bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
lbelciug spune:
Melcisori Crinuta, nu Palmieri. Iata reteta:
Melcisorii din foietaj se fac extrem de simplu. Ai nevoie de:
* aluat foietaj din comert
* sunca de Praga, feliata (se poate si altfel de sunca, dar e bine sa fie felia cit mai lata)
* 1 ou batut
Se taie foietajul in fisii de circa 10 cm latime, se intinde un pic cu sucitorul, sa se subtieze si sa ajunga cam la 13-15 cm latime. Se pun feliile de sunca pe foaia de aluat si se ruleaza strins. Se taie ruloul in segmente de circa 1 cm grosime, se intorc pe una din partile taiate, se pun pe o tava in care s-a asternut hirtie de copt, se ung cu ou batut si se coc la foc mare pina se rumenesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
Amaya spune:
Kita, Coraly, va multumesc 
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
Witchie spune:
Kita, sigur ca poti da povestea. Da-o sotului prietenei in special:)
Doamnelor, azi au fost -17 grade afara. Mi-au dat lacrimile instantaneu cand am iesit din scara blocului... si abia pe 25 se mai incalzeste vremea asa ca aveti grija nu scoateti copiii din casa e MULT prea frig!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
lbelciug spune:
Crinuta, iti trebuie cca 300g de sunca. Eu am intercalat si cu feliute de cascaval, dar atunci cand se racesc, melcisorii devin mai tari... pusi insa la microunde, isi revin.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
amo2004 spune:
La Multi Ani, Marc Andrei si Robert Benjamin!
De asemenea, le spun de astazi La multi ani sarbatoritilor de maine:
Stefan, Mihai, Luca Stefan
Sa cresteti mari cu totii, cu multa sanatate si sa aveti o viata frumoasa.
Oare mamicile voastre de ce nu mai scriu deloc? Poate de ziua voastra ne vor spune ce mai faceti fiecare.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
catiflo spune:
Shobo, colacelul are suport ca un scaunel pe care sta bebe, insa la ritmul in care creste el cred ca trebuie sa ii luam altul in curind ca asta ii ramine mic. Ii place la nebunie si nu se sperie deloc de valuri, chiar a luat citeva din plin dar n-a plins.
Liviana, reteta ta de melcisori e super, cred ca o voi face si eu pt ziua lui
. Deocamdata nu e 100% sigur, dar vom face ziua lui + taiatul motului simbata pe 4 feb acasa la nasi, ei au curte si bbq. Voi mai trata cu nasa zilele astea si va spun si meniul, am eu citeva idei pt ceva mai deosebit. In parc a fost grozav ca locul de joaca era acoperit de o copertina de pinza si pe jos bucatele de lemn pe care toti bebeii incercau sa le manince ![]()
Azi e ok, 26 grade, dar de joi incolo tot peste 40. Asta ca sa va fac in ciuda ![]()
Mai vorbim, papa
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
BDana spune:
LA multi ani tuturor copilasilor nascuti zilele astea. Le doresc sanatate si fericire atat lor cat si parintilor.
Noi stam in casa de vre-o 2 zile si nu mai stiu cu ce sa umplu timpul prichindelului. Eu i-as umple timpul cu somn, dar cum el nu este de aceeasi parere, cam greu. Afara nu mai iesim pana cand vad ca nu mai ies aburi din mare...deci mai stam in barlog.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
PatriciaArdeleanu spune:
da, Anda, si eu am vazut dimineata la stiri acelasi fenomen si la marea noastra, din cauza ca afara e extrem de frig iar apa are temperatura ceva mai ridicata...brrr......

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)