Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza Timisoara!
O...deja e pranzul...
Am fost la dermato, din timpul serviciului... dar sunt bucuroasa, ca am rezolvat tot, inclusiv analiza de laborator.
Am aflat ce am, si cauza, am primit tratament, asa ca in curand il voi incepe...
Pako( Felicia) un calduros Bun Venit in marea noastra familie...
Te asteptam, pana in aprilie cand vii, deja vei avea multe prietene...ai sa vezi...
E frumos Pitestiul, am si rude acolo, din partea bunicilor mei.
Cunosc si-mi place Cartierul Trivale.
Merci pentru aprecieri...dar si voi doua sunteti tare frumoase, sincer...
Irina, au si ele faze de indispozitie!
Trec repede!
Si zici ca TU ruginesti?
Hai ma...
Silvana, spor la treaba...
Katik, te-ai simtit rau?
Pupa si pe Kristina si pe bb2...
Ana, daca stai va fi mai rau...vb din experienta...
Daca vrei te ajut...iti recomand ceva...
Numai sa-mi detaliezi exact cum e cu matreata aia...
Sunt multe ciuperci si micoze care seamana cu matreata...
No, va pup, ca imediat fug acasa, sa ma aranjez, ca la 4 am deschiderea noului curs!
O zi asa cum v-o doriti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Bey,am scris ca nebuna si am facut prostii cu mouse-ul...si nush ce mama naibii am apasat si am sters tot....Sheet!
In fine....Felicia,bun venit!
Silvana da si la fata,pleeeease,reteta aia cu ficatei de pui la cuptor si smantana...Te pup!
Katik....mey si scrisesem...Te pup si gata!
Amalia,sper sa iti fie de folos si sa fi multumita cu ceaiul!
No,hai ca m-am nervat....a naibii treaba cu calculatoarele astea...
Va pup comunitate si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Gabi de ieri tot vreau sa-ti zic, dar iar am uitat...
Chestii din alea faine pt. memorie auxialiara gasesti la Bamboo la Mall.
Ieftine, variate si super hoate!
La noi in casa e plin de asa ceva...
Ana, mey, intelegeam sa faci prostii cu altceva... dar cu mouse-ul???
Las-o incolo de treaba...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pako spune:
wauuu, fetelor...ce primire calduroasa.Va multumesc foarte mult, sunteti minunate.
Irina, sotul meu a gasit de munca la firma Continental(cauciucuri)...e si el un mic sefulet.Apropo de asta....ai idee in ce cartier este firma?
Doris, asa ma bucur cand cineva vb. despre Pitesti...Eu sunt ploiesteanca dar prin casatorie am devenit pitesteanca...nu mi-a trebuit mult sa-l indragsc(orasul)
revin cand ma lasa pitica
katik spune:
salutare din nou! acum sunt fresh, am facut si multa treaba, ne-am si jucat, m-am dat si pe net (ca a mers), asa ca e super!!
. am terminat si faza cu butoiul
, acum mai ramine de vazut cit ma tine
.
doris, mi-a fost putin rau, dar nu atit , cit mai ales cu greata si cu
... tu ai grija de tine, fii cuminte si fa tratamentul!
ana, macar din cauza calc nu te enerva, ca in rest sunt mii de motive. hai, si fii cuminte, las' ca mai scri tu mult...
silvana, chiar, hai cu reteta aia cu ficatei. eu nu stiu sa fac ficatei buni, poate invat si eu ceva bun.
gabi, bine zici, ne vine si noua odata rindul si atunci sa vezi!!! sa ne pove de micuta balerina!
felicia, pupici la printesa!
pai, va pup pe toate, mai revin mai tirziu, daca nu se...strica netu' din nou!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Irina_Claudia spune:
Ceau,
Felicia (ce nume frumos, asa o cheama si pe soacra-mea iar sotul e Felician, deci eu automat daca aud de numele astea imi sclipesc antenele...) Continentalul e in zona UMT-Padurea verde, asat e zona iar cartierul pate stiu mai bine fetele timisorence native. Fain daca e sefulet, ca ne-sefii nu au asa salarii grozave acolo.Pupici!
Gabi ca sa te-nervez si mai tare ia uite niste imagini cu unde o sa fim noi cazati.( www.vilamara.ro ) Asta ca sa va fac pofta la toate si la anul poate facem si o trupa DC la schi.
Katik hai ma, tu ai 37???? N-as fi zis in ruptul capului..
Doris bine ca ti-ai gasit hiba la dermato . Succes cu tratamentul.
Fetelor am fost prin centru si i-am luat la fiica-mea hainute reduse de la 1 iunie si de la Iana.
Saluti
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Din an in pasti, da uite ca apuc sa scriu si eu!
Am fost la Timisoara 3 zile, am ratat intilnirea vostra am plecat joi dar sper ca la intilnirea 13 sa fiu si eu in tara.
Pako, bine ai venit prin rindurile noastre.
Firma Continental e linga Padurea Verde, aproape de zona cu magazinele Terra, Kappa. Va da firma locuinta de seviciu? In ce zona?
Ca sa vedeti cit de mica e lumea asta am mai descoperit o cunostinta pe forum!
Cu Diana72 ma cunosc din facultate, cu Silvana lucrez in acelasi loc dar nu ne cunoastem inca, si acum uitindu-ma bine pe la poze, Mihi mi se pare foarte cunoscuta! Am fost colege un an la facultate! Ce zici Mihi?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
katik spune:
tot eu!
da irina, din pacate a trecut timpul dar eu astazi ma simt de parca am 20 de ani si poate ma si tine
hai mai irina, chiar asa???!! ne mai faci si pofta, asta-i chiar de tot.vorba ta, poate la anul'
dia, ! pai, cum? asa concediu scurt pe acasa?
na, iar' va pup
silvana75 spune:
Mey Irina, da se poate? Sa nu-ti fie mila de noi, tocmai de noi, care trudim din greu? Io m-am suparat si in spirit de solidaritate cu tine ma dau cu ... pluta.
Vacanta superba cu multa zapada!
Reteta de figatei:
Figateii de pui de dau prin faina si se prajesc in putin ulei. Se scot, se pun intr-o oala yena si se contimenteaza cu vegeta, cimbru (cimbru ii da un gust excelent).
Separat se face un sos alb (faina si lapte), se toarna peste figatei si se da la cuptor. E o nebunie cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Va pup si va doresc un we linistit
Silvana si Paul
katik spune:
silvana,! suna a fi yam-yam
!
apropo de ficatei, stie cineva, nu e bine de mincat ficat in sarcina?