Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

merci pt pontul cu pantofii
o sa incerc
in acest weekend ma duc dupa rochia de mireasa si pot zice ca cu mine am terminat
mai ramane sa-i gasim maica-mii tinuta de stare civila si sora-mii la fel
Iar cu logodnicul mai astepatm ceva timp ca are banii blocatii in tratamentele stomatologice pe care si eu le termin astazi
pot sa zic ca ne-au chelit de bani, dar trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Tocmai am primit asta pe mail ... putin sadic, dar sper sa va placa, apropos de spalat WC
Cum sa speli WC-ul cat mai eficient:
1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna în bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si mangaie-l linistitor în timp ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul în toaleta si inchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul incepe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua în seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ii place foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.
7. Stai cat de departe poti de toaleta si ridica rapid cele 2 capace.
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.
9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.

Cu respect,
Cainele

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Krelia,graba strica treaba,da...Vroiam sa scriu Freia dar nu stiu cum aveam in minte numele tau Dar nu-i nimic.In curand o sa vina si la voi...mult succes.

Raluu eu vroiam sa stiu de hainutze de copii(pt nunta bineintzeles).Mersi de pont.Cand ai copil greu e sa faci tot ce vrei.Al meu de 1 sapt a inceput sa se smiorcaie ca de ce plec la servici.ma mir pt ca de 1 an o dat a nu a zis ceva...Dar nu era timpul pierdut.
Bine ca acum stiu unde sa merg la fix ca sa nu pierd timp la colindat

Casa de piatra miresicilor noi-venite!!!

Jesia felicitari pt examenul "luat"!

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dianette

Eu nu prea port toc mai deloc, am o problema cu talpile (ma ustura, nu stiu, n-am mai intalnit)

..Ete ca nu esti singura!!!!
Si pe mine incep sa ma usture talpile dupa ceva timp..de asta mi-as dori sa gasesc ceva cu tocul in jur de 4 cm.....crem....oare am vreo sansa???

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by ver@

Krelia,graba strica treaba,da...Vroiam sa scriu Freia dar nu stiu cum aveam in minte numele tau Dar nu-i nimic.In curand o sa vina si la voi...mult succes.

tzutzu eu n-am pricipit nimic din asta

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
mi-as dori sa gasesc ceva cu tocul in jur de 4 cm...

Inseamna k doar eu am tocuri de 10 ? stiu k rezist de la 8 la 2 dimineata pe 10, cu dans la greu, apoi tb sa schimb... pot tot pe 10, dar sa fie mai comozi. rochita probata e perfecta pt 10 cm si nu vreau sa tai din ea.
si tocmai m-a lasat balta d-ra de onoare... ca nu se poate maine, k are intalnire cu prietenul ei ( al 5 lea in 3 luni ) ! eu cu cine ma sfatuiesc acum ? dak sa o iau pe asta sau sa fac pe comanda ? k tanti de acolo a pus-o deoparte, fara avans, dar cat sa stea dupa mine, sa ma hotarasc ? si culmea, chiar cand o lua de pe manechin, ar fi vrut sa o ia o fatuca... si eu ramasesem cu ochii cat cepele.. si tanti i-a zis ca "nu-i vine"... am inteles foarte bine k dak nu ma duc azi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Bine ai venit NicoletaB si spor la pregatiri.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
mi-as dori sa gasesc ceva cu tocul in jur de 4 cm...

Inseamna k doar eu am tocuri de 10 ? stiu k rezist de la 8 la 2 dimineata pe 10, cu dans la greu, apoi tb sa schimb... pot tot pe 10, dar sa fie mai comozi. rochita probata e perfecta pt 10 cm si nu vreau sa tai din ea.
si tocmai m-a lasat balta d-ra de onoare... ca nu se poate maine, k are intalnire cu prietenul ei ( al 5 lea in 3 luni ) ! eu cu cine ma sfatuiesc acum ? dak sa o iau pe asta sau sa fac pe comanda ? k tanti de acolo a pus-o deoparte, fara avans, dar cat sa stea dupa mine, sa ma hotarasc ? si culmea, chiar cand o lua de pe manechin, ar fi vrut sa o ia o fatuca... si eu ramasesem cu ochii cat cepele.. si tanti i-a zis ca "nu-i vine"... am inteles foarte bine k dak nu ma duc azi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

pai bine mai Raza, mai, daca TIE iti place asa de mult si o simti ca e THE ONE, atunci ce mai conteaza domnisoara de onoare??? Eu zic sa te duci si sa ti-o iei, ca, vorba ta, nu se stie cat o sa ti-o tina...Si inca ceva: tie nu-ti e teama ca o sa te ingrasi sau o sa slabesti pana la nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:

quote:
Originally posted by magdala

“Cea mai buna solutie a tuturor problemelor, este timpul, Am auzit ceva asemeanator intr.-un film

...si eu...ieri..in karate kid...nu stiu cat.....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

, de fapt cred ca era ceva cu inelele puterii, ma rog....
Pls krelia, actualizeaza si la fata listutza cu biserica rezervata la Sf. Mina.
site-ul nuntii

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Freia

quote:
Originally posted by ver@

tzutzu eu n-am pricipit nimic din asta

Freia si Alexa

Se refera la postarea de dinainte in care zicea ca ea are un baietel si in loc sa zica de tine ca ai o fetita, a scris ca, Krelia are...Acum te-ai lamurit?Sau te-am bagat si mai rau in ceata?Ca eu sunt cam varza la ora asta...mi-e rau dar trebuioe sa scriu lucrarea de diploma.Asa ca stau cu un ochi la voi si cu unul pe cartile din care ma chinui sa selectez idei....

Corina
Albumul meu

Pricipit acusica

Mergi la inceput