Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, marul e laxativ, morcovul constipa.
si banana si mai si ..

Si Ancuta e maraita, poate simte si agitatia mea de zilele astea.
Si cred ca o dor gingiile din cauza dintilor, a urlat sfasaietor weekendul asta si cand ii dadeam cu Calgel, se calma subit sine arata cel mai frumos zambet din lume.

Cu diversificarea ce sa va zic, eu am inceput sa ii diversific Ancai si de nevoie ca incepeam serviciul, ca nu mai era alaptata si ca mi-a zis dr. Dar si la Victor am inceput devreme diversificarea, si era alaptat exclusiv si a fost ok.
Din cate am vazut eu, copiii carora li s-a diversificat mancarea mai tarziu, o accepta in general mai greu. In sensul ca stau pe mancare de bebelushi pana la 2-3 ani, ori eu visez ca la 1 an sa dau la amandoi copii aceeasi mancare.
Oricum,cu o luna in plus sau in minus, tot vor ajunge sa manance de toate in final sau sa fie mofturosi.
Si Victor e mofturos la mancare si o fetita de seama lui care a inceput diversificarea la 6 luni, pana atunci nimik, e si mai mofturoasa ca el.

Si eu as vrea la munte, dar in situatia de acum, nu cred ca avem cum.

O sapt. super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu i-am dat si azi 3 lingurite de mar langa cele 10 de morcov. Daca iar are criza de burtik, maine ii dau tot 3, nu ii dau mai mult....Sa vedem!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai la fimea vad ca e invers, cu morcovul nu a avut nici o problema, chiar facea kk bine si de cand am bagat marul s-a aiurit. Nu mai stiu ce sa mai zic, ne-om regla noi pana la urma. Am sa incerc cu niste ceai de musetel.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cge, eu stiu sigur ca morcovul crud e laxativ.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am fost si la decalotat ..era lipita saraca putzica de tot. bineinteles ca a urlat, bineinteles ca i-a dat sangele, si bineinteles ca tot eu a trebuit sa-l tin de picioare, ca pe taica-sau l-au lasat picioarele. asta e..trebuia facut.
se pare ca problema cu kk ar fi din cauze de candia, cauzata de antibiotic.
si ne-a recomandat dr sa-i dam suc de morcovi, ca-l ajuta, desi el e hranit numai la san..nu stiu ce sa fac..inca ma gandesc.
oricum, spuneti-mi si mie, sucul il fac la storcator? si cum il dau? cate zile 1 lingurita, cate zile 2? cum procedez?

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

si am uitat..cand le dati suculetul de morcovi? intre mese?

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, pentacthib e teoretic la fel ca infanrix ipv+hib, doar ca sint produse de firme diferite; se zice ca infanrixul ar fi mai bun; in orice caz, e de 2 ori mai scump decit pentacthib-ul. Eu diferentele intre vaccinuri le vad ca diferentele intre masini: toate ajuta la deplasare, doar ca unele sint mai comode.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Incercati sa folositi numai mere rosii, cica soiul asta ar fi cel mai bun.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

deea, felicitari pentru premiu. Si eu am jucat, dar degeaba, doar pentru experienta.

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67211" target="_blank">aici.

Mergi la inceput