Prietenii Omului (18)
Raspunsuri - Pagina 6

viorela hoff spune:
viorela hoff spune:
 hallo fetele,
lume noua pe aici, Scarmanus , m-am indragostit de pisoiul tau, mai ales in poza cu urechile pleostite!
noi am implinit ieri 2 ani, sambata ne ducem cu un tortulet la un prieten (tot cocker si el), vom sarbatori impreuna.
pe aici e zapada muulta, si nici nu e asa de frig, o iarna tare frumoasa am prins in noua locuinta.
va pup pe toti
Tina
Tina catelus de catifea

adrienne12 spune:
adrienne12 spune:
Sammy are 2 ani dar nu ii accepta pe "tinerii intrusi". E plictisita de ei, nu vrea sa aiba de a face cu ei iar mititeii se joaca cu ea, sar pe coada ei, se tin dupa ea. In bucatarie am scaune cu spatar. Cind ma vad cu o farfurie in mina mititeii stau pe scaun in doua labute, cu labutele din fata pe spatar, asemeni bebelusilor cind se ridica in patutz. Asa stau ei si exploreaza cu nasucurile mirosul... ce am eu bun in farfurie si nu le dau si lor.M-au innebunit cu cit maninca. Sint GURMANZI. Pina si biscuti maninca, piine, brinza, pui, mezeluri, legume, orice. Samyy insa e sclifosita, nu ar minca decit mincare pt. pisici si are anumite brands de care nu se atinge.

conchita spune:
conchita spune:
 SunSmile, parca e un bibelou catoiul tau, vai ce scump este! sa va traiasca si sa va bucure mereu. 
Viorela, multi ani inainte Tinei!
Anca, sarumana de intrebare  salutari pentru Oreo de la Kengi, care Kengi s-a schimbat enorm in ultimul an, aproape ca nu se mai cunoaste ca a fost un caine abuzat. mai are el spaimele lui, dar in general e bine. e vesel, activ, fericit, a invatat sa se joace cu jucarii, alearga dupa avioane
 salutari pentru Oreo de la Kengi, care Kengi s-a schimbat enorm in ultimul an, aproape ca nu se mai cunoaste ca a fost un caine abuzat. mai are el spaimele lui, dar in general e bine. e vesel, activ, fericit, a invatat sa se joace cu jucarii, alearga dupa avioane  etc etc. ne gandim la un al doilea caine si cred ca tot un Shiba Inu o sa luam...
 etc etc. ne gandim la un al doilea caine si cred ca tot un Shiba Inu o sa luam...
sanatate si voie buna la animalute 

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Neata
Ce ma bucur ca ati mai venit aici.
Scarmanus ma alatur si eu fetelor. Ai un pisoi "cu urechiutele pleoshtite" dulce foc!
Noi astazi o sa va mai punem poze noi. Sa vedeti ce nebunii mai facem.Printre altele...ii furam omului inghetata din mana!
Va pupam dulce!

monagan spune:
monagan spune:
 sint in trecere, eu si matza Viky,   care sta la mine in brate si se uita cum tastez, dar imi place ca imi tine de cald. E cam grasa, am cantarit-o si are 5,40kg, asa ca tre sa o pun la regim .
 care sta la mine in brate si se uita cum tastez, dar imi place ca imi tine de cald. E cam grasa, am cantarit-o si are 5,40kg, asa ca tre sa o pun la regim .
Nu stiu daca e o greutate normala ptr. pisici, dar putin regim cred ca nu i-ar strica.
P.S. 
Ma bucur ca sintem mai multi. 
Poze nu pot pune, dar ma uit la ale voastre si ma amuz.Toate imi plac la nebunie. tuturor.
 tuturor.

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Buna
Desi v-am promis poze noi, inca nu am reusit sa le pun in album. Se mai imbolnaveste si mama catelului.
Monagan sa-ti traiasca Viky. Nu prea ma pricep la greutatile astea ale animalutzelor. Caci si eu am probleme existentiale, nestiind cam cat ar trebui sa aiba la x luni..etc. 
Noi am devenit plini de fitze. Mancam din mana, tot ce papa mami si tati e mai bun, sucul lor este delicios iar inghetata o adoram!
In rest bine sanatosi. O sa va punem si poze cand s-o ivi timpul necesar!
Pupici tuturor copilutilor pufosi si parintilor grijulii!

Sanca spune:
Sanca spune:
 Monagan,
lasa pisica in pace, nu o chinui cu cura de slabire. Eu am avut un motan negru, frumos, si avea cam 7-8 Kg. Adevarul e ca mergea afara si avea ceva muschi pe el. Motanii, depinde de rasa, cantaresc intre 4-6 kg. 
Oreo al meu ma irita cu scarpinatul lui. Pana la urma cred ca o sa umblu la pusculita si o sa-l duc la alt Vet sa vedem, poate-i prescrie ceva antibiotice, ca nu-l mai suport.
De cate ori sant pe calcultor acasa, Mishu vine si se posteaza in fata monitorului, de nu mai pot sa vad. Sta si se uita la ce scriu, sau incearca sa prinda cursorul pe ecran.
In conspiratie cu pisicile, Oreo a mancat mancarea pestelui aseara. Pisicile au dat-o jos de pe bufet, iar Oreo si-a bagat botul si mi-a imprastiat-o peste tot. . . 
Conchita, imi pare bine ca Kengi e bine si ca a mai uitat din vremurile rele. Te admir pentru munca si rabdarea pe care ai avut-o cu Kengi.
Vio, salutari lui Tina, ei cum ii place la plimbare prin zapada?
Adrienne12 ce nazbatii mai fac pisicile tale? 
Ramonika, nu pleaca seful intr-o delegatie sa ne scrii si tu mai multe?
Sunsmile, asteptam pozele cand ai timp.
numai bine la toti patrupezii,
Anca

adrienne12 spune:
adrienne12 spune:
Dragele mele, aseara cind am venit de la servici, usa de la dulapul de sub chiuveta era deschisa si Sammy (capul rautatilor) in colaboare cu Belutzul si Tigrutzul au gasit punga cu catnip (cum se traduce asta in Ro) au sfisiat-o (ca era ziploc) si l-au imprastiat pe jos in toata bucataria. Dupa aia tot ei cu miorlaiala mare (de n-am paucat sa-mi scot cizmele) ca le trecuse ora de masa si nu ma executasem cu mincarea lor. Inutil sa va spun pe cine hranesc mai intii dimineata cind ma scol sau seara cind vin acasa.

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Buna
Azi am mai adaugat cateva poze. Din pacate se incarca foarte greu, asa ca ne-am limitat la 6. Sunt de cand ne-am facut mai mari..adica miercuri am implinit 3 luni.
Uitati aici un catel plin de fitze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/b5c4&.dnm=c92cre2.jpg&.src=ph
Adrienne te inteleg asa bine cu varsatul "chestiilor" in casa...mama mama...
Va pupam!

viorela hoff spune:
viorela hoff spune:
 hallo fetele,
poate ati vazut la tv, la noi sunt NAMETI si viscoleste!!! si tot asa pana duminica.
 Tina se bucura si alearaga ca o nebuna, nu ob oseste niciodata doar cand face bulgari de zapada la franjuri se opreste.
aseara am vazuzt ca 1mp de zapada de 80 cm inaltime cantareste cam 290 kg, asa ca localnicii s-au urcat pe acoperisuri sa dea zapada jos. activitate mare la noi!daca ati vedea cum arata oraselul nostru, parca e o ilustrata de iarna unde se vede doar fumul care iese din cosurile caselor.totul este alb complet, nici masinile de adunat zapada nu mai fac fata, de dimineata si azinoapte aduna incontinuu.
la noi in balcon zapada e cam de 20 cm si Tina priveste cu jiind pe geam, mamaaa ce iar mai place sa zburde si sa scurme!il rog pe sotul meu sa faca niste poze si vi le pun mai tarziu.
 Vio und Tinchen
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea