Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by moko
in concluzie, fetelor, pentru orice nelamurire legata de Doamne-Doame, contactati-ma....am pile....la
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
moko, tu te-ai oferit...
eu revin cu o chestie care a mai fost discutata aici
cum se procedeaza daca suntem in perioada nefasta a lunii chiar in zilele nuntii (asta incluzand si ziua efectiva a cununiei la biserica!)...?
sa vedem o parere de la cineva cat de cat cunoscatoare in domeniu...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
tigrutz spune:
vreau si eu pm, ca n-am inteles nimic din ce vorbeati voi aici, ca va urmareste cineva mesajele.....se poate? pls, pls...
moko spune:
daca esti in aceea perioada a lunii....nu e vina ta! am mai auzit (chiar si la unii preoti) ca n-ar fi bine sa intri in biserica, dar tatal meu spune ca asta nu are nici o legatura cu sacralitatea slujbei...asta nu e o chestie ce tine de pacatele tale, so ...GO ON!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
elara spune:
Fetelor, mai intai va pup pe toate.
Apoi, am intrebat si eu ceva moderatorii vineri si nu am primit raspuns. Freia? De ce avem toate acelasi nr de mesaje???
Numai pe mine ma "roade"?
Partea buna e ca acum aveam "entire list"
quote:
Originally posted by elara
Raza, eu ti-am scris deja la "subiectul generale".
Nu stiu ce sa mai adaug decat ceea ce ti s-a spus deja. Decat sa continui sa te incurajez.
Sunt de acord si eu cu fetele in toate privintele: posturi bune sunt, iti trebuie doar curaj si ambitie multa.
As veni si eu maine la prospectat piata...dar nu sunt inca decisa. Iubi meu pleca luni in delegatie pt o saptamana, duminica avem cursuri la masterat (impreuna dar....iti imaginezi ca nu-i tocmai veselie sa stai la cursuri) ... si parca as vrea sa profit de sb asta langa el.
Cam pe la ce ora planuiesti sa mergi in oras? Daca are si el ceva "activitati" in plan, care nu ma implica si pe mine, poate vin.
Dansuri vreau si eeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu. (Ufffff de ce nu mi se afiseaza "entire list" ????? Ca voiam sa pun un emotion..ceva...O intrebare pentru moderatori: de ce nu mi se afiseaza "entire list" si nici "edit list"???? )
Mai ramne sa-l conving pe al meu ales.
Mai am si a doua intrebare pentru moderatori.
Catalin, tu esti? Sau, poate tu, freia?
Adica eu stiu ca voi sunteti moderatori, da' nu stiu exact cui sa ma adresez pentru subiectul la care ne aflam.
Mai zicea cineva...sorry ca nu-mi amintesc acum cine, ca area tot 51 de mesaje de 2 saptamani.
Eu am observat ca TOATE fetele au acelasi numar de mesaje in aceeasi pagina.
Actualizarea se face zilnic? Sau cum? A intervenit vreo eroare?
Niccostea, succes la interviu.
Giova, e un papusel dragalas Marco. Mi-a placut cel mai mult poza: "ce ma chinuiti!" E un scumpic si il pup.
Sa fie sanatos.
A.cicel, sa-ti fie sanatos bebele (si tu la fel), la mai multe (atat cat trebuie) saptamani si sa se nasca sanatos si apoi....... LA MULTI ANI! ii urez.
In rest, wk placut tuturor. Eu abia luni mai intru.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Inca ceva.
Numai eu nu vad paharele si pantofiorii lui Rallu?
Ca m-am uitat la "au inceput pregatirile" ....si doar 7 poze cu inelusul...
Vreau si eu sa vad pahareleeeeeeeee alea minunateeeeeee
Si am incercat nu doar odata si in linkul ei afisat la mesaje diferite, in pagini diferite....si la ore diferite.... (de...cand mi-am facut si eu timp sa va citesc azi....asa pe sarite.. )
Si nimic....
Ce sa fac??????
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Raza, nu mai esti singura care poarta pantofi cu toc de 10. Krelia , stie ea de ce.
Si eu port.
La nunta nu stiu ce voi purta ca inca nu mi-am cumparat, dar si eu am fost la alte nunti cu pantofi cu toc f inalt si am rezistat. Mia greu...dar am rezistat. Mai o pauza, mai o hora sau doua......
Seneca
Rallu spune:
Elara...Freia ti-a raspuns.
Se pare ca s-a facut "sedinta" mare si s-a hotarat ca miresele scriu aici romane fluviu. Prin urmare sectiunea asta nu mai e contorizata.
Putem sa postam cat vrem si nu se aduna mesaje.
Daca postezi insa la alte sectiuni, se va pune la numaratoare.
Despre pozele mele...nu stiu ce sa spun...toata lumea le vede.
Daca tot nu reusesti sa le vezi, da o adresa de mail si ti le trimit cu dedicatie speciala.
Eu zic totusi sa mai incerci ca nu se poate sa nu mearga.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by BraveGirlquote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by a.cicel
Cine vrea mai multe informatii...dau pe PM.[/navy][/font=Book Antiqua]
10+
EU
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
si eu...
Corina
Albumul meu
Vreau shi eu...pls...ca ma roade curiozitatea de numa
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
elara spune:
Sa va spun si ce visez eu:
Initial, cand vorbeati voi de vise despre nunta, eu citeam si ma ofticam ca visam numai de servici. Termeni de Referinta, Logframe-uri...
Dar acum doua noapti....Visez si eu....ca ma marit.....
Toate is bune si toate is frumoase...eu sunt fericita, frumoasa, minunata (asa simteam), toti suntem ok, nu ma supara nimic...se incheie nunta si incepe dezastrul...ca asa e in vise....nimic nu e rational...
Si voiam musai sa vad poze sau filmare....O innebuneam pe maica-mea. Ca sa ma vad! Ca eu (nush de ce) nu ma vazusem si nu stiam cum aratasem eu ca mireasa )
Abia atunci!!!! realizez ca nunta se facuse fara invitatii din ditamai listoaia ce o avem Fusesem doar noi, familia... si Lipsisera toate rudele pe care eu abia astept sa le vad la nunta noastra ....sa se bucure alaturi de noi...
Nu ca nu au vrut sa vina, dar eu facusem nunta acum! In ianuarie!!!!
...De ce ? Nu stiu...Si eram suparataaaaaaa Nu va pot spune!
Si ma gandeam...sa mai fac inca una atunci? In iulie pe 29, ziua aia care mie imi place asa mult, ca eu tare mult mi-am dorit nunta vara (de aia am si renuntat sa o mai fac in 2005, ca nu mai gaseam restaurant liber vara) si in ziua in care mi-a iesit 100% DA (ca astrele sunt de partea noastra)...
Da' ne mai cununa preotul inca o data???
Oauuuuuuuuu eram in belea mare...noroc ca m-am trezit
Si mai am de povestit un vis...de azi noapte. Ca asta de dinainte fu' de acu' doua nopti!
Cum despre ce? Pai despre nunta, of course!
Ca se vede treaba ca in wk visez despre nunta...
Da' de azi cred ca revin iar la visele despre serv
Seneca
elara spune:
Rallu? Unde mi-a raspuns Freia? Ca eu am citit tot si nu am vazut.
Pls....
Oricum, m-am elucidat.
Multumesc....Nu inteleg insa de ce nu vad pozele tale. O sa-ti dau Pm. Multumesc mult de tot de raspuns.
Seneca