Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihi spune:
Salut fetele crochetele!
Iaca nu ati scapat de mine! Intru scurt ca acu pranzesc io!
Cu ocazia asta vazui cui ii pasa de mine!
Mersik fetelor care m-au pupacit ba aci, ba pe ms,...tare bine mi-au prins pupicii vostrii.
De ieri am vrut sa va scriu da n-am avut timp si azi am intrat sa nu ziceti ca-s "cacalul".
Ieri mi-am pierdut portofelu sau mi-a fost furat...nu-i bai numa de buletin ma doare...si de el ca era cadou...ca bani n-am prea avut in el!
Azi a venit popa la noi la firma sa ne "sfintuiasca" locuinta, cum zice pretena mea unguroaica de 80 de anisori,...spatiul inchiriat apartine episcopiei catolice...asa ca poate s-or mai fi speriat duhurile rele din jurul meu ...
Pako bine ai venit!.. zona unde stau io e ceva mai aproape de continental..Traian ii zice.
Prietena cea mai buna din faculta era din Ploiesti si acu-i in Suedia.
Danitin...eu sigur nu te-am uitat...
Va pup pe toate ca vreti ca nu vreti...
MIHI
POZE
silvana75 spune:
Uitai sa va spun ca dupa ce s-a scos mancarea din cuptor se poate pune cascaval.
Katik, e o nebunie mancarea. Pe ai mei barbati daca ii intreb ce sa fac de mancare imi spun figatei de pui.
Va pup
katik spune:
mai, mihi, mai, te bat la funduletz! cum adica nu ne pasa de tine.
na, dovada (virtuala!): si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
danitin spune:
Intru f.f. scurt ca a vemit sotiorul sa ma ia de la lucru si eu nu/s gata iar ai mei colegi il bat la cap cu tot felul de probleme si il simt cam turat. Asadar, multumesc de sustinere tuturor, sunteti grozave. Ideea e ca tocmai m/am contrat urat de tot cu seful. A adus niste ciudatenii sa prezinte emisiunea pe care pana nu demult o faceam eu si mi/a spus sa le invat cum se fac desfasuratoarele iar eu nu am avut alta replica mai buna decat sa/i explic ca daca le da lor emisiunea inseamna ca nu/i place cum o fac eu asa incat sa le invete el cum e mai bine. A inceput sa tipe si a facut ca trenul.O sa o iau eu pe coaja pe curand pe tema asta, ca e taaare razbunator
Acum, despre chestia din februarie, e la magazinul B., intre 6 si 14 feb., iar ca premii sunt mese de 1 milion pe zi la restaurant si excursie de 4 zile la Verona. Nu spun mai multe sa nu fie probleme ca fac reclama dar o sa fie spoturi pe Pro si la Radio.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
gabirus spune:
Am uitat sa zic LA MULTI ANI lui Denis, fiul Giuliannei, in speranta ca giulianne va prinde curaj si va scrie totusi pe topic ...
Katik, de ficatei nu e bine sa abuzezi caci contin multa vitamina A (nu mai stiu exact care tip de A, parca nu beta-caroten ... in fine) si in primul trimestru nu e indicat deloc sa sari calul cu ficatei, paté sau sa iei suplimente care contin vitamina A.
Doris, merci pentru pont. Acusi imi cumpar si imi agatz memoria peste tot.
Irinaaaaa .... n-ai nici o mila!
Dani, tocmai am dat putin cu scrollul ca nu mai stiam cui mai aveam de zis si am vazut mesajul. Da-i in freza nesimtitului!
POZE
Mihi spune:
La multi ani Denis!...
Din pacate n-am mai intrat la prima pagina ca sa vad sarbatoritii...dar super vizoru nostru Gabi e intotdeauna pe faza
Giulianne sa-ti traiasca feciorasul sa va aduca numai bucurii...hai povesteste-ne despre tine si comorile tale! Esti bine venita aici!
Fetele we placut...ne vorbim luni!
Mihi
POZE
pako spune:
buna seara
Irina, da...si mie imi place cum suna numele pe care-l am.Pe sora mea o cheama Sabina.Eu zic ca maica-mea chiar a fost super ca ne-a ales asa nume frumose.Si sa ramanem tot aici....Irina imi place mult(mai ales de cand am aflta ca e si sfant)....cand o sa-i fac o surioara Andreea asa as vrea sa se numeasca.
Dia, noi cautam sa inchriem un apartament in Timisoara...si daca dupa cateva luni chiar ne place orasul vrem sa cumparam unul.Nu stiu daca firma are oferte d-astea.
LA MULTI ANI DENIS!!!
angy11 spune:
Buna seara!N-am mai apucat sa postez ca nu am avut nici chef de forum,dar am fost si tare ocupata.
Pt. cine m-a intrebat cu gradatia,mi-am sustinut cauza,acum urmeaza evaluarea dosarului la inspectorat,apoi via minister,nu depinde de scoala.
Irina,asa e sunt in alerta maxima,ba cu Dany,ba cu scoala,acasa imi doresc un robot,care sa faca treburile casnice,nu mai fac fata,mai e si frigul asta,lipsa de chef.Mai trebuie sa ajut pe cineva cu o lucrare,care m-a tinut pe internet azi cautand cu ochii cat cepele documentatie,mai am putin si e gata,e despre "body percussion",interesant,dar la halul meu de oboseala e capsuna de pe tort.
La nulti ani Denis!sa fi cuminte sa o asculti pe mama,Giulianne te astept si pe banateni,sunt curioasa de evolutia lui Denis.
Sa va traiasca,sa fie sanatos!
Doris-Alina spune:
Neatza Timisoara!
Nu va speriati...ca sunt asa matinala...
Imaginati-va ca am cursuri de la 9 cu elevii...si azi e sambata...
In primul rand:
La multi ani, Denis!
Giulianne, sa-ti traiasca baiatul...
Ha, ha, ha, acum am vazut...esti de-a mea...si nu zici nimic?
Mancate-ar mama de frizerita...
Unde lucrezi?
Angi, si eu am nevoie de un robot care sa faca tot in casa...
Pako, spune-ne exact din ce perioada vrei sa inchiriezi apartament...poate te ajutam, ca tare greu se gaseste ceva de inchiriat!
Gabi spor la cumparaturi...cu siguranta de acolo vei mai lua si altceva, n-ai sa te poti abtine!
Danitin, mi se pare normal cum ai reactionat...vorba lui Gabi:
Nu-l ierta...pe individ!
Silvana, promit duminica sa incerc reteta ta de ficatei...
Si poate mai scriem aici toate ce mai facem de mancare, ca de multe ori suntem in pana de idei!
Mihi, imi pare rau ca ti s-a furat portofelul...cum s-a intamplat?
Dia, bine ai revenit!
Si zici ca o cunosti pe Mihi?
Va doresc un we placut!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata!
va doresc we placut si spor la treaba (la noi in we se rezolva toate problemele strinse peste saptamina)!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f