ciorba de burta???

ciorba de burta??? | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

e buna ciorba de burta de la magazin?aia feliata si congelata ....de la firma Aro?


http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

da este foarte buna eu una am fost multumita o mai fierbi vreo 40 de min si mai departe cred ca sti cum se face ciorba problema este ca mie mi-a luat-o o vecina din metro iar eu nu am legitimatie sa intru unde mai pot gasi daca sti unde plz zi-mi si mie

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

e buna, si eu din aia cumpar, insa ai grija sa nu fie cu prea multa grasime pe ea, din cat se vede prin punga. Eu o fierb inainte in apa cu un pic de delikat si cativa catei de usturoi, pana se inmoaie bine si o pot taia usor bucatele mici. Supa sau tocanita o fac deja pe apa proaspata, in care pun legume, condimente, etc.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

auziti!!!!
dar eu vreau s0o pun la fiert si cu os si carne de vita??????
asta de la magazin fierbe repede sau nu?
Ca dupa aia in cep s-o tai si sa prepar adevarata Ciorba de burta....cu smintina piper,otet....oua alea alea...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ioana, cred ca e o.k. daca pui la fiert cu carne, ii trebuie cel putin jumatate de ora, poate chiar mai mult sa fiarba, cand e moale bine, atunci o tai dungi si pun la fiert mai departe cu zarzavat.
Daca vrei senzatii tari, poti sa faci si tocanita din burta, o prefierbi la fel, calesti ceapa insa nu pe ulei ci pe slaninuta afumata, mai baga si niste bucatele de ciolan afumat, mult boia, din care o parte sa fie iute, se poate manca cu mamaliga sau cartofi fierti.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si eu iau burta din supermarketuri si o pun la fiert la oala de presiune ,ca sa fiu sigura o tin cam o ora ,si mai pun si un rasol de vita ca sa ii dea gust .Dupa ce a fiert bine o tai dungulite si o pun la fiert cu zarzavatul ,mai departe stii si tu cum se face ,intrebarea era daca e buna carnea nu cum se face ciorba!
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

eu ciorba de burta o fac mai "rapid" ca sa spun asa.
Burta o pun la fiert in oala de presiune impreuna cu zarzavaturile + carne vita, sau oase= toate la gramada.
Dupa ce au fiert toate, burta o curat de grasime si o tai felii, iar zarzavaturile le paserez. O dreg cu 1 galbenus de ou cu putin otet, pun usturoiul, condimentele si gata.
Nu pun smantana in ciorba, decat atunci cand o servesc, iar ardei iute (cine prefera).
Inca nu am avut "reclamatii" si o pregatesc totdeauna in acest mod.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mai fetelor cum face-ti voi tocanita de burta?????, ca tocmai am niste burta congelata si ma tot gandesc cum o fi tocanita asta, lasand la o parte faptul ca nu am facut niciodata ciorba de burta. Lamuriti-ma si pe mine, va rog!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

fierbi bine burta (cel putin jumatate de ora). O tai dungi subtiri.
Calesti ceapa (eventual si vreo 2 catei de usturoi) pe cateva bucatele de slanina (sau pe ulei), adaugi burta si niste afumatura - ciolan, sunculita, carnat; pui condimente: sare, piper, chimen, multa boia sa fie zeama rosie, boia iute, vreo 2 foi de dafin, un pic de cimbru, si adaugi apa sa acopere. Lasi sa fiarba pana-i gata.
O servesti cu cartofi sau mamaliga. Sotul meu a mancat odata la un restaurant cu garnitura de fasole batuta...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Eu asa fac ciorba de burta;
Burta o spal si o pun intr-o oala la fiert cu2 morcovi ,un patrunjel radacina,un ardel rosu si unul verde si o ceapa,sare si putin delicat.
Separat in alta oala pun o coada sau daca nu am pun oase de vita tot cu morcov ,patrunjel si ardei .Cand s-a fiert scot oasele si zarzavaturile si strecor supa.
Burta cand s-a fiert (se taie usor asa iti dai seama ca este fiarta)o scot si o tai fideluta si o pun in supa de vita .Mai dau un clocot si pun smantana amestecata cu putina faina de grau ,usturoi si otet dupa gust.Pui si frunze de patrunjel taiate marunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

gabibarta sarumana ptr. reteta; suna taaare apetisant, am s-o pun in practica; multumesc mult!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput