ciorba de burta???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana2004/ioana2004.jpg)
e buna ciorba de burta de la magazin?aia feliata si congelata ....de la firma Aro?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
teodora35 spune:
da este foarte buna eu una am fost multumita o mai fierbi vreo 40 de min si mai departe cred ca sti cum se face ciorba problema este ca mie mi-a luat-o o vecina din metro iar eu nu am legitimatie sa intru unde mai pot gasi daca sti unde plz zi-mi si mie
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabibarta spune:
e buna, si eu din aia cumpar, insa ai grija sa nu fie cu prea multa grasime pe ea, din cat se vede prin punga. Eu o fierb inainte in apa cu un pic de delikat si cativa catei de usturoi, pana se inmoaie bine si o pot taia usor bucatele mici. Supa sau tocanita o fac deja pe apa proaspata, in care pun legume, condimente, etc.Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana2004/ioana2004.jpg)
ioana2004 spune:
auziti!!!!
dar eu vreau s0o pun la fiert si cu os si carne de vita??????
asta de la magazin fierbe repede sau nu?
Ca dupa aia in cep s-o tai si sa prepar adevarata Ciorba de burta....cu smintina piper,otet....oua alea alea...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabibarta spune:
Ioana, cred ca e o.k. daca pui la fiert cu carne, ii trebuie cel putin jumatate de ora, poate chiar mai mult sa fiarba, cand e moale bine, atunci o tai dungi si pun la fiert mai departe cu zarzavat.
Daca vrei senzatii tari, poti sa faci si tocanita din burta, o prefierbi la fel, calesti ceapa insa nu pe ulei ci pe slaninuta afumata, mai baga si niste bucatele de ciolan afumat, mult boia, din care o parte sa fie iute, se poate manca cu mamaliga sau cartofi fierti.Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Stinu spune:
Si eu iau burta din supermarketuri si o pun la fiert la oala de presiune ,ca sa fiu sigura o tin cam o ora ,si mai pun si un rasol de vita ca sa ii dea gust .Dupa ce a fiert bine o tai dungulite si o pun la fiert cu zarzavatul ,mai departe stii si tu cum se face ,intrebarea era daca e buna carnea nu cum se face ciorba!
Iusti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
eu ciorba de burta o fac mai "rapid" ca sa spun asa.
Burta o pun la fiert in oala de presiune impreuna cu zarzavaturile + carne vita, sau oase= toate la gramada.
Dupa ce au fiert toate, burta o curat de grasime si o tai felii, iar zarzavaturile le paserez. O dreg cu 1 galbenus de ou cu putin otet, pun usturoiul, condimentele si gata.
Nu pun smantana in ciorba, decat atunci cand o servesc, iar ardei iute (cine prefera).
Inca nu am avut "reclamatii" si o pregatesc totdeauna in acest mod.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionela roxana spune:
mai fetelor cum face-ti voi tocanita de burta?????, ca tocmai am niste burta congelata si ma tot gandesc cum o fi tocanita asta, lasand la o parte faptul ca nu am facut niciodata ciorba de burta. Lamuriti-ma si pe mine, va rog!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabibarta spune:
fierbi bine burta (cel putin jumatate de ora). O tai dungi subtiri.
Calesti ceapa (eventual si vreo 2 catei de usturoi) pe cateva bucatele de slanina (sau pe ulei), adaugi burta si niste afumatura - ciolan, sunculita, carnat; pui condimente: sare, piper, chimen, multa boia sa fie zeama rosie, boia iute, vreo 2 foi de dafin, un pic de cimbru, si adaugi apa sa acopere. Lasi sa fiarba pana-i gata.
O servesti cu cartofi sau mamaliga. Sotul meu a mancat odata la un restaurant cu garnitura de fasole batuta...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bijuarda spune:
Eu asa fac ciorba de burta;
Burta o spal si o pun intr-o oala la fiert cu2 morcovi ,un patrunjel radacina,un ardel rosu si unul verde si o ceapa,sare si putin delicat.
Separat in alta oala pun o coada sau daca nu am pun oase de vita tot cu morcov ,patrunjel si ardei .Cand s-a fiert scot oasele si zarzavaturile si strecor supa.
Burta cand s-a fiert (se taie usor asa iti dai seama ca este fiarta)o scot si o tai fideluta si o pun in supa de vita .Mai dau un clocot si pun smantana amestecata cu putina faina de grau ,usturoi si otet dupa gust.Pui si frunze de patrunjel taiate marunt.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionela roxana spune:
gabibarta sarumana ptr. reteta; suna taaare apetisant, am s-o pun in practica; multumesc mult!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)