bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
lbelciug spune:
Multumesc Daniela. Intr-adevar am depus deja dosarul, la Primaria sect 5. Tot socrul m-a ajutat si pe mine. L-au acceptat chiar si fara adeverinta de la sot.
Catiflo, mama ce pofta de o baie in mare mi-ai facut! Ce discrepanta cand ma gandesc ca noi ne confruntam cu frig mare in Bucuresti, iar voi cu caldura mare... Mi-au placut BBii cum stau pe toti grupati. Pe jos sunt coji de pom, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
kita spune:
Anda felicitari; Am intrat si eu samabta seara cred si cand am vazut ca ai mai scris o poveste nu m-am putut abtine si am citit-o inaintea forumului; Am fost atat de impresionata, am ramas fara grai, am recitit-o singura de doua ori si apoi i-am citit-o si lui Gaby (initial statea la televizor si manca floricele, apoi mai spre final a lasat punga si a venit langa mine, ca sa citesca si el mai aproape probabil, iar la final m-a pupat si a zis zambind, asa mai in coltul gurii- are dreptate nu?, si apoi a oftat, mai melancolic); Asta este motivul pentru care, desi v-am citit nu am putut sa mai inchec trei randuri sa va raspund;
A..a si mai voiam sa te intreb Anda daca imi dai voie sa copiez povestea ta si sa i-o trimit unei prietene care nu are acces la net (tot trebuie sa ii trimit si cartulia de diversificare)
Amaya..imi pare rau de Pongo; si eu a trebuit sa ma despart de pisica mea
Ieri am vrut sa ii cumpar niste hainute de la Miniblue, dar era inchis, da' macar bine ca i-am facut dimineata plimbarea lui Andrei ca azi si maine nu cred ca o sa ne scoatem nasurile din casa;
Voi iesiti pe frigul asta afara cu ...copilasii?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
coraly spune:
Amaya, iti inteleg suferinta. Eu am pierdut acum 2 ani catelusa mea lup, avea 9 ani, si nu a murit de batranete. Si noi am suferit enorm. Daca nu as fi fost asa ocupata si departe (era la ai mei), as fi putut s-o salvez. N-am incetat niciodata sa ma gandesc la asta, si de fiecare data cand imi amintesc imi dau lacrimile.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
bubu05 spune:
Brrr...ce frigaraie!!! Am fost la piata si am "paralizat", mi se lipeau narile, sunt -10 grade!!! Nu cred ca e indicat, Kita, e prea frig...Noi oricum suntem consemnati in casa din cauza de muci! 
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
da, e ff frig. dim pe la 9 erau -16 gr
...
acum sint cam -8 vad dar ce e nasol e ca bate vintul tare si pare si mai si... eu i-am zis bonei azi doar in balcon, imbracati ca afara -deschid cele 2 geamuri larg si stau acolo in scaunul pat mobil cam 40-50min, deci cind a intrat in casa Codrin avea obrajii rosii si reci
. asta e, si eu mi-am propus asa o limita de -12 totusi! dar fiindca e ff vint nasol nu am iesit chiar afara azi!
kita, eu zic ca balconul la care sa deschidem geamurile e perfect pt astfel de vreme.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Catiflo, am vazut si eu pozele de la ocean!
Abia astept sa-l duc si eu pe Vlad la mare la vara, sa vad cum reactioneaza!
M-am saturat de frigul asta, de haine groase, pulovere si geci, abia astept sa vina primavara, sa ne plimbam mult pe afara, sa vad pomii infloriti...voi nu?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Bubu si noi asteptam primavara sa iesim impreuna afara ,sa mergem in parc in Tineretului ,ca asta vara nu ?
Acuma o sa fie mai frumos ca puiuti nostri or sa mearga in picioare,sa alergam dupa ei.
crinuta spune:
L-am tuns pe printisor azi si cand ma uitam la buclisoarele pe care le tundeam imi venea sa plang....., dar trebuia sa ii tai parul ca prea crescuse lung.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Ilbeciug, pl, mai da-mi o data reteta de palmieri, deoarece nu mai stiu unde ai scris-o si tare greu merge netul pentru a cauta.
merci mult
Crinuta si
Rayan