Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela_r spune:
hiroral,nici eu nu ma pot misca de Dora.
Trebuie sa ne jucam tot timpul.Stii cum o pacalesc, o pun
in scaunul de mancat si o iau cu mine la bucatarie.
Ea se joaca si eu imi fac treaba. Cu calcatul este foarte greu.
Abia reusesc sa calc lucrusoarele ei.
Pupici
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
dariaevelin spune:
andira cunosc. Trebuia sa-mi pregatesc dizertatia pentru anul trecut,in iunie.
Evident ca n-am dat-o,m-am gandit io ca nu pot citi,lua notite si pregati o lucrare buna,bb fiind micut si trebuind sa ma ocup de el. A doua sansa as fi avut-o acum,in ianuarie.Dar iarasi...lipsa timpului.
Trebe' sa ma interesez cata vreme o pot taragana asa....ar fi pacat sa pierd sustinerea.
Spor la scris referate,o Irinuca cuminte si Andre(e)a linistita!
danuta bine ca isi regleaza somnicul! Bravo lui!
faina faza cu redescoperirea
!
ionela rabdare si nervi de otel !
fetita nazdravana!
ligia vreau sa-ti multumesc,inca odata,pentru sprijin si ajutor!
si multi 
andruzza si adsena 

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
an-k spune:
Fetelor va multumesc, acesta e un caz in care noi, mamicile de martie am aratat solidaritate, asa cum la nici un alt grup de mamici nu am vazut, impreuna am ajutat-o pe Alinutza sa faca un pas important in drumul ei spre lumina, Adriana si Oanamc, Adseana, Dana -v-ati implicat, va pasa, sunteti deosebite
, asa cum este deosebita fiecare persoana, fiecar mamica, care a contribuit cu putin ca noi sa ducem campania la bun sfarsit si Alinutza sa poata fi operata

Amalia esti extraordinara, cand am citit prima parte ma gandeam... wow... Alessia ma spaia o pauzaste, dar nu, draga de tine, ai facut un lucru minunat, ai readus mamicile noastre dragi impreuna

Mamacita ma bucur ca ai luat decizia de-a reveni printre noi
Andruzzaaaaaa, Adeseanaaaa, mey ce faceti? haideti, va rog
, nu poate fii grupa competa fara voi
Oanamc, ce mai face Leti?, hai mai scrie-ne despre ea, asa frumos, cum stii tu sa povestesti, imi e dor de voi
Anca Micaela, si absenta ta o simt, si imi este dor sa citesc despre Ema
Acum citind, am vazut cate mamici drag noua nu ne-au uitat si au mai trecut sa ne salute, va pup si va asteptam mai des
Elinia multumesc de sfaturi, am tinut cont si acum Bia este mai bine, sper sa si recuperam greutatea pierduta ca dupa ce ca suntem o slabutza, delicata, ne-am si tras la fatza, nu am cantarit-o dar mi se pare f usurica, fulguletzu lu mama, ea de ieri nu a vomitat si a facut kky normal, astazi i-am pus si putina para in fructe, sper sa n-o fi dat in bara
si acum ca sa-l citez pe Naty al Gabrianei care mie imi este f. drag:
Va pup, va iubesc, paaa
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
Lorelai spune:
buna "dimineata" mamici!
La multi ani!!! sarbatoritilor de azi (Stefan, Alexutu si Daria) si bun venit noilor mamici.
elinia, si eu cred ca nu are nimic. bebele era oricum prea mic ca sa ajunga raxele UV la el. daca faci solar cind sarcina e mare e posibil ca razele UV sa treca prin pielea ta si prin peretele uterului care se subtiaza semnificativ spre sfirsitul sarciniii. nu iti fa probleme ca piticul e ok.
hiroral, ionela, parca ma vad me mine. alerg prin casa dupa 2 premergatoare, atenta sa nu cada pe scari. Maya a cazut o data dar nu a patit nimic. avem o singura treapta la holul de la intare. noroc ca e premergatorul lat si nu s-a lovit. bine ca am usa la scarile catre beci si la etaj nu au fetele acces cu mergatoarele.
daca s-ar putea sa le tin in brate toata ziua ar fi perfect pt ele. acum ii cocoseaza pe bunici ziua si seara pe mine si pe tati. trag de tot ce se poate trage, deschid usa de la cuptor si de la masina de spalat vase. inca nu ajung la dulapuri dar nu mai e mult.
mamacita, Alexutu isi va regla somnul dar ia timp. sint o gramada de factori pe care tu nu ii poti prevedea care il fac sa nu doarma cum ar fi dintii, burtica sau mai stiu eu ce. ale mele dormeau amindoua toata noaptea cind aveau vreo 6-9 luni. acum s-a schimbat povestea. Livia doarme busteam de la 10 la 8 dar Maya se trezeste de citeva ori pe noapte. uneori sta treaza cite 2 ore. daca plinge o iau in pat la noi ca sa nu o trezeasca pe Livia dar de cele mai multe ori e cuminte la ea in pat si se joaca. sa vezi ce fun am la 3 dimineata cind sint amindoua treze!!
in ce priveste bebe2, iti vei face tu curaj cind va creste Alexutu un pic. in ce priveste "batrinetea", cred ca eu sint decana de virsta pe aici (la egalitate cu ionela
) si m-as mai incumeta sa mai fac inca un bebe, numai ca sotul nu mai vrea. zice ca daca iese tot fata?
alessia, cineva imi spuena ca "pregnancy reduces your IQ by 20%". o fi asa, eu zic ca acasa cu bebe te capiezi de tot, scade IQ-ul la jumate, mai rau ca in pregnancy.
andira, daria, as fi vrut sa fiu si eu ca voi. eu am ales sa ma ocup de cariera intii si apoi de bebe si uite asa ma apropii de 40 de ani si am sugari acasa. ies la pensie pina ajung ele la facultate. scoala poate sa mai astepte, aveti tot timpul pt ea. eu cred ca familia e mai importanta.
o intebare pt mamicile mai cu experienta: ce ceai as putea sa le dau la maimute? pe aici nu se gaseste ceai granulat pt copii. ma gindeam la ceva de plante. aveti idee? fetele beau apa, suc de mere si alte fructe diluat cu apa si lapte (le-am trecut pe lapte de la magazin). as vrea sa le mai dau si ceai sa bea ca sucul e dulce si le strica dintii
.
pupici,
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
mamacita spune:
Ana,multumesc,si eu ma gandeam sa consult de data asta nu un pediatru,ci un chirurg.Dar pe moment,dat fiind ca nu pare urgenta si nu il doare,voi tenta cu ceai e galbenele.Se face conform instructiunilor de pe cutie sau stiti alt mod de preparare?
loreen,n-am apucat sa vad foto,dar urmeaza cat de curand;scuze,mygirl,acum mi-am amintit ca sunt cu capul in traista si am uitat sa raspund.![]()

hiroral,mortal,concurs de mers de-a busilea!![]()
![]()
Felicitari pentru micuta campioana luptatoare.Mi-ar fi placut sa-l vad si pe Alexut balansandu-si funduletul ala gras in viteza intre atatia copii![]()

daria,andira,bine ca m-ati incurajat,deci nu e crima daca nu sustin dizertatia din prima!Daca stiam si de examene...eu deja am dat 3 sesiunea asta,ca nu stiam ca se pot amana sau repeta,ca in sesiunile de studenti,ceea ce m-a solicitat la maximum in conditiile date.Pai asta e foarte avantajos ptr mamici lipsite de timp!
danuta,felicitari din toata inima pentru succesul oftalmologic!Ce v-ati mai chinuit si voi,saracii,bine ca s-a terminat!Multumim si pt felicitari si tie si lui hiroral!
ank,eu as mai fi asteptat cu para,macar vreo 3 zile;e cunoscuta ca inmoaie scaunul,dar poate ca Bia nu va avea reactia asta,nu toti copiii sunt la fel.Pupici fulguletului cu ochi stelute!
andruzza,sa nu-ti inchipui vreun moment ca nu am apreciat gestul laudabil de scuze prompte si ca daca eu am decis sa ma intorc,amandoua nu avem loc pe aceeasi pagina!Tu apartii la fel de mult acestui forum ca si orice alta mama care a contribuit la"nasterea"si viata sa.adseana,am inteles ca-ti trebuie o pauza,cred ca toate avem nevoie,mai ales ca puiutii ne solicita la maximum,dar atat de lunga?!!!Te asteptam,pe tine si pe tiza!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
calimend spune:
Multumesc de primire fetelor!Sunteti niste scumpele!Din pacate nu prea am timp sa fiu asa rapida cum sunteti voi (mai am si un catel ,alaturi de copil ,pe care trebuie sa-l mai scot si afara).Si apoi voi mai aveti si experienta in postat , in calculatoare(am o luna de folosit p.c.),in crescut 
.
ALESSIA --multumesc de promptitudine ,dar eu nu stiu sa trimit poze si cred ca treb sa am cel putin o luna sa pot avea album in forum(am citit pe undeva).
MAMACITA--au dreptate fetele ,tu scrii cel mai frumos de pe aici(sper sa nu supar pe nimeni).Eu am baietel ,dar in legatura cu musetelul si eu am auzit ca nu trebuie spalat decat cu apa si sapun de copii,noi nu am avut probleme cu putzulica ptr ca i-am facut circumcizie (avem evrei in familie) .Si legat de psihologi ,nu mai crede si tu tot ce auzi(glumesc).
Toti copiii fac pasiuni ptr cabluri? ca eu daca ii dau lui Calin un prelungitor sau un incarcator de tel pot sta linistita pret de cateva zeci de min.
ELLINIA-- nu cred ca ne cunoastem ,ca nu cunosc prea multe mamici in Iasi..nu am decat o prietena cu copil asa demic si inrest toate cunostintele mele sunt necasatorite sau cu copii mai mari.Dar mi-ar face placere mare.Eu locuiesc in pd.ros,..tu?
sunteti multe si sper ca intr-o zi sa va pot raspunde la toate cate ceva ,dar ptr asta treb sa mai treaca un timp ..Va pup cu drag ,Alina.
P.S. LA MULTI ANI PTR TOTI SARBATORITII DE AZI!

rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67413" target="_blank"> 74
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie