Copilasi de nov-dec 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
danette spune:
Ken a crescut si m-i se pare dezvoltat si altfel, adica dupa felul in care se joaca, si "scrie"....
E asa de dragut cu parul lui carliontat!
Cristinaam vazut si o parte din pozele voastre, sunt niste papusi vii fetele tale!
Cum ai reusit sa le faci sa stea asa frumos in poze???
Daniela, am vazut si eu toate pozele lui Danutz, e super pustiul, si super
intzolit!
Mi-a placut mult poza in decor medieval.
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
aime spune:
Bitsuleeeeeee mey...asa frumusate de copil, sa nu ni-l arati mai des?!!!!! E durere piciul...si are niste activitati de....big man
. Da-s curioasa? Cat sta asa, captivat de-o activitate?
Danette 
aime si
Vladimir, 1an+
bits spune:
fetele multam de aprecieri
.
cu "big acctivities" sa stiti ca nu-l las sa scrie decat in prezenta mea caci altfel risc sa-mi scrie si peretii,in orice caz i-am luat culori care pot fi sterse cu apa(daca mazgaleste peretii pot sa spal in locul acela si se sterge),iar cu betele de la tobe tot asa nu i le las decat putin timp caci au fost multe accidente fatale din cauza betelor,pixuri etc.ei de obicei le baga in guritza si o iau la galop prin casa,se impiedica ,cad si se infinge batzul,pixul in cerul gurii,poate sa treaca prin bolta palatina,ajung la creier si gata.cand nu are betele da cu receptorul de la un telefon sa faca zgomot.
Aimee cu scrisul si cititul povestilor il fac sa mai stea locului cat de cat caci de altfel e prasnel,se joaca putin cu o jucarie vede alta si lasa activitatea initiala pt altceva nou.a ajuns la etapa aia in care ii place sa ascunda lucruri(ex mi-a bagat piese de la lego in video,in trapa de la casetofonul combinei)orice gaurica e un loc de ascuns ceva.sa nu va spun ca si-a bagat in san inelul lui barbata-miu,un capac de la parfum de m-a disperat pt ca am crezut ca l-a inghitit(am gasit parfumul fara capac).da iama in parfumurile si rujurile mele.fetelor nu mai am un ruj intreg!scoate capacul,se uita inauntru vede ca e ceva si baga degetul pana scoate ceva de acolo![]()
deh e obositor dar placut!nu vedem baba frumoasa si copil cuminte de aceea incerc sa-mi redresez bateriile pt next day si o luam de la capat cu nastrusniciile.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Monelule ma scoate el din casa sa mergem in parc la mac mac sa dam papa.spune mac-mac papa si face semn cu manutza de pa,pa ca sa mergem.ma topesc cand il vad la cat de fericit e cand le da sa manance.
octy,KEN(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
Am ajuns acasa de la plimbarica si intr-adevar e cam frig dar nu ceva de speriat,fata de temperaturile care se anunta de la noapte.Am incercat sa-i pun fularul peste gurita(tot timpul sta cu gurita deschisa,gaseste cate ceva de "comentat"
),ca paranoia din mine si-a spus cuvantul plus influenta lumii ca vezi draga Doamne ca raceste copilul,dar nu l-a vrut,a inceput sa urle de spuneai ca-l tai.Asa ca am renuntat,dar avand in vedere ca n-am stat chiar foarte mult afara,poate nu se intampla nimic,nu?
Saptamana asta incerc sa-l intarc,sa vad daca tine faza cu nu mai este sau ca a papat-o...cineva nu stiu cine...Daca nu reusesc pana la sfarsitul saptamanii viitoare am sa-mi calc pe inima,am sa-mi rup din suflet si am sa-l duc la soacra pt vreo 2 zile.Sper sa tina.Vom vedea! Of,of...tare-i greu...
Aime,voi pe unde iesiti la plimbare?Ca noi ne-am saturat de dat raite prin cartier.Parculet nu avem,copiii nu mai ies afara,asa ca suntem cam huhurezi.Mai mergem cateodata si la mall dar nu pot sa-l las inca singur acolo in tarc,cu toate ca el tare ar mai vrea!![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ionela roxana spune:
Salut!!!
Vaaaaai Bits frumos pustiul; pazitil bine caci vin sa vil fur! Nici nu stiti voi cand vin eu prin Yokohama prin vizita si vi l-am si sterpelit
, ca-mi vine sa-l halesc de frumos ce-i
, mey si seamana cu voi doi leit, a luat jumate-jumate de la fiecare; asa asemanare cu ambii parinti rar am mai vazut; hai nu ni-l dati noua sa aiba tati si-un baiet!!!, caci de fete i s-a acrit
mey fratilor, Emily toooot timpul se uita printre craci(doame fereasca, ptiu, ptiu in san sau in spate); sta cu cracii desfacuti, cu popoul in sus si ma priveste de jos si rade de numai poate; sau sta agatata de nadragii mei si hop baga dovleacul printre picioarele mele, si rade de numai poate si spune "ete, ete!"
am reusit s-o potolesc sa stea linistita la masa cand mananca; ii dau ei in fata un castronel cu ceva putin acolo, ea facandu-si de fucru, iar eu langa ea ii dau cu lingurita, sau uneori o pun pe ea sa ea cu lingurita, ajutata fiind de mine si numai poate de bucurie, dar faza asta nu tine prea mult, dar ma multumesc si cu atat, fata de sora-sa care mia scos sufletul tot timpul cat am alergat dupa ea si nici acum nu mananca normal, linistita, spunand ca e` prea greu si plictisitor sa manance singura; numai cand o aud mi se face parul precum aricilu, cu toate ca am procedat in toate felurile, si cu bine si cu rau, tot degeaba; poate pana la scoala s-o da pe brazda, dar ma bucur ptr. Emily totusi, caruia ii face placere sa manance singurica 
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aime,voi pe unde iesiti la plimbare?Ca noi ne-am saturat de dat raite prin cartier.Parculet nu avem,copiii nu mai ies afara,asa ca suntem cam huhurezi.Mai mergem cateodata si la mall dar nu pot sa-l las inca singur acolo in tarc,cu toate ca el tare ar mai vrea!
Miha, noi acum iesim pe jos
aime si
Vladimir, 1an+
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
sa aiba tati si-un baiet!!!, caci de fete i s-a acrit
Pai te pomenesti ca o sa aiba tati si un baiet.Nu degeaba se uita Emily printre craci!
Stai asa nu daaaaa

Jasmine si
Radu (26.10.2004)