Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Naty-bine ca tie ti-a luat alta husa...dar sa va povestesc eu...Aveam nunta pe 1 oct si ne-am luat verighetele in primavara, de la targul de nunti. Toata ziua le admiram si aveam grija sa le pun frumos in cutiuta lor...Si se face luna iulie si plecam in concediu in strainatate...si ce se gandeste socrul:sa le ducem lor verighetele ca daca ne sparge hotul casa si ne fura frumusete de verighete pe care am dat o caruta de bani.Nu ma incanta pe mine ideea, dar pana la urma sunt de acord...Si plecam...ne intoarcem si incep sa-l bat pe sot la cap ca eu imi vreau verighetele inapoi...Si trece ceva timp si tot nu le primesc.Pana la urma ii zic sotului sa mearga sa mi le aduca.Si vine sotul cu o moaca de ingeras si imi zice:"Nu te supara iubita, dar mama a rupt cutia de la verighete cand a vrut sa le vada"Si sa nu credeti ca era o cutie din aia comuna...era din lemn...f frumoasa. Plang eu putin, ma oftic, dar imi trece...
Si vine luna noiembrie si plecam in luna de miere...si cand ma intorc ma uit la bijuteriile mele...si ce credeti ca vad? Mai aveam o cutie din aia obisnuita din catifea ...si surpriza...era si ea rupta

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Anul acesta cred ca pentru mine este al socrilor si al parintilor. Tocmai m-am certat cu ai mei ca nu am mai fost pe la ei de la revelion si ei considera ca ma tine sotul sub papuc ( ai mei s-au mutat in provincie si nu prea imi da mana sa ma duc la doua sapt la ei, nu ca ar fi departe dar trebuie sa vina tata sa ma ia si sa ma aduca inapoi acasa si in plus de cate ori plec vad mutre ca stau putin sau ca cine stie ce..). Le-am explica, pe bune, ca am foarte mult de lucru si ca mi-am luat chiar acasa de lucru si in plus am tremene care trebuie respectate si ca nu-mi permit sa rama fara servici ( la noi se da afara pe capete pentru te miri ce) ca degeaba. Ei o tin pe a lor. Uff si cu parintii astia care cred ca le stiu pe toate si ca au mereu dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Slaba miscare! Cred ca toate soacrele sunt cuminti azi.Ce norocose suntem .hihihi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu am noroc ca nu am amintiri proaspete despre ei, insa au obiceiul sa faca cate o prajitura (lor nu prea le plac dulciurile) si dupa cateva zile sa ne trimita noua. Acum avem praji cu mere cu usor gust de caldabos, si putin rancede, asezate frumos pe tavita pe care initial s-a cumparat carne

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna nurori!!!!
sint in trecere, va pupacesc si sa fiti "dure" sa nu va lasati la "ele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Azi socru meu implineste N ani... La multi ani ca n-am cadou:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Azi socru meu implineste N ani... La multi ani ca n-am cadou:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Si din partea mea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

din partea mea sau ?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

impreuna, n-ai cumparat cadou? pai se poate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia, "La Multi Ani",socrului!,e bun si socru' pe langa casa omului daca mai sta si-n banca lui si te mai si ajuta cu micuta...!Distractie placuta!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput