Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am vazut ca vb despre anticonceptionale. Eu tocmai am inceput al doilea blister Yasmin. Am luat ani buni inainte sa rama insarcinata marvelon, microginon,dar acum ca au aparut Yasmin le iau pe acestea.
Cititi aici: http://www.imagoo.ro/2005/februarie/extra/schering_ag_inventeaza_contraceptivul_starii_de_bine.html

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

HAI IOANA BAGA MARE

Mai plodu meu s-a culcat la 10,30 si nici acum nu s-a trezit...pai nu-i corect...azi noapte mi-a facut circ,acuma ea doarme si eu trebuia sa-i fac haloi,ea o sa fie fresh ei eu fleasca...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

anticonceptionale - eu iau tot exluton. nu am ajuns la dr din noiembrie. dar cred ca tot pe astea ma lasa. nu m-am ingrasat de la ele. nici de la marvelon pe care le luam inainte.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine Elisor cu vaccinul....ce naiba sa fac.......ne-a chemat si pe noi maine. Sa ma tii la curent cu ce mai zic medicii. Cand aud de vaccin mi-e groaza ca Iulia are reactii cam nasoale la injectiile astea.
Ieri am avut asa o zi nasoala ca bibiloiul asta mic a fost mai toata ziua maraita si nu prea a vrut sa manance. Nu stiu frate ce sa mai fac sa o conving sa pape mai mult laptic......bea cam 400 ml cat e ziulica de lunga si cred ca nu e suficient.bine + mancarica.
Cu dormitul ce sa zic ca pana mai acum 2 saptamani ma chinuiam cu ea pe picioare de imi amorteau gioalele tot balaganind din ele dar dintr-o data singurica nu a mai vrut pe perna si pace....se ridica, dadea din picioare si am lasat-o sa adoarma ea singurica. De atunci asa adoarme, se uita la televizor, o reclama un desene animat ceva interesant isi baga degetul mare in gura si in final adoarme. Iar seara (adica noaptea ca nu-i chip sa adoarma mai devreme de 12) o luam cu noi in pat si ne pipaie pe amandoi prin cap si pe fata pana adoarme..............o mut in patutul ei unde daca am noroc doarme pana spre dimineata.
Vad ca va plangeti cu caldurica....eu ce sa mai zic ca stau la curte si nu avem gaze astfel incat facem focul la soba cu lemne, dar nu ma plang ca m-am obisnuit ba chiar cateodata mi se pare romantic cum se aud lemnele trosnind in soba (eee cand eram si eu tanara imi venea cheful si de alea alea cand afara ploua sau era frig si in soba ardea focul)Hai ca m-am prostit de tot.
Anticonceptionale am luat si eu vreo 2 ani inainte sa raman insarcinata, Diane 35, de la care foarte greu am ramas dupa ce am facut pauza. O sa merg si eu la un control vineri la medicul cu care am nascut, Cristian Radoi, sa vad care mai e treaba. Nu am nici o problema vreau doar asa un control de rutina. AAAaa si sotul ma bate la cap sa intreb cand pot sa fac al doilea bebe pentru ca eu am avut cezariana.........e nebun cred si eu si mai nebuna daca ma las convinsa curand.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu,felicitari pentru olita!
Margott, tu parca lucrezi in invatamant. Am vazut la tv acum vreo 10 zile cred o stire despre cei care au intarzierile cele mai mari in depunearea dosarelor. Pe primul loc erau inspectoratele scolare, stiu ca nu e cazul tau exact, cred ca totusi e cam aceeasi situatie.
Eu una nu l-am mai batutla cap pe seful meu cu asta ca nu lucrez intr-o firma foarte mare si am rezolvat cu fost noastra contabila care e si ea in concediu cu bebe acasa. Suntem prietene si ne ajutam si a trimis ea pe cineva in Amzei cu amandoua dosarele. E adevarat ca seful meu e si un tip super ok, suntem prieteni buni si nu mi-a facut fitze cu nimic pana acum. Daca am putut rezolva asa nu l-am mai batut la cap. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
Dosarul poti sa il depui pana la sfarsitul lunii si poate nu mai e asa aglomerat. Bafta!
Vaccin, v-am spus ca eu i l-am facut si nu a avut nici o reactie.
Jurnal tinem si noi, avem carticica aia " Minunea in roz - primul an din viata fetitei mele". Noi am primt-o de la cea mai buna prietena a mea, acum am azut una si mai groasa si cu mai multe chestii in ea. Era in promotie la Cora.
Beatrice, pliiiiz mai pune etea de gogoshele.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Cloreta, uite reteta de gogoshele. Este in cartea cu mancare pt bebei.
Daca nu o ai da-mi adresa ta de e-mail si ti-o trimit.

4. Gogosi de cartofi
250 g cartofi, 10 g unt, 10 g branza rasa, 1 galbenus.
Cartofii copti se curata de coaja, se zdrobesc bine si se amesteca cu unt, branza si galbenusul de ou. Se asaza gramajoare pe o tava unsa, se presara schweitzer ras si se coc la foc iute.

Eu am folosit 2 cartofi maricei, branza si unt am pus la ochi. Am folosit branza de vaci. Asta pt bebe. I-au placut ...i le-am dat cu supa crema de legume!

Pt noi am facut absolut la ochi cu branza telemea sarata, marar, piper sare, cascaval. Au iesit super bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67380" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput