Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mariana bine ai revenit acasa, la treaba cea de toate zilele:)
Felicitari pt reusite, ce bine de tine ca ai 2 si concureaza:)

Svety astea-s reactiile de la inceput cu intepaturile, o sa vezi ca mai incolo te obisnuiesti ca n-ai ce face. Bafta.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Azi incepe weekend-ul!!! Oradea, I'm comingggggggggggggg!!!

Mariana, good God!! Uelcam bec!!! I have missed you much much much!!! Recunosc ca n-am ajuns cu CD, dar e in sertarash si poate ma azvarlu azi pana acolo, rapid de tot. Oricum am observat ca nu am pus pe el toate pozele pe care le vroiam asa ca oricum fac va veni si tura a doua...

Noooo bine, azi sunt mai happy, am bagat deja trei sferturi de ciocolata Milka editia noua cu fularel, adica cu portocale si alune si scortishoara si ma simt bine

bagati ca va citesc pana pe la ora 14 dupa care plec sa-mi fac parul cretz. Nu stiu insa daca mai apuc sa va scriu azi daca a iesit sau nu cum mi-am dorit. daca nu, Duminica va zic.

mai viu!
Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata, gagici!!!

Mariana, nu, n-am fost cu Elsie...adica noi am fost, dar asa cum imi imaginam, dr. la care suntem nu ne-a eliberat dosarul asa simplu, s-a cam tras pe fund...avem nevoie de fisa de transfer, iar dr. la care mergem e proaspat mutata la alt cabinet si n-avea hartzoaga...plus ca au program ciudat...aia de la care iau hartia e de dupa masa cand aia la care o duc e de dimineata...precepi buba?
....documentandu-ma am vazut ca bine poate fi si d. atopica...nu ma pot pronunta sigur, dar imi dau si eu cu presupusul!

...asa, ia ziceti voi iesim noi la o cafeluta, zilele astea?...sau la o "ceva" prin oras?

P.s. ...si noi stim catelusul cu parul cret......da' preferata noastra e poezia degetelelor....delicioasa, moncher, delicioasa.....

...da mey, cu intarziere am trimis pupicii aferenti, ca dupa discutie zisei io ca am vb. cu tine da' am fost scurta, si pana mi-am amintit o trecut zilele...da' mai bine asa decat niciodata, nu?..si-apoi nu te-am sunat, ca nu fura reactii...

p.p.s. In afara de invitatia la cafea(care se adresa si Marianei) acest mesaj e scris IN TOTALITATE catre sus mentionata.....

...deci IGNORE, fetelor...sau nu, cum poftiti!

p.p.p.s...ma duc sa-mi cozmetizez profilul personal, ca m-am plictisit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Helaaaaau Flo!

Era sa zic hai sa ne intalnim Duminica la una mika in orash, dar acu-mi revin si stiu ca Duminica de-abia ma intorc din Oradea...si nu stiu la ce ora. Oricum, daca hotarati ceva, musai sa ma sunati.

Mariana, am citit poeziuca cu catzelushu si m-am distrat copios, dar am uitat sa zic in mesajul anterior. Io ce sa zic? serban e atat de incapatanat ca nu vrea sa repete nimik, dar nimik!!!!! Nu stiu frati si surori cand o sa pot sa -l invat o poezie, ceva, sunt nervoasa cu nervii!

Stanca, citeam mai deunazi la topicul cu pipi la olitza...io as incerca in locul tau, dar la experientza mea zero nu-i de mirare daca aberez, sa-i pun un scaunel la Razvi si sa incerce sa faca la WC, ce zici? Chiar si numai de distractie, sa vezi ce face...oare se cere data viitoare? Oricum, daca-i dezbraci de pampers, in cateva minute tot fac un pic de pishu, chiar si numai de la dferentza de temperatura...

Serbanica ieri, a facut pipi pe perna mea!!! nemernicul l-a facut si se distra...asta pana ce coana a fugit in cealalta camera sa ia un scutec sa-l imbrace....cand s-a intors asta miku pisha perna si radea!

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hielauu!
hop si io enervant de bizi!

Mariana bine ai revenit, si noua ne-o fost tare tare dor!

tuchi ai vazut mesaju meu legat de curs?e f bun si cuprinzator din pacate io-s prea full sa merg.

Roxana distractie placuta waw ce misto, teambuilding!!!eu am organizat anu trecut unul extrem cu catzarari si minuni de astea...vrem o poza cu par cret!

intalneala la mine we asta e exclus.mi-a venit aseara sotzu din Cehia si pleaca luni in Franta asa ca sunt a lui si io si Thea tot we.si in general prefer timpu saptamanii dupa job ca in we avem programe in 3.

noi maine seara vrem s-o comitem in clubu Seven, asa dupa 9 seara.mai vrea cineva?

vreau sa va mai intreb:stiti un cabinet sau o firma serioasa de avocatura?imi trebe ptr un contract de consultanta la job.dar sa fie specializata pe drept comercial.

svety, va tinem pumnii la vaccin io l-am amanat umpic

machetutza ce-ti cauti de lucru?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

Serbanica ieri, a facut pipi pe perna mea!!! nemernicul l-a facut si se distra...asta pana ce coana a fugit in cealalta camera sa ia un scutec sa-l imbrace....cand s-a intors asta miku pisha perna si radea!
Serbanica talharica

.... am ras cu lacrimi....si banuiesc ca radea strengar si scurt...asa cum stim, ai?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

Serbanica talharica

.... am ras cu lacrimi....si banuiesc ca radea strengar si scurt...asa cum stim, ai?

poze cu noi

Mergi la inceput

of course ca radea scurt si smechereste si cu bile in stomac!

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Cristiana, dat pm!

Roxu, fara tine si fara Simo nu prea merge intalnirea...

....

poze cu noi

Mergi la inceput

...oricum, in weekend cam nimeni nu-i available...
...ramane in timpul saptamanii, atunci!!!

Va pupam

poze cu noi

Mergi la inceput