Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
dariaevelin spune:
buna dimineata!
Daria,Stefan si Alexut - La Multi Ani!!
loreen excelente fotografiile!Si Delia si Alex sunt niste frumoase! Superbe pozele si comentarii f pline de umor. Am zambit de una singura de-a lungul vizionarii!
Alessia benny e bestial!!!fenomenal! Si tu cea mai cea!

calimendbine ati venit! spre sa va simtiti bine la noi
mamacitabuna treaba cu mingea sperietoare!
Imi pare rau ca sarbatoritul e nazdravan noptile!
mamica pentru sustinere!
andira sa stii ca in Italiana Andrea e nume de baiat. Asa ca.....
Va pupam!
ana Eva e o scumpa! Minunate progresele!

gabrianah ma bucur ca ai mai trecut pe la noiu. V apupam cu drag si dor
rrox,valenkamultumim de urari,deocamdata lucram pana-n 5 ani. E in curs de realizare si sectiunea pentru adulti(dar aia-i traznita)
. Bani nu ne trebe multi. Nu cu gandul asta am inceput. Sa fie cat sa ne acoperim necesarul,in rest...traiasca bucuria de a crea ceva ce ne place. Stiti...cele cateva tricouri cadou pentru taticii martie-aprilie...ne-au oferit o satisfactie inimaginabila. BUCURIA MATERIALIZARII UNUI VIS.
dana,an-k,adriana si oanamc felicitari pentru ceea ce-ati intreprins in cazul Alinutei!

Sunteti minunate!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
alessia105 spune:
oops
.... nu stiu ce prostie am facut de a iesit textul asa 
Anyway
rrox...prietenul e catelul "iubitei" mele "cumnatele" ..o ea rea si urata ..v-am mai zis eu de ea ca zicea ca Benny e copilul cumnatului ...acum dupa o despartire de 4 luni iar sunt impreuna si vin pe capul meu aproape zilnic si cu catelul dupa ei ..nu am nimic cu el ca e o scumpete de catel cuminte si dragastos si as vrea sa il invat pe Benny cu animale sa nu ii fie frica de ele ..( eu recunosc ca imi e frica de animale ca m-a cocolosit bunica ,,in schimb Sebi nu are frica de nimic
) dar parca e prea mult catel in fiecare zi in casa
..cateaua noastra sta afara si catelul ei in casa ...am batutut un apropos
si vad ca la ultima vizita l-a lasat acasa.
Andira ...mii de suze nu am vrut sa fie asa ..nu imi dau seama unde am gresit cu scrisul ...ahhhh neuronul meu cand va zic eu ca e pe ducaaaaaaa..
..Pupici multi si multa caldura ..macar 20 de grade![]()

Ana71 ...super draguta Eva cu impaturitul tricoului

..
revin .... ca mai am sa va mai spun
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
andira spune:
Ana - nasc tot la Municipal... Ma incurajeaza faptul ca am o prietena care tocmai a nascut acolo pe 21 dec, si bebe e bine, si ca cu aceasta dr cu care nasc eu au mai nascut inca alte 4 cunostinte (dintre care 2 fete au 2 copii), deci 6 bebelusi, toti ok, si mamicile multumite de dr.
N-am apucat inca sa ajung la dr... Peste 2 sapt fac morfologia fetala de 22 de sapt, si ma gandesc sa ma duc apoi la control, si sa ridic foarte serios problema.
Variante nu prea am...As putea sa incerc cu Magda Petrache, la Polizu. Dar nu prea iau in considerare varianta asta, pentru ca dr mea e ok. Pana in iunie, cand nasc eu, sper sa se sesizeze cineva, si daca intr-adevar in maternitate e vreo infectie, sa se rezolve.
Cum spunea si Mamacita, cand a nascut ea, maternitatea din Constanta colcaia de microbi si streptococi. Cu grija si atentie, a trecut peste asta.
Nu stiu ce sa zic, sper sa fie bine.
Irina, piticul meu drag
ionela_r spune:
Fetelor, va admir.
Toata stima pt. cele care au 1 bb si mai fac inca unul.
Nazdravana de Dora are 9 luni si n-as avea curajul sa mai am inca
un copil, desi as vrea tare mult.
Poate faptul ca eu sant ceva mai "batrana".Cand face Dora 1 anisor, eu fac 38 ani.
Cand ii curge nasul ,tuseste sau are febra, mor de frica.Intru in panica si am emotii pana se face bine.
Pupici
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ellinia spune:
Ionela, Ana, Alessia, Daria, multumim frumos pentru urari!
Andira, inseamna ca mai astept un pic, daca ai zis ca e asa de puternic mirosul...Poate se usuca si ramane uscat, mai vedem.
Oricum, s-a mai incalzit, la -12 grade, e boierie, si bate si soarele foarte tare, mai, mai ca as iesi un pic afara...dar mai bine ma abtin.
Ana, am sa incerc si varianta cu cerealele, sa vad daca merge.
Va pup!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andira spune:
Daria - da, stiu, nu ma gandisem la asta, dar o sa-i propun ca eventuala solutie... ![]()
Sa recunosc si eu: am lasat masterul de izbeliste... M-am trezit acu', la sf lui ian, sa ma interesez de sesiune. Surpriza: din 4 examene, 3 s-au dat deja...
Adevarul e ca din nov, de cand ma stresez cu casa, serviciul si alte cele, numai de asta nu aveam chef..
Noroc ca la ID pe fiecare sesiune exista 2 sanse, adica examenele se dau de 2 ori. Daca pic si in a doua sesiune, atunci intru in restante.
Pana una alta, pana vineri tr sa predau 2 referate, si am un chef nebun...
Maine am liber, si pt ca dupa masa o am ocupata, ghiciti ce-o sa fac dimineata?...
Ma duc sa caut pe net fisa postului pt un inginer constructor, ca la primul asta imi trebuie, plus simulare de interviu. 
Irina, piticul meu drag
danuta_t spune:
La Multi Ani Stefan, Alexutu, Daria.
Mamacita, ceaiul de musetel a picat in dizgratie. Cel putin in ceea ce priveste oftalmologia, dar sunt convinsa ca e la fel si pt alte ramuri.
Apropo de oftalmologie tin sa va anunt cu bucurie ca dupa a treia interventie la ochisor (inceput de decembrie), Mihai nu mai are nici o scurgere cu sau fara masaj. URAAA !!! Am scapat. O sa mai facem un check la ochisor pe la un an.
Iar cu somnul, bun sfat ai primit. Dormi cand doarme si puiutul tau, si nu va mai ramane nici urma de "bruta". Eu asa am inceput sa fac atunci cand Mihai incepuse circul noaptea la fiecare ora. Si e mult mai bine.
Ellinia, vin cam tarziu, dar si eu cred ca n-are Stefan absolut nimic. Unii chiar spun ca solarul e mai sanatos decat soarele (in limite rezonabile). Iar in perioada aceea sarcina era doar in curs de fixare, asa ca nu vad cum ar fi putut sa afecteze. Imi pare rau de precedent, dar radiografia este cunoscuta ca fiind nebenefica.
Alessia, la fel face si Mihai, fuge prin pat cu kakiti dupa el. Problema devine problema atunci cand nu reusesti sa cureti poponetul inainte de a se pune din 4 labe in fundulet.
Noi suntem bine, intarcat de 4 zile. In umtimele 3 a reusit sa doarma mai bine dupa amiaza. Avea prostul obicei de a se trezi dupa fiecare ciclu de somn (si avea vreo 3-4). Iar eu aveam un obicei si mai prost de a-l pune la san de fiecare data. In ultimele 3 zile nu s-a mai trezit decat dupa primul ciclu de somn si am rezolvat-o sau cu putin ceai, sau brate, sau cu ... MINUNE MARE ... suzeta care de vreo 5 luni o refuza. Deh o avea pe cea naturala la indemana. Sa vedem ce ne mai rezerva zilele astea. Caci deseara vine soacra pt vreo 2 luni si va trebui incet-incet sa-mi incredintez puiutul ei, caci eu voi incepe lucrul in vreo 10 zile.
Ma duc la datorie, caci nu se mai poate de chiraieli,
Dana si Mihai (20.04.2005)
andira spune:
Ionela - multi inainte!!
Si stai linistita, si eu ma stresez cand mi se pare doar ca Irina fonfane nitel sau e mai maraita, fara sa-mi dau seama de ce...
Ellinia - mirosul a persistat in casa vreo 10 zile, din care vreo 4 am stat cu geamurile deschise de dimineata pana seara.... In astea 4 nici n-am dormit acasa, ca ne muta nasul. Deci, mai bine astepti pana vei putea aerisi bine.
Irina, piticul meu drag
hiroral spune:
La multi ani Stefan,Alexutu,daria sa cresteti mari si sanatosi!
Calimed bun venit la noi!Sa-ti traiasca baietelul!
Nici noi nu stam bine la capitolul dormit,ne trezim de doua trei ori uneori pe noapte si vrem tatzi...asta din cauza ca doarme cu noi is pat..ca ma temeam ca nu cumva sa-i fie frig printesei singurele in patut si acum avem nopti albe!
Roxx poza din avion e de cand am fost in Tokio la emisiune!multumim de aprecieri!
nu ma pot scrie ca trage de mine imi da pantalonii jos nu asa...
hiroral spune:
Imi cer scuze pt felul in care am scris!
am expediat-o la tasu`
Mai fetelor voi aveti vreo clipa de respiro, zic asa cand sunteti cu ei acasa ziua?Ca a mea vrea numai in brate sau daca nu o tin in port bebe in spinare,ori daca nu vine dupa mine peste tot prin casa pana si la wc si bate in usa si plangeeee cu lacrimi de crocodil!
La cabluri si prize suntem si noi `fane`si daca cumva ii zic ca nu e voie sau ii iau obiectul interzis din manuta pai atunci sa vezi...
Noi am fost saptamana trecuta duminica la un concurs de mers de-a busilea,in care micuta noastra maraita a luat locul 8 din 70 si ceva de copii!A fost amuzant tare care mai de care plangea nu vroia sa mearga etc.Cat despre Karen a avut o asa viteza ca nici timp sa o filmeze nu a avut taicasu!
Nu am avut nici timp sa ma uit pe pozici azi,sper sa recuperez maine.Acum trebuie sa merg si eu la somn ca e ora 10 si la 6 dimineta tre sa fiu in picioare!
la mamici si bebici!