Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Mama, mama, da ce mai scrieti!!! Parca sunt la intrecere 1000 m garduri cand va citesc!! Mai am un pic si scot limba!!!
Vad ca sunteti tare tare harnicute, va cumparati panotfiori, lumanari, pahare, floricele de pus in piept, rochite (ma rog probati). Foarte frumossss!!!
Apropo Rallu, super super paharele si lumanarica!!!
Eu sunt mai lenesa!!! Nu imi arde sa colind magazinele iarna !! Prea frig!!! Nici macar nu am probat vreo rochita de mireasa pana acum!!! Da si cand m-or apuca nabadaile!!! Eu credeam ca nu am asa de multe de luat !!! Dar cand vad ce scrieti voi : pantofi, rochie, manusi, jartea, floricele, pahare si multe multe altele, ma ia cu fiori!!! Dar cred ca o sa fie minunat!!! Abia astept sa se incalzeasca sa umblu si eu dupa toate astea!!!

Mi-e azi mi-e tare tare frig!! Nici nu imi mai simteam picioarele cand am venit la serviciu!! Si colac peste pupaza, nu merge nici ala de cafea sa bau si eu ceva cald!!! Offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Krelia, pantofiorii mei nu-ti plac?
Au toc jos cum vrei tu si gasesti acolo si alte modele...pe alb sau pe crem.
Eu zic ca merita sa incerci.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Freia

quote:
Originally posted by ver@

Krelia,graba strica treaba,da...Vroiam sa scriu Freia dar nu stiu cum aveam in minte numele tau Dar nu-i nimic.In curand o sa vina si la voi...mult succes.

tzutzu eu n-am pricipit nimic din asta
Freia si Alexa

Ma facu pe mine cu un copil...si ma intreba de unde sa ia hainutza..si cand colo'...era vorba despre tine....ca io....inca n-am copil...da'..is asa..un copil mai mare

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdala

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by magdala

“Cea mai buna solutie a tuturor problemelor, este timpul, Am auzit ceva asemeanator intr.-un film

...si eu...ieri..in karate kid...nu stiu cat.....

, de fapt cred ca era ceva cu inelele puterii, ma rog....
Pls krelia, actualizeaza si la fata listutza cu biserica rezervata la Sf. Mina.
site-ul nuntii

da, erau 2 inele, si karateka trebuia sa lupte impotriva nene-ului rau...sa nu intre in posesia lor...si la sfarsit..a gasit forta inauntrul sau si l-a doborat.......ce profunzime...si ce film reusit ...
hai ca te-am trecut pe listuta!

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Inseamna k doar eu am tocuri de 10 ? stiu k rezist de la 8 la 2 dimineata pe 10, cu dans la greu, apoi tb sa schimb... pot tot pe 10, dar sa fie mai comozi. rochita probata e perfecta pt 10 cm si nu vreau sa tai din ea.

se pare ca da..pana acum, cel putin
pup]
oricum, esti tare ca te poti mentine atata timp..eu si cu 5..si dupa cateva ore am flacari in talpi..asa ca....nici vorba....
quote:
Originally posted by Rallu

Krelia, pantofiorii mei nu-ti plac?
Au toc jos cum vrei tu si gasesti acolo si alte modele...pe alb sau pe crem.
Eu zic ca merita sa incerci.

Ba da, imi plac, chiar vroiam sa-ti spun, vad ca sunt cu toc micutz...insa, io nu prea port tipul asta...cu bareta intr-o parte...nu prea ma "coafeaza" ca sa zic asa ..prefer deschis in spate..sau chiar pantof intreg, la o adica....de unde ziceai ca ti i-ai luat??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

Ba da, imi plac, chiar vroiam sa-ti spun, vad ca sunt cu toc micutz...insa, io nu prea port tipul asta...cu bareta intr-o parte...nu prea ma "coafeaza" ca sa zic asa ..prefer deschis in spate..sau chiar pantof intreg, la o adica....de unde ziceai ca ti i-ai luat??

Bareta intr-o parte?
Pai nu e intr-o parte...se leaga pe glezna.

Oricum erau o multime de modele pe acolo toate cu toc micut...fara calcai sau pantof intreg, cu o bareta sau mai multe, albi sau crem.

De la Cocor i-am luat.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, care e site-ul lui cristian phillipe?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ciciep
eu cu cine ma sfatuiesc acum ? dak sa o iau pe asta sau sa fac pe comanda ? k
Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

pai bine mai Raza, mai, daca TIE iti place asa de mult si o simti ca e THE ONE, atunci ce mai conteaza domnisoara de onoare??? Eu zic sa te duci si sa ti-o iei, ca, vorba ta, nu se stie cat o sa ti-o tina...Si inca ceva: tie nu-ti e teama ca o sa te ingrasi sau o sa slabesti pana la nunta?

[/quote]
Imi place, dar the one pot fi 3... 2 de-a gata, 1 comanda.. si tb sa decid urgent. si zic io k tb si-o parere feminina, a celei mai bune prietene... dak sa-mi iau decoltata sau... nu stiu, asa, ca-ntre fete.. k tanti de acolo, 4 la nr au zis la unison "zici ca esti printesa", dar asta le e munca ... acum ma rog prin sms de besta mea sa vina la miting... k puiu zice ia-o, dar... sa nu te gandesti apoi la alta..
si nu mi-e teama de ingrasat, k deja dau jos de la sine... kg puse de sarbatori... si fiind cu corset, are siretel... deci de modifica... daca ar fi dupa mine, ideal ar fi sa scap de 5 kile... si scap sigur !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

O sa ma interesez exact pe unde este fabrica de la Fiorangelo si o sa va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

OFF-TOPIC: Fetelor, ati avut vreodata senzatia ca va sunt urmarite toarte postarile de pe acest forum? Si nu de catre moderatori/administratori, ci de alti utilizatori. Ca eu am impresia ca imi sunt urmarite toate postarile, in mod intentionat, nu neaparat pt ca as scrie de fiecare data ceva interesant.

10+

POZE

Mergi la inceput