna dimineata, fetelor.
Care pe unde umblati, sunteti bine?
Nu va enumar, dar haideti la apel.
Fetelor, m-am saturat de frig, vreau cu burta la soare. Si tre's-o bat pe Bianca, m-a pus serios pe ganduri. Ma gandesc ca daca s-a intamplat o data minunea poate s-ar intampla si a doua oara, dar mi-e friiiiica. V-ati dat seama ca ma gandesc la un fratior pentru Alexia, nu? Pana mai ieri ziceam categoric, NU. Dar...azi..mai vedem maine cum voi gandi.
Hai va pup si vorbim mai tarziu.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
salutare!salutare!
elutza imi pare rau de mama ta.da dc e in spital?a avut fractura deschisa sau ceva complicatii?multa sanatate.mihaita e bine?
adriana am fost ieri sa-mi vopsesc paru (la maria)si am stat 4 ore asa ca , atunci cand am ajuns acasa m-am ocupat de bb-ici si nu am mai avut timp de nimik.cum sunt fetele?
elvira , lasa mama ca nu-i problema daca-l faci pe bb2 .sa vezi ce super itit revi dupa el.hai , ta tuc si spor la treaba.
mihaela pe unde umbli?vino la zalau ca asa frumos ninge si punem de-o partie pe meses.
carmen ?????????????hai la o poveste.
claudia tot tot la tg mures esti?
va pup si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetelor !!!
Eluta sanatate la maxim mamei tale !!!
Bianca pentru ce te pregatesti dee te gatesti ?
Cand e ziua lui Matei ?
Elvira daca tot vrei sa o faci ( fratior adica... nu te gandi la prostii ...) eu zic sa-i dai bataie , ca nu se stie cand se "prinde" si e mai bine asa cat sunt mici , dar si cat sunt mari , cum e la mine de ex. , ca ai ajutor . Acum parca imi pare rau ca nu am facut-o pe Paula mai repede , ca totusi se intelegeau mai bine cand cresteau ... dar e bine si asa ...
Deci ... in concluzie ... pune-te pe treaba ... asteptam vesti !!!
Eu de buna dimineatza a trebuit sa merg pana la servici sa dau niste declaratii , a venit bunica(adica soacra mea) sa stea cu fetele , bineinteles ca am mai stat si la o "barfa" cu fetele .
Andreea a vrut sa mearga cu buni afara si sa ramana la ea peste noapte , deci sunt numai eu cu Paula acasa .
Am uitat sa va spun ca Paula e asa de cuminte ... de nerecunoscut fata de acum 1 saptamana , aproximativ . Probabil i-au iesit maselutele sau cine stie ... in orice caz nu-mi vine sa cred cat e de cuminte !!!
Azi astept sa vina postasita cu banii , ca tre sa ma duc sa-i impart , asa a promis ieri ca azi mi aduce ... daca nu , maine dimineatza o sun si fac scandal !!!
Ma gandesc din ce in ce mai mult la reintoarcerea mea la serviciu , am povestit azi si cu fetele sa vad ce zic si ele , cum e atmosfera pe acolo ... mai am oricum vreo 2-3 luni de gandire .
Imi place la nebunie cum ninge afara ... dar , vorba Elvirei , vreau la soare ....
Va pup ... sper sa reusesc sa mai intru azi ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
adriana nu mi-am vopsit paru de cateva luni bune si-mi arata ca naiba , asa ca am fost nevoita sa fac unele schimbari.am si tuns putin din el .ma bucur ca paula e cuminte.hai mai , ca ea era cuminte dar dintisorii au dat-o peste cap.lasa mersu la job ca nu ai ce face cu paula , plus ca vine si vacanta de vara si ce faci cu fetele?vezi ca sambata iti trag vizita , dupa ce vin de la cj si merg pana la sc simona.la fete.
elvira spor la treaba .hai mama cu vestea cea mare ca avem la jucarii si haine de il crestem noi pe bb.ps ai utat sa-mi dai adresa donatorului , ca sa-i dau ideea salvatoare.
elutza tu pe cand bb2?
claudia si tie iti suna intrebarea cu bb2.
hai ca va stresez cu bb2. da nu lasati diferenta mare intre bb-ici ca o sa va para rau.
carmen cum esti?bb2 ce face ?e jucaus?
mihaela unde esti?hai la o cafea.
va pup si mai vin .
Bimilit spune:
fetelor unde umblati?v-am speriat cu bb2?
adriana ceva veste de la q?nu-i graba ca astept.da is curioasa daca esti multumita de produse.
elvira o cafea , doua , trei?
mihaela te asteptam cu vesti din sm.ninge la voi?
elutza cum e mama?
carmen pe unde umbli?
claudia nu ai ajuns de la tg mures?
anca unde esti?te-am speriat asa de rau si nu vrei sa mai vb cu noi?
va pup si mai vin.
Bimilit spune:
adriana ai primit banii?eu nimic.am sunat si azi la banca (pt cei din decembrie)si inca nu mi-au intrat in cont.cam puieril raspunsul : nu avem fonduri , din moment ce incep distribuirea banilor pe ianuarie.astept pana luni si o sa merg personal pana la dir.munc. sa vad ce se intampla.
elvira sa inteleg ca muncesti din greu( vezi ca e ma gandesc la o munca neplatita)din moment ce nu dai nici un semn de viata?
bianca - soacra cu DOUA nurori!