Prietenii Omului (18)
Raspunsuri - Pagina 7

viorela hoff spune:
viorela hoff spune:
 cam asa e azi la noi
http://community.webshots.com/album/547410344CqLTJu Vio und Tinchen
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea

scarmanus spune:
scarmanus spune:
 Fetelor dragi, n-am vreme sa scriu dupa cat as vrea, sa va spun fiecareia in parte ce animale frumoase si norocoase aveti ca va au pe voi sa le iubiti. Ruby a mea e cevaaaaa, foc viu, nu alta, ti se scurge printre degete ca apa, asa de iute-i. Nu stiu ce saracie e cu urechile ei, ca se tot scarpina in ele si apoi le tine pleostite ca mielu din poza  . Am fost la doctor, el zice ca nu-i nimica suspect, i-a pus picaturi si ne-a dat drumu' acasa.
. Am fost la doctor, el zice ca nu-i nimica suspect, i-a pus picaturi si ne-a dat drumu' acasa.
Monogan, mi-ai luat vorba din gura, si eu voiam sa intreb care e greutatea normal aa unei pisici mature, ca Suzi de ar putea ne-ar manca si pe noi. E cat un miel, are 5 kile jumate !!! . Cand o vad cum se uita de gales la mine si cum isi rasuceste coada pe dupa pereti, ii cant Mary Had a Little Lamb
. Cand o vad cum se uita de gales la mine si cum isi rasuceste coada pe dupa pereti, ii cant Mary Had a Little Lamb  .
.
Conchita, nu stiam ca a suferit asa mult bietul Kengi. Ce i-au facut nenorocitii? Poze ai, ca io nu stiu ce rasa-i aia de care zici tu.
Sanca, trece-ma, rogu-te, pe lista cu menajeria completa, ca pe urma se supara Ruby  . Ma duc sa mai pui neste poze sa va distrati.
. Ma duc sa mai pui neste poze sa va distrati.
Va imbratisez cu drag,
pisici,  flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty

svety spune:
svety spune:
  ...maidanezi primiti? Cu carnet de sanatate
...maidanezi primiti? Cu carnet de sanatate
Am si eu un catel, il iubesc de mor. Dar nu mai e la mine, a trebuit sa-l duc la socrii ca de 6 luni mai am un copil .
.
Pe catelul meu il cheama Pufulete (pufy) in acte. Nu e catel de rasa dar e de casa. L-am cules de nou-nascut si l-am salvat de la un tip ce voia sa-l ia la o fabrica. Mult s-a tinut de capul meu dar nu l-am dat. 
Mergea cu noi peste tot si in masina statea in torpedou. Apoi in spate si latra tot drumul .
. 
Jucaria lui preferata e ariciul Cici, de cauciuc, si-i place sa i-l aruncam ca sa-l aduca. Dar nu-l lasa din bot.
Pun niste poze si sper sa pun si pozele de cand era puiut ca-s superbe.
poze cu pufulete
daca vreti, treceti-ne si pe noi pe listutza.
mami de dani
de dani cici cochet baiat(26 iulie 2005)
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz

conchita spune:
conchita spune:
 Svety, ce Puf dulce foc ai!! seamana cu kengi al meu, in special la coada aia ca pamatuful. :-))
Carmenusule  , Kengi are o poveste trista, de nu-mi vine s-o spun, ca mi se face rau cand ma gandesc. doar in doua vorbe, el e un caine de show adus din japonia de un crescator care l-a dat cuiva unde a fost tinut in cusca, aproape exclusiv. cand l-am luat noi, ii era o frica teribila de barbati, schelalaia tot timpul in somn, tremura la fiecare miscare pe care o faceam, statea mai tot timpul ascuns, deci eu presupun ca a fost lovit si abuzat, altfel nu mi-am explicat comportamentul asta. stapana de la care l-am luat il tinuse intr-un colt in buctarie, baricadat in spatele unor cutii de carton. acolo manca, acolo dormea, acolo isi facea nevoile, ea fiind plecata toata ziua si, deci, neavand timp sa-l scoata afara...of, nu mai pot povesti, gata cu trecutul! important e ca acum e bine, il rasfatam, ca e un dulce si-o minune mica si-s topita dupa el. ne-a adus multa bucurie in familie. aici sunt niste pozici in primele lui zile la noi. atunci era in lesa, acum e liber, ca am pus gard special pentru el, sa alerge liber. :-)
, Kengi are o poveste trista, de nu-mi vine s-o spun, ca mi se face rau cand ma gandesc. doar in doua vorbe, el e un caine de show adus din japonia de un crescator care l-a dat cuiva unde a fost tinut in cusca, aproape exclusiv. cand l-am luat noi, ii era o frica teribila de barbati, schelalaia tot timpul in somn, tremura la fiecare miscare pe care o faceam, statea mai tot timpul ascuns, deci eu presupun ca a fost lovit si abuzat, altfel nu mi-am explicat comportamentul asta. stapana de la care l-am luat il tinuse intr-un colt in buctarie, baricadat in spatele unor cutii de carton. acolo manca, acolo dormea, acolo isi facea nevoile, ea fiind plecata toata ziua si, deci, neavand timp sa-l scoata afara...of, nu mai pot povesti, gata cu trecutul! important e ca acum e bine, il rasfatam, ca e un dulce si-o minune mica si-s topita dupa el. ne-a adus multa bucurie in familie. aici sunt niste pozici in primele lui zile la noi. atunci era in lesa, acum e liber, ca am pus gard special pentru el, sa alerge liber. :-)
http://community.webshots.com/user/gardenandkengi
acum, ca mi-am adus aminte de inceputurile noastre cu Kengi, trebuie neaparat sa ii multumesc lui Annie_xtreme (chiar, ea unde e?) care m-a ajutat atunci enorm cu informatii si sfaturi excelente, alaturi de celelalte fete. eram incepatoare, Kengi e primul meu caine.

svety spune:
svety spune:
 Conchita multumesc de apreciere , da, are o coada super blanoasa si incovrigata! Sunt necajita ca e cam huligan. Abea asteapta sa scape prin poarta si hoinareste. Bine ca-l cunosc satenii, dar mi-e frica de masini. Nici in cusca nu vrea sa intre si are o cusca-vila.
, da, are o coada super blanoasa si incovrigata! Sunt necajita ca e cam huligan. Abea asteapta sa scape prin poarta si hoinareste. Bine ca-l cunosc satenii, dar mi-e frica de masini. Nici in cusca nu vrea sa intre si are o cusca-vila.
mami de dani
albumul lui Dani
piticii lui Danutz

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Svety bine ai venit! Cum sa nu-l primim cand e un dulce? Sa va traiasca!
Conchita....super super dragut!
Mai fetelor, dar sunt numai pufosi frumosi pe aici! Eu ma uit la poze si ma minunez!
Va pupam cu nasucul rece!

svety spune:
svety spune:
 Am adaugat niste poze. Asa arata Pufy cand era mic. Calitatea e proasta a pozelor ca am facut poza de pe poza de hartie (pricepeti?)
poze cu pufulete
mami de dani
albumul lui Dani
piticii lui Danutz

viorela hoff spune:
viorela hoff spune:
 eu cred ca sunt "obsedata" de urechile cateilor, pisicilor etc.
am mai scris ca imi plac si urechile lui Kengi, asa grasute si pufoase, urechile pleostite ale lui Ruby, iar urechile cockerilor ma innebunesc definitiv
meeeey, am vazut "vila" lui Pufy...e un "domn"! ia mai ajusteaza-i manierele de "huligan" sa nu mai fuga din curte ca e periculos. ma bucur pt. el tare ca are "parinti" ca voi.
azi am strans zapada de pe balkon si am umpluta vana!
Tina moare de ciuda ca nu mai poate sa se tavaleasca si sa aduca zapada in casa
va dorim un weekend placut! Vio und Tinchen
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea

daniela_b spune:
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
hallo fetele,
poate ati vazut la tv, la noi sunt NAMETI si viscoleste!!! si tot asa pana duminica.
Tina se bucura si alearaga ca o nebuna, nu ob oseste niciodata doar cand face bulgari de zapada la franjuri se opreste.
aseara am vazuzt ca 1mp de zapada de 80 cm inaltime cantareste cam 290 kg, asa ca localnicii s-au urcat pe acoperisuri sa dea zapada jos. activitate mare la noi!daca ati vedea cum arata oraselul nostru, parca e o ilustrata de iarna unde se vede doar fumul care iese din cosurile caselor.totul este alb complet, nici masinile de adunat zapada nu mai fac fata, de dimineata si azinoapte aduna incontinuu.
la noi in balcon zapada e cam de 20 cm si Tina priveste cu jiind pe geam, mamaaa ce iar mai place sa zburde si sa scurme!il rog pe sotul meu sa faca niste poze si vi le pun mai tarziu.Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
Deja, descrierea ta este o ilustrata in toata regula...Mi-a placut! O sa o consider o felicitare virtuala pentru toti iubitorii de prieteni ai omului!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

monagan spune:
monagan spune:
 m-am uitat la pozele voastre si sint nemaipomenite, imi plac tare mult.
Azi vreau sa o scot pe matza mea afara, sa vedem daca ii place la zapada, ca mai nou nici macar nu vrea sa iasa din casa. Iese doar pe casa scarii , miroase pe la usi si ...hop inapoi.E o puturoasa de nedescris. pe botic
 pe botic