Clubul nurorilor (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
...deci am timp, zic eu.
Si nervi tari ! Mult noroc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
mihaela amalia spune:
OFF-TOPIC
Fetelor ma scuzati ca nu ma pot abtine, dar vreau sa ma laud: mi-a aparut povestea nasterii pe prima pagina
Sunt super incantata... gata m-am racorit
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Fetelor sunteti criminaleeeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
OFF-TOPIC
Fetelor ma scuzati ca nu ma pot abtine, dar vreau sa ma laud: mi-a aparut povestea nasterii pe prima pagina
Sunt super incantata... gata m-am racorit
Felicitari si sa iti traiasca bebelina.
10+
POZE
mihaela amalia spune:
Na' ca am reusit sa va fac sa mai uitati de soacre...
Naty spune:
La multi ani, nurori! (ca nu am scris pe anul asta )
Am trecut repede pe aici sa va zic ultima perla a soacra-mi.
De ceva timp ma bate sotiorul la cap sa cumparam o husa noua pentru canapeaua din sufragerie "ca a patat-o fata cu tot felul de chestii si, in plus, iti mai aduci aminte cum ai varsat o picatura de lac de unghii?" Cica cand creste domnisoara sa avem husa noua si poate nu se mai fabrica modelul ...
OK, zic eu, are dreptate.
Soacra, foarte amabila se ofera sa se duca ea la Mobexpert sa comande, se intereseaza cand vine si o ridica. Wow!
Apoi, dupa Rev ne zice ca nu trebuie sa-i dam bani, ca asta e cadoul ei de anul nou pt. noi. (Wow !) Ca, ce sa-i faci, asa e cu copii mici, murdaresc lucruri, daca nu avem grija sa ii oprim!
Dupa 10 minute se apuca sa-i povesteasca maica-mi cum a incercat sa curete canapeaua cu solutie de curatat covoare si a facut ditamai gaura in husa, apoi a intors-o invers ca sa nu se vada (e drept, chiar nu am vazut, dar eu sunt tare chiauna).
Deci aici ii era doamnei marinimia - imi face cadou o husa noua ca mi-a stricat-o pe cea existenta.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
impreuna spune:
gabibarta ce bine de voi ca va puteti ignora, dar alte soacre nu se lasa pana nu le fac nurorilor viata amara (din pacate). Nepotii nu le duc dorul?
Naty multumim de urari. Priveste partea plina a paharului, faptul ca soacra a stricat ceva si a incercat sa-si repare greseala, chiar daca nu in cel mai corect mod:)
Miha felicitari (ti-am zis si dincolo:)
Fetelor, azi m-ati inveselit rau de tot.
Si eu m-am distrat la subiectul deschis de NinaR (multumiri:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Miha,felicitari.
Naty,la Mobexpert se fac huse la comanda?
Arata bine?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana