Clubul nurorilor (8)
Raspunsuri - Pagina 9
annitha_cl spune:
pai ea chiar de pe vremea cand Andrei statea cu mama lui naturala o suna pe ascuns si ii dadea dreptate ei, mai mult cand fosta sotie l-a dat in judecata pe sotul meu pentru a-i retrage dreptul la vizita sotul meu i-a cerut mamei lui sa vina ca martor la proces iar ea a spus ca nu poate.Ce-i drept de atunci nu prea o mai am eu la suflet pentru ca este o prefacuta si o femeie rea. Tuturor le spunea ca vai ce nu ar face ea pentru copilul ei si pentru Andrei dar cand e vorba de realitate si de fapte intoarce spatele. A.cicel, nu stiu exact care este situatia cu copilul sotului tau dar...niciodata sa nu renunti la incercarea de a te apropia de el pentru ca nu stii ce-ti rezerva viitorul
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by annitha_cl
A.cicel, nu stiu exact care este situatia cu copilul sotului tau dar...niciodata sa nu renunti la incercarea de a te apropia de el pentru ca nu stii ce-ti rezerva viitorul
Sincera sa fiu, nu pot si nici nu prea vreau sa intru in detalii...pot spune doar ca situatia e mai delicata, desi copilul e destul de mare (aproape 12 ani). Nu sta cu noi, ci doar vine la sf. de saptamana. Asta e. Cand va mai creste sper sa inteleaga exact acre e situatia.
10+
POZE
diadaniela spune:
Auzi-ti ce am citit acus intr-o revista!Bomba! Andreea Marin e gravida cu Banica !O fi adevarat ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Auzi-ti ce am citit acus intr-o revista!Bomba! Andreea Marin e gravida cu Banica !O fi adevarat ?
Am citit si eu de dimineata, ca mi-a venit stirea pe mail. Si carcotasii spuneau azi acelasi lucru. Nu stiu daca e sau nu adevarat. Daca e...o asteptam la mamici de iulie-august 2006, sau septembrie-octombrie?
10+
POZE
camelia72 spune:
Eu cred ca este adevarata stirea cu Andreea Marin,ea dorea de mult timp un copil cu Stefan Banica...o asteptam pe forumul DC,sau,de ce nu,in "clubul nurorilor"!
Camelia,daca era de rau aflai pana acum,deci n-ai scapat.
Asa este,Dana,n-am eu norocu' ala!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
monagan spune:
Buna nurori
Stirea cu Andreea Marin si Banica, am auzit-o si eu azi dim. la radio.
Annitha, da stiu ca ai o soacra tare scarboasa.
Sint numai in fuga p-aici asa ca un scurt de la mine ptr. toate nurorile.
impreuna spune:
Annitha e de groaza soacra-ta asta. Nu puteti face cumva sa plecati de langa ea? Acum Andrei e destul de mic, dar poate mai tarziu din cauza "dragei" lui bunici sa nu aveti probleme... Ori sa o puna sotul tau cumva la punct...
Camelia inseamna ca n-a murit soacra-ta de necaz ca nu te-ai dus la ea, oare cat timp o tine linistea asta?:)
De Andreea si Banica nu stiu nimic, acu am aflat de la voi:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Flvia,n-a murit ,mai,soacra Cameliei,da' sufera in tacere
D-aia nu mai stie nimic de ea.
Camelia,
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Flvia,n-a murit ,mai,soacra Cameliei,da' sufera in tacere
D-aia nu mai stie nimic de ea.
Camelia,
Dana
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Naty spune:
diadaniela de abia acum am vazut intrebarea ta ... nu cred ca se fac huse pe comanda, au ei de vanzare ca produs de sine statator. Cum sa-ti zic, imbracamintea canapelei noastre e detasabila (asta e husa) - sper ca ai inteles, m-am exprimat ca naiba, da-s dupa multe ore de lucru si nu mai sunt coerenta.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI