Copilasi de nov-dec 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
JASMINICOOO m-ai dat pe spate de atata

Ionela lasa mai ca unde mananca 4guri una in plus nu mai conteaza.in plus ai auzit ca au propus astia lege in parlament ca de anul viit sa nu se mai plateasca nasterile?era de asteptat ca natalitatea e fff scazuta si ei nu faceau nimic in privinta asta.tin pumnii stransi ca eu cu cezariana tre sa scot o carutza de bani din buzunar.
am fugit la somn ca e tarziu!
octy,KEN(1nov 2004)
ionela roxana spune:
Ptr. Aime:Am vazut si pozele cu Vladut cel frumos si cu mamica cea eleganta, si cu un tatic tare mandru de familia lui, si are si de ce!!!
Sunte-ti o familie reusita!!!; imi place de burtica lui Vladut!
Danette
ptr. Iris si nervi de otel ptr. mami
ce-am mai ras de ispravile lui Risi![]()
Jasmine imi inchipui ce nasol tre` sa fie sa nu dormi, dar la nesfarsit nu poti continua asa; gandestete si la tine; trebui sa gasesti o solutie sa te poti odihni si tu; macar o zi pe sapt. pe cineva sa te ajute cateva ore ar fi o minune cred. Te rog frumos sa cauti sa faci ceva sa te odihnesti si tu putin caci altfel o sa te distrugi asa cu neodihna si cu nemancatul!!!
Si eu am avut o per. asa cand n-aveam timp nici sa beau apa si nici sa ma duc la buda, dar am pus punct!, si-am zis ca asa nu mai suport caci simteam ca nu ma mai tineau picioarele, eram precum un robotoi teleghidat, asa ca acum am facut cat de cat ordine in programa casei: am 6-6.30 eu sunt in doua picioruse ptr. pachetul sotului, timp in care pregatesc si micul dejun al cucuietelor; 7-7.30am incep sa faca ochisori cucuietele, daca nu le trezesc fortat; c-am pana la 8.30-sau 9.00am toata lumea se mananca una pe alta, inclusiv eu, dand din coate printre ele, mai un dumicat prin picioare, mai unul stand precum piticul - ghemuita, ne-relaxandu-ma!!! timp in care se vizioneaza si o anumita emisiune preferata la tv. timp de 30-40min.; de la 9.00am se stinge tv-ul si incepe programul de joaca al cucuietelor, Risa deseneaza, scrie, mai scartie, mai rad, mai plang, eu pe langa ele fiin tenor, mai se mangaie una pe alta, mai se zgaraie, iar eu arbitru; interesant este ca eu in tot acest timp tre` sa fac si curataenie de zi cu zi(uneori imi atrage atentia Emily ce mai trebui strans de pprin casa), ce mai un intreg haos, dar este frumos si placut, ptr. ca de la un timp nu prea pun orice la suflet, las sa decurga evenimentele cum vor, doar oarecum tinandu-le in frau; mai dau cu aspiratorul, mai bag si la masina o tura, mai spal si vase, si uite asa mai trece c-am o ora - o ora jum. si se face 10-10.30am cand incepe pregatirea ptr. plimbare sau piata sau mai stiu eu ce mai apare, dar nu inainte de a incepe ora de kk a cucuieteleor, ori Emily, ori Arisa, asta in fiecare zi inainte de a pleca afara; ok. se termina si ora de buda incepe momentul de show cu gateala ptr. iesirea afara la aer; asta da show, ptr. ca trebui depusa ceva sudoare la alergat dupa cucuiete; deja Emily simnte ca tre` sa iesim afara, si incepe sa traga de toata incaltamintea, a iei si a lui Arisa si sa le insire la usa si daca numai are unde le mai pune si prin casa
,iar eu mai strang un pantof ii mai pun caciula si uite asa dureaza c-am 30,in fine iesim; ce mai conteaza persoana mea cu ce ma inbrac sau cu ce ma incalt; ma mir cum de la atata ametelea n-am uitat usa deschisa sau ceva in priza, dar nu-i timpul pierdut, nu????; si in sf. iesim la aer

; daca merg si pe la piata i-au si caruciorul lui Emily, caci dureaza pana ajungem acasa si risc sa-mi rup spatele carand si bagaj si fata, dar pana la piata trebui musai sa facem cate o vizita micuta prin toate parcurile cartierului, pe la leagane si pe la tobocane, Arisa luandu-si ratonul sau papusa , punand-o in carutul lui Emily, iar Emily mergand singurica, sau pardon cu gentuta lui mami
(o gentuta mica in care imi pun numai cheile, un potofel micut- strictul necesar, o crema ptr. maini si un strugurel ptr. buze) si tinanadu-ma de manuta mergem pe strada
(sora-sa n-a mers niciodata asa frumos; mereu eram in alergatura dupa ea, dar acum s-a dat pe brazda!); si uite asa facem noi piata si ne plimbam si prin parc, luam si aer, facem si miscare, mai conversam si cu unul sau cu alta, iar acum ca este iarna ne inrosim nasucurile si obrajorii si ne intoarcem acasa istovite, lihnite de foame si incepe distractia; intrand in casa incepe dezinfectarea mainilor si gargarisme, dezbracarea hainutelor este un adevarat calvar, Arisa dezbracand-o pe Emily si etc; ok. fetele la joaca iar eu la aragaz ptr. masa de pranz; am uitat sa mentionez ca ora de intoarcere acasa este de 13-13.30; pregatesc repede ceva si hai la masa care c-am intr-o 30min. se termina caci altfel ne plictisim(cu Arisa uneori merge groaznic

), printre care normal ca si eu halesc pe fuga dar halesc, si apoi fetele c-am alte 30min au o emisiune preferata de desene animale le tv., timp in care eu strang dezastrul cat de cat ca sa nu devina mai dezastru, ptr. ca ele se misca, danseaza, topoie etc., si pac le pregatesc si desertul de la ora 15.00 pe care li-l var rapid pe gat, si apoi la frecus pe dintisori si la somnic c-am 1-1.30, c-am pana pe la 16.00, 16.30, uneori lungindu-se pana la 17.00, timp in care eu spal dezastrul, pregatesc ceva ptr. meniul de seara, mai bag la masina, mai umblu hai-hui pe net, diferite activitati, pac si ora de trezire, of, of cea mai grea misiune, caci se lasa cu maraici, dar intervin cu activitati noi atragatoare, ora de pictura ptr. Arisa, emisiunea favorita de desene de vreo 30min. ptr. amandoua, mai Arisa la dvd-uri, chiar si ptr. Emily, dar si alea nu prea mult timp, 30-40min., ceva sa le atraga atentia, mai un biscuit, mai un piculet de suc etc.; si uite asa trece timpul, eu fiind intre ele tot timpul cu ochii cat binoclurile pana pe la 18-19 cand vine ora de masa!!! cand mancam din nou noi trei, acelasi stil, si iar strangerea dezastrului, cat de cat, toate talmes-balmes in ghiuveta, urmand pregatirea asternuturilor si momentul inbaierii
, groaznic!!!, cand intram toate trei in baie, si iese un intreg show, fiecare pe vocea ei, incat nu numai vecinii din preajma inteleg ca noi suntem in baie, ci tooooot cartierul, mai ales cand o spal pe Arisa pe cap

; urmeaza iesire din baie, cremuirea si frecusul dintisorilor, imbracarea costumelor de gala ptr. seara, asteptand-ul pe tati, mai uitandu-ne la tv, mai citind ceva povesti, dvd-urile le-a stopat seara caci devise obsesie, Emily isi serveste lapticul si la somnic, c-am pe la 21pm., dar Arisa o mai lungeste nitelus, dar stiu ca-i ok pe ziua respectiva si ca oricand poate adormi, caci oricum i se invart ochii in orbite ca la jocuri mecanice de somn, dar la ea intervine ambitia, dar nu tine prea mult caci incep sa ma infurii eu si renunta la insistentele soatei, precum ca il dor creierii din cauza mea, si se face liniste!!!, dupa care eu curat dezastrul din ghiuveta!!!
, si ma pregatesc de nani si gata inca o zi!
aaaaa, si am uitat sa mentionez ca frecus pe dintisori este si de dimineata!, deci de trei ori pe zi!![]()
Ei, dar mai sunt si zile taaaare aiurite, cand abia ne miscam. Taaaare as vrea sa mentin programa asta mereu dar.......
Sper sa na va fi plictisit prea tare
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
Jasmine si Bits

sa vede-ti ce va scarpin de no sa pute-ti s-o duce-ti![]()
.
ionela roxana spune:
A, am uitat sa va spun ca am vacinat-o pe Emily contra pojarului, si am si cantarit-o si are 9695(parca, cu aproximatie)kg., si de masurat am masurat-o eu, dar nu pot spune ca este bine, caci are numa` 75-76cm????, iar fontanela este aproape inchisa, asa ca pana la controlul de 1an jum. se va inchide perfect

Emily bea singurica apa si suc dun canuta sau la pai, dar mai da si pe alaturi. dar traiasca masina de spalat!!!
Noapte buna la bebici si la mamici!
.
aime spune:
Ionela 

cum sa ne plictisesti fatuco? Esti ca o telenovela ... abia asteptam continuarea ... hai ca
"mumos" cucuietele si multumim ptr cuvintele frumoase
.
aime si
Vladimir, 1an+
Jasmine spune:
Ionela,tu NICIODATA nu ne plictisesti.Dimpotriva.
Citind desfasuratorul unei zile cu fetele tale m-am amuzat si mi-am dat seama ca la mine inca e floare la ureche
.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
monica-elizabet spune:
ionela, am citit cu sufletul la gura povestea ta...asa mult imi place cum povestesti...
cucuietele din partea mea
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Dutzi spune:
quote:
Originally posted by aime
Delia, pe unde umblati...ce face Iustinelu'?
Acu dam zor sa colindam toate magazinele, ca la asa reduceri...
Iustinelu e bine, mare nazdravan, mare papacios si mare vorbaret.
Pupici tie si lui Vladut dragut si plimbaret, fara carucior. Bravo!
Bits, l-am admirat pe Kenzo, care, pe langa faptul ca-i frumos foc, mai are si preocupari intelectuale...
.Roxana, relatarile tale sunt asa amuzante,
fetitelor tale scumpe.Va pupam,
Mona_B spune:
Bitsy, unde vad si eu pozele? Mi-e dor de Ken, a trecut un secol de cand nu l-am vazut. Tu esti frumoasa foc
sotul e chipes, are cu cine semana...
Mai, sotul meu nu prea e de acord sa publicam poze cu Vlad pe net dar incerc sa-l conving sa o faca, macar temporar. tresa-mi vedeti printisorul!Are opt dintisori.
De Dena, voi mai stiti ceva? Am comunicat cu ea pe e-mail acum doua luni, e destul de ocupata.
Ma framanta grija ca Vlad inca nu merge singurel. E un lenes...se deplaseaza in schimb cu viteza sprijinit pe un piciorus, cu celalat piciorus sub el. Funny!!Ai vostri merg deja presupun![]()
Duminica placuta!
Mona si Vlad-Andrei, 05.12.2004