Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
mygirl spune:
Scriu si eu un msg scurt, ca Alex a stat atarnata de mine toata ziua. De ieri n-a mai avut febra, insa aseara i-a aparut o eruptie pe spate si burtica. Concluzia este acum ca are o reactie la vaccin, dar cica nu pojarel, cumulat cu faptul ca dintii sunt pe cale sa iasa. Asa ca maraiala la greu, nu vrea decat la mine in brate, nu mai mananca (copilul meu superlaudat ca mananca bine si aproape de toate). Partea buna ca aseara tati ne-a facut o surpriza, a venit mai devreme de la Bucuresti, incarcat de cadouri. Va pup. Acum iar a inceput concertul, e in premergator langa mine si ma trage de pantaloni.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
micorint spune:
Fran, da, 'aspiratorul de nas' este acel dispozitiv care se ataseaza la aspirator. Desi pare horror la prima vedere, sa stii ca eu l-am folosit cu mare succes, cand am vazut ce de mucisori ies fata de cum ii scoteam eu cu pompita obisnuita
nici ca am mai avut vreo jena! Si nu e nici chiar asa de greu de folosit, am reglat aspiratorul la puterea minima (ca ma gandeam sa nu-i scot si creierii pe nas
)dar nu au fost probleme deloc. V-am zis, Alex e fan al metodei.
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei
ioanailincam spune:
Salut! Intru si eu repede ca vreau sa ma uit la Neveste disperate in reluare.
Am vazut si eu modificarea la normele metodologice cu indemnizatia de CIC si ideea e ca intr-adevar nu se mai depune lunar adeverinta ca mamica nu obtine venituri. In schimb se depune in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a OUG 148/2005 (adica pana pe 14 februarie 2005) cererea/declaratie pe proprie raspundere. Acuma nu stiu exact ce vor face cu cele deja depuse pentru ca nu mai sunt "corecte" intrucat au mai introdus un alineat in cererea tip
. De asemenea, se va depune la iesirea din CIC o adresa la primarie prin care este informata cu privire la acestt eveniment (sau ma rog, daca este dat copilul in plasament sau alte modificari de natura a duce la intreruperea/suspendarea acordarii indemnizatiei.
In rest suntem bine, ma rog, pe Ana am culcat-o nespalata pentru ca presiunea la gaze este ingrozitor de mica si centrala nu poate incazi apa, dar vad ca nu i-a parut rau, a adormit instantaneu
. Ne-a sunat si pe noi dr si luni ne-a programat la vaccinul antipojar. Sper sa nu aiba si ea reactii sau mai rau, sa faca boala ca am incurcat-o. Te pomenesti ca iau si eu si fac rost de 10 zile de concediu in amintirea zilelor bune din trecut
. SIncer nu mi-ar parea rau, dar cum fata asta e din neamul meu, rezistenta la vicisitudinile vietii, presimt ca nu va avea nimic.
Loreen - nu ziceam ca e sacrificiu ca stai acasa in sensul ca vezi, Doamne, ce progrese profesionale ai fi facut daca te intoceai la munca sau mai rau, ca e greu sa stai acasa (Doamne, ce bine mai era!), ci in sensul ca nu poti sa abandonezi cu totul munca pentru ca am senzatia ca dupa ce iti pleaca copiii de acasa e cam tot ce iti ramane, ma rog, pana produc ceva nepoti si apoi sa vezi ce se roaga de tine sa iesi la pensie si sa vii sa ii ajuti
. Si nu e neaparat ideea de munca, cat cele de pe langa, iesitul in lume, barfa cu colegele, cafeluta si tigarica (apropo, te-ai reapucat de fumat sau ai rezistat tentatiei?). Pana la urma, indiferent ce decizie iei, trebuie sa fii impacata cu tine insati, pentru ca daca nu esti, copilul te simte si pe el nu poti sa-l pacalesti daca ai regrete ca pleci dimineata la munca sau din contra, ca stai acasa cand de fapt ti-ai dori sa fii la munca.
Crissu - eu ii dau Anei iaurt de toate tipurile: Milli, Oke, Prodlacta, Lacatg si mai nou Monor. Iau din toate de cate ori ma duc prin supermarket si imi zic ca o testez sa vad care-i place mai mult. Dar cum femeia este cea care i-l da n-am ajuns inca la nici o concluzie. Cred ca am zapacit copilul cu atatea gusturi, dar n-am auzit sa protesteza.
Gata, am plecat. Pupici si noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Chrisdun, nasa mea m-a dus la Nayel si mi-a placut mult. Chiar am zis ca ma incumet sa mai fac un bb si sa-l nasc aici daca stiu ca mai exista si asa medici. De cate ori l-am sunat pe mobil sa-l intreb chestii nu foarte importante cum ar fi daca exista un alt contraceptiv asemanator cu ce mi-a prescris sau daca stie unde il pot gasi, a fost foarte amabil si nu a parut deranjat desi sunt convinsa ca sunt paciente care il deranjeaza cu probleme mai grave.
Elisor, noi ne gandeam la un apartament cu trei sau chiar si doua camere iar de preturi nu prea am habar decat in mare...eu nu prea cunosc zona si sotul meu e cel care cauta oferte in lung si-n lat.
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
loreen spune:
Ioana asa scurt...?!
Ei spre bucuria mea si disperarea lu' barbate-miu nu m-am reapucat de fumat...cand era mama in coma acum doi ani i-am promis daca-si revine,ca ma las de fumat si ca-i mai fac un nepot sa aiba cu ce sa-si umple pensia...ei bine eu m-am tinut de cuvant dar boala ei mi-a jucat feste...nu-mi pare rau de loc decat ca nu si-a revenit ea cat de cat la parametrii normali...
Iar la servici cu cine naiba sa barfesc ca am niste babe nehormonate vesnic mofluze,un sef paralel cu actul de conducere,o sefuta suferinda rau de narcisism,iar restul cine-i baga in seama la ce balamuc este la mine-n birou...
Nu stiu zoio,vorba lu' bunica,cum sa fac sa fie bine...cu Bianca am pierdut ce-i mai frumos,dar am zis ca o sa mai am un copil si voi recupera,cu Delia trec orele al naibii de repede si ma gandesc ca nu pierd nimic din viata daca mai stau cateva luni,mai ales ca nu voi mai avea altii copii...as vrea pentru fractiune de secunda sa vad ce va fi peste putin timp ca sa stiu ce decizie sa iau...
Stati asa ca daca tot stau acasa mi s-a facut de scandal...In dec.am facut ab.la revista Witch pentru tot anul 2006,urmand sa-i trimita lui Bibi si un oracol cu maimutele alea...da ce credeti ca am primit ceva pana acum...culmea tupeului ca le-am trimis astora de la editura 3 e-mailuri sa vad care-i buna si nimic...ei tule mama lor de magari da nu-si bat joc de copilul meu asa ca vreau sa fac reclamatie la OPC sa vad ce se rezolva...S-a trezit tzatza din mine...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Si eu i-au pilule din...aaa...95 aceleasi...Diane35...am facut pauza cu sarcinile fetelor si sporadic cate-o luna doua an...in rest a la long si nu am avut nimic suspect
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
Spuneam ieri ca revin si am revenit de m-am rupt
(as fi vrut sa pun figurina aia care face matanii dar n-am gasit-o. voi de unde ati luat-o?)
Hai sa va spun de ce nu-mi mai incap in piele de mandrie. Cand am ajuns azi acasa, Sergiu statea in fund pe covor. Cand m-a vazut, s-a ridicat pe marginea canapelei si a venit pana la mine fara sa-l ajute nimeni, tinandu-se doar de canapea cu o mana si ocazional cu amandoua. Doamne, ce mare s-a facut!! Parca mai ieri mi-au adus asistentele un botz mic cu gura mare infasurat ca o sarmmaluta, si acum are pretentia sa se descurce singur ![]()
Crissu, dragalasa foc Iulia. Si ce par luuung are!
In materie de iaurturi, eu ma inscriu cu Danonino. I-a placut atat de tare, ca n-am mai incercat si altfel.
Am tot cautat zilele astea calciu gluconic si nu am gasit. Cica nu mai este nici in depozite. Aveti idee cu ce as putea sa-l inlocuiesc?
Va pupam
Lili si Sergiu (11.05.2005)
loreen spune:
Ada trebuia sa ma intrebi si nu mai cautai...cica momentan nu se gaseste,asa ca la indicatia celebrei in viata Munteanu am luat calciu natural si ii dau 2 lingurite pe zi...calciu carbonic constipa,iar cel pharco a zis ca nu mi-l recomanda,ea stie de ce...
Bravo lui domnisoru' Sergiu...asa-i au crescut tare repede...mai tii minte asta vara cand i-a cazut ghinda in capsor...?! maine poimaine fac anul...
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
fran spune:
Buna !
Am o impresie absolut neplacuta ca lui Iepu' ii ies CANINII. Desi ailalti doi de jos nu dau nici un semn si speram sa avem si noi o perioada de acalmie...
In rest, am inceput sa-i pun sol. de apa oxigenata in urechi- cica ar trebui sa inmoaie doapele de ceara si sa iasa...
Maysa-eu nu mi-am pus problema bonei dar ma gandesc ca destul de greu sa gasesti pe cineva doar pentru o saptamana. Poate doar o pensionara ceva care sa stea foarte aproape de voi...Dar eu as zice sa mai stai si eventual la primavara-vara o sa-l mai lasati pe Rares si pe la Craiova...Zic si eu...Hai ca-mi iau avand sa mai fac un cont la webshots sa incarc poze, ca la cel vechi am atins maximul admis.
Florentina-noua ne-a zis o asistenta ca dupa ce-i pune punguta daca ii dam cu apa rece pe talpici(sosete ude) face pipi imediat. Mi s-a parut cam sadica metoda(avea 3 luni atunci
) si nu am testat-o...
Da, eu am nascut cu Nayel(cezariana) si am fost super multumita de el ca si chirurg. Cum e spitalul si neonatologia...ramane loc de discutii.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
monu spune:
buna, multumim pt urari si sa ne traiasca copilasii. ca un fcaut tocmai azi a inghetat net-ul. nu a vrut sa mearga toata ziua iar eu nu aveam stare. parca imi lipsea ceva. bb a fost f cuminte astazi si a exersat catarat pe perne pt pozitia in picioare. perseverenta fata. a primit de ziua ei jucarii si o olita rosie cu care sper sa aiba o cooperare fructuoasa
uff trebuie sa ies acum ca ma bzzzzzz bzzzz sotul ca vrea si el la PC.
pupici
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana