Clubul nurorilor (8)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Naty,am inteles! Multumesc de raspuns!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Boobooricu spune:
Ce faceti colegele?
Vad ca nu s-au mai intamplat evenimente paranormale...cred ca hiberneaza soacrele...
Sa speram ca soacra lui Camelia face niste schimb de hormoni sau mai da din ei ca numai asa so potoli si ea..
Eu una sunt fericita , apartamentul o sa fie gata pe 7..horayyyyyyy...dam party , da fetelor?
Socrameaeste tot plecata...ahhhhhhhhhhh.....si se intorce in 2 zile...dar nu mai conteaza o sa ne mutam in curand..sper..oricum o sa sara amandoi cu sfaturi...dar o sa am eu grija de tot..
va urez zile linistite si mai ne auzim curand
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
diadaniela spune:
Elena,felicitari!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Vreau sa va spun ca mi-au inghetat toate alea....Ieri or fi fost -30 de grade, dar nu s-a prea simtit. Dar azi e groaznic. Asa frig n-a fost niciodata in Miercurea Ciuc, din cate imi amintesc. E groaznic.
10+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Boobooricu
Eu una sunt fericita , apartamentul o sa fie gata pe 7..horayyyyyyy...dam party , da fetelor?
Socrameaeste tot plecata...ahhhhhhhhhhh.....si se intorce in 2 zile...dar nu mai conteaza o sa ne mutam in curand..sper..oricum o sa sara amandoi cu sfaturi...dar o sa am eu grija de tot..
va urez zile linistite si mai ne auzim curand
Elena scapi....FELICITARI. Acuma poate sa vina cu sfaturi...ca stii tu unde sa le pui..
10+
POZE
impreuna spune:
Felicitari Elena, dam party, cum sa ratam ocazia:)
Andreea de cate ori anunta meteo si zice de Miercurea Ciuc, ma gandesc la tine (ca nu stiu pe nimeni acolo:) si am tot vrut sa te intreb cum rezistati, puteti iesi din casa? Ca mie ieri la vre-o -10 grade mi-a inghetat nasul:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea de cate ori anunta meteo si zice de Miercurea Ciuc, ma gandesc la tine (ca nu stiu pe nimeni acolo:) si am tot vrut sa te intreb cum rezistati, puteti iesi din casa? Ca mie ieri la vre-o -10 grade mi-a inghetat nasul:)
Flavia, draga mea. Noi la -10 grade, aproape ca facem plaja. Ti-a inghetat nasul??!! Sa vezi cum e cand iti ingheata geaca pe tine. Tocmai a venit cineva la birou si mi-a spus ca au anuntat -32 de grade. Dar au fost mai multe.
10+
POZE
camelia72 spune:
Andreea,te compatimesc,imtotdeauna in Miercurea Ciuc au fost temperaturi scazute iarna dar acum...La noi sunt vreo -17 si deja hibernam in casa,ieri si azi nu am dus nici fetitza la gradi,mi-a parut rau de mama sa o mai chem pe gerul asta sa stea cu micu'!
De soacra chiar nu mai stiu nimic,mai pune ea la cale vreo tampenie,acum sta si coace planuri!La ea hormonii i s-au urcat la cap si e din ce in ce mai rau...mai fratzilor,soacra-mea chiar e dusa rau,credetzi-ma,nu exagerez deloc!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
De soacra chiar nu mai stiu nimic,mai pune ea la cale vreo tampenie,acum sta si coace planuri!La ea hormonii i s-au urcat la cap si e din ce in ce mai rau...mai fratzilor,soacra-mea chiar e dusa rau,credetzi-ma,nu exagerez deloc!
Ti-am spus si eu ca planuieste ceva in liniste. Si sa vazi cand o sa apara....Dar in timpul asta pregatiti-va si voi,ca sa nu va ia prin surprindere.
10+
POZE
camelia72 spune:
Daaa,abia o astept sa vina cu clontzu' mare...m-am calit,fetelor,inainte plangeam ca proasta din orice nedreptate a soacra-mi!
Sa treaca gerul asta si sigur isi va face aparitzia bufnitza in persoana!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!