Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by elara
Sa va spun si ce visez eu:
Initial, cand vorbeati voi de vise despre nunta, eu citeam si ma ofticam ca visam numai de servici. Termeni de Referinta, Logframe-uri...
Dar acum doua noapti....Visez si eu....ca ma marit.....
Toate is bune si toate is frumoase...eu sunt fericita, frumoasa, minunata (asa simteam), toti suntem ok, nu ma supara nimic...se incheie nunta si incepe dezastrul...ca asa e in vise....nimic nu e rational...
Si voiam musai sa vad poze sau filmare....O innebuneam pe maica-mea. Ca sa ma vad! Ca eu (nush de ce) nu ma vazusem si nu stiam cum aratasem eu ca mireasa )
Abia atunci!!!! realizez ca nunta se facuse fara invitatii din ditamai listoaia ce o avem Fusesem doar noi, familia... si Lipsisera toate rudele pe care eu abia astept sa le vad la nunta noastra ....sa se bucure alaturi de noi...
Nu ca nu au vrut sa vina, dar eu facusem nunta acum! In ianuarie!!!!
...De ce ? Nu stiu...Si eram suparataaaaaaa Nu va pot spune!
Si ma gandeam...sa mai fac inca una atunci? In iulie pe 29, ziua aia care mie imi place asa mult, ca eu tare mult mi-am dorit nunta vara...
Parca ai povesti unele din visele mele... numai ca la mine s-a repetat de vreo 3 ori... Deja a 3-a oara eram oarecum constienta ca visez... shi speram sa iasa mai bine de-adevaratelea
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Se pare ca s-a facut "sedinta" mare si s-a hotarat ca miresele scriu aici romane fluviu. Prin urmare sectiunea asta nu mai e contorizata.
Putem sa postam cat vrem si nu se aduna mesaje.
Sincer, mie nu mi se pare corecta aceasta decizie...imi suna a discriminare...sorry....da' asta simt........nu ma afecteaza atat de mult aceasta necontorizare...dar....simt ceva...e ca si cum cineva s-ar fi descotorosit de noi....vorbesc aiurea...sau asa simtiti si voi???
(ps...exemplu, fetele noi, daca ele scriu numai la miresici...le va trebui o buna perioada sa ajunga sa isi puna un glow...ca sa nu mai zic de atribuirea unui "nume"....nu?)
poate totusi...se reia contorizarea....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
elara spune:
Alt vis.
Cica ma duceam la restaurant (de fapt o saca, ceva, casa unei prietene care imi organizase ea toata nunta).
Ast stiu ed unde e de pe Euforia, un program Tv, aparut de curand, care isi face publicitate la Antena 1 si care (nu sunt sigura) ar fi seara in locul Antenei 1....si unde am vazutre u chestia asta cu doua prietene isi organizau nunta una alteia: de la sala, rochie, tort, marturii pt invitati pana la machiaj...Fiecare alegea pt cealalta care proba rochia (cu ochii inchisi) si machiajul fara sa priveasca in oglinda.
Si iaca asa, eu care ziceam ca veci nu as accepta asa ceva....se vede treaba ca m-a marcat daca am visat
Deci o prietena a mea (nu cea mai buna, da' a doua pe lista )imi organizase nunta si nu-mi placea rochia, nu-mi placea mai nimic...nu voiam sa ma imbrac... Si ce mai maturam cu ea ograda... O bateam ...biineeeeeeeeee
Eram reeeeeeeeeeeeeaaaaaa, fetelor.....mama-mama! Ce rea era!
Si culmea e ca descopar mai la sfarsit ca si ea pusese nunta tot mai devreme(de acesta data cu o spatamana inainte de data reala), in 22. exact asa am visat. Deci totusi ceva matematica stiam eu (macar) in vis ......
Da' de ac data ma bucuram...ca puteam sa am totusi nunta dorita de mine la data care trebuia.
Ce oi avea, fetelor, cu nunta asta mai devreme???
Sa nu-mi spuneti ca mi se pare devreme, ca poate nu-s pregatita sa ma marit. Ca nu ea asa.
Ca va spun eu ca in viata reala nu mi se pare devreme deloc. Ba mi se pare chiar tarzior..Dupa 7 ani de relatie...Ba cand va fi nunta vor fi aproape 8. Da' astea au fost imprejurarile.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Euforia, un program Tv, aparut de curand, care isi face publicitate la Antena 1 si care (nu sunt sigura) ar fi seara in locul Antenei 1....si unde am vazutre u chestia asta cu doua prietene isi organizau nunta una alteia: de la sala, rochie, tort, marturii pt invitati pana la machiaj...Fiecare alegea pt cealalta care proba rochia (cu ochii inchisi) si machiajul fara sa priveasca in oglinda.
Ntz..nu e seara in locul antenei 1...e de sine statatoare....cunsocuta si sub numele de antena 4...a emis pt prima oara pe 15 ianuarie si are program ceva mai redus...adica....nu non-stop..pana pe la 10, 11 seara, maxim..cred....iar emisiunea de care zici tu..am vazut-o si eu...sambata la 7.30, nu?...misto ideea .....
26 august 2006
elara spune:
Krelia, perfect de acord cu tine.
Parca am bate pasul pe loc.
Pai a fi activ nu e tot una cu a fi inactiv, nu?????
Doar din capul locului de asta s-a inventat contorizarea.
Sa zicem ca ar scrie toate cele 90 de mirese zilnic...Pai ar fi ceva, nu?
Dar nu e asa...
Pai te compari tu, Krelia, sa zicem, sau Raza cu miresele care au scris (probabil, unele, doar cand s-au inscris pe lista sau doar ed 2-3 ori???)
Si sa zic ca ma duc pe alt topic...Acolo as fi nimeni....nu? Si poate ca am experientaaaaaaaa la greu, nu?
Adica nu vreau sa zic ca e un capat de tara, da' totusi atat cat era in forma creata era ok.
Adica ii iei cuiva un drept pe care il au toti numai fiindca e mai bun??????????? Fiindca e CU ADEVARAT UN MEMEBRU ACTIV?
Si fiindca il intereseaza doar un topic, nu mai merita contorizarea?
Adica ce vb noi aici e cam flecareala fara sens?
Noi credeam ca ne suntem de folos una alteia si poate si celor care nu au curajul sa se logheze si chiar si celor care poate fac chiar sondaje...sau mai stiu eu ce...
Si cele care scriu numai la "in unul sau in doi..." li se aplica la fel? Ca eu acolo mi-am castigat stelutele.
Acum se aplica peste tota sa? Si la gravidute la fel?
Macar de nu ar fi vb numai de noi, miresicile.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Pai te compari tu, Krelia, sa zicem, ......cu miresele care au scris (probabil, unele, doar cand s-au inscris pe lista sau doar ed 2-3 ori???)
Mersi frumos, dar sa stii....ca eu chair nu tin sa ma comapr cu nimeni.....activitatea unui user, ar trebui sa tina, in principal, de calitatea mesajelor, nu de numarul lor...
quote:
Adica ce vb noi aici e cam flecareala fara sens?
Sincer....uneori cam da....dar...e bine ca ne revenim pe parcurs
quote:
Macar de nu ar fi vb numai de noi, miresicile.
am senzatia ca se aplica la subiectele- fluviu (mamici, nasteri, miresici..etc)
26 august 2006
elara spune:
Ahaaaaaaaa. Ok.
Atunci.....asta e....ma resemnez.
Rallu,.....tot acelasi inelus in 7 poze diferite
Iti dau PM.
Seneca
ver@ spune:
Freia draga,ma "luasem" si eu de tine cum ca tu ai o "printesica"(fetitza ta) iar eu un cavaler-Vladutzul meu si ma gandeam ca ma potzi ajuta cu ceva idei de magazine pt copii(in afara de Mall).Cam asta am vrut sa spun.Si in loc sa zic(scriu)Freia am scris Krelia.
Va intreb ceva:vad ca unele dintre voi deja ati cumparat sau urmeaza sa va cumparati rochiile de mireasa fara sa asteptati targurile de nunti!!De ce?Cumva la targ sunt mai scumpe sau deja ce ati vrut ati gasit si cu asta basta!?
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
Am uitat sa va spun ca la biserica "noastra"(Precupetii Vechi) nu ne-au cerut nici un banutz.Au spus sa dam cat vrem noi ca o donatzie.Nici taxa de nunta nu au.Noi aici am botezat-o pe nepotzica noastra respectiv finutza si apoi pe Vladutz in febr 2004 si nici atunci nu ne-au cerut ceva...Au zis sa dam cat vrem si asa am facut.
Ce spuneti??
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
SunSmile spune:
Buna seara gagici,
Lipseste omu' un pic si voi treceti la alt capitol! Frumos..sa o tineti tot asha!
Rallu faine,faine paharele! Mi-au placut mult..sunt "altfel"!
Ralule..Trenurelule tu pe unde umbli? Ma ierti pt ieri? Iti explic eu dincolo ce s-a intamplat...da, ma ierti???
Cu privire la decizia de necontorizare a mesajelor?!?...nu mai spun nimic! Mi se pare aiurea, dar...asta e! Daca-i musai cu placere! Sa nu mi-o luati in nume de rau, eu va respect pe voi moderatorii, dar aici nu sunt de acord! Un pupic si o floare credeti ca va va face sa mai cugetati?
Ma duc sa vad ce ati mai scris..caci am citit pe apucate!
Pup u ALL