Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am venit de la vaccin. Moaaama...i-a facut in ambele picioruse! Mi s-a rupt sufletul. Si un ghetus pana la policlinica...si copilu greu tare...aluneca din brate....
O harca de asistenta la care i-am indesat in jeb 5 roni si ca magaru' lu' bula, n-a avut nimic impotriva, i-a facut o injectie de nota 10. Dar m-a "incoace si-ncolo" cum nu i-am dat nimic pana la 6 luni sa pape?! Ca de ce-i dau cereale? Nu vad ce gras e? Sa-i dau galbenus, branza, spanac, piure cu unt si smantana, supa de pui cu galuste de gris .
Si eu cu schema de la Stanca... pe care nu am de gand s-o schimb! Auzi piure cu unt si smantana. Acu'!
In fine, acasa cand am inceput sa-l dezbrac, urlete la scoaterea pantalonului. I-am zis ca nu mai facem inje dar nu m-a crezut. Nu am putut sa-i pun supozitorul. Am adus vecina...nici ea. Doua femei indesand supozitor in fundul pruncului.
In sfarsit a adormit. Urmeaza reactiile si partea asta o urasc de-a dreptul.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Svety, uite un sfat sa nu i se umfle zona vaccinului, si sa nu se intareasca: pune-i o foaie de varza, usor crestata, sa iasa seva....

In ceea ce priveste supozitorul, nici la noi n-a avut succes(de altfel nici termometrul )...Elise a facut de fiecare data fabra mare, 39...si nu ceda decat dupa 24 ore....da-i sirop, panadol sau nurofen(al doilea e mai bun, dupa parerea mea)...

Succes!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

FLORINA, habar n-ai ce recunoscatoare-ti sunt! Cum nu m-am gandit la nurofen? I-am dat cat avea bai cu dincutzii! Super (sunt incantata). Dar varza nu am alta in afara de mine...si nici nu pot iesi ca nu am cu cine lasa copilul. Ba stai! O chem pe nasa-sa si prietena-mea sa stea cu el si io fug la supermarket. Daca tu zici ca-i buna.
Si Dani face urat dupa vaccin, febra mare, scade greu sau deloc. Vad ca si la voi e poveste.
Mersi.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor....am fost absenta mult timp de la voi..dar asta nu inseamna ca nu v-am citit..
va scriu telegrafic :
1. an nou -schimbat job.. nu mai sunt colega cu Cristiana

2.am vrut sa vin la intalneala de la Cristiana ..dar primit telefon de la gradi la 16.20 ...copil spart buza...dus copil la med. fam. si la cusut buza la chirurgie buco-maxilo-faciala..plans ..promisiuni de Mc Donald's etc.

3.vindecat buza la copil.....copil putzin racit...la soacra-mea

4.chef azi la job....sper sa pot sta
5.sper sa pot veni si eu la vreo intalneala cu voi....imi sunteti asa dragi

si acum pt. svety eu am facut asa la vaccine : imediat ce am ajuns acasa batista cu apa rece (dezmortita) legat la picior la locul cu pricina (dar am auzit si eu de varza ca e f. buna)...supozitor cu novocalmin...si dupa 4 ore panadol (scade febra mai bine ca Nurofenul...dar Nurofenul e mai bun la raceli pt. ca e si antinflamator)
daca e necesar panadol vreo 2 zile (3 linguritze \ zi)...oricum in functie de ce zice si med. vostru...mie schema asta mi-a spus-o pediatra la care merg cu copilul

sa aveti un we. cat mai frumos
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput