Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
neata
am o zi proasta. am visat...urat. m-am trezit cu fata la cearceaf..k sa nu zic cu fundu-n sus
mi-am facut cafeaua. fumez o tigare si ma apuc de treaba.
va pupik si va doresc o zi buna. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
buna racoaice,
eu una sint plecata de la 6 de acasa si cand am vazut pe termometru in centru -18, mi s-a facut si mai frig. Brrr, ce nasol. Acum sint home si e mai bine. Clar ca nu mai imi scot nasul afara.
Ilona77, bine ai venit printre noi.
Fetele, cum e la voi la servici? caldut nu?
Dupa cum v-am spus, am fost sa-mi fac ochelari ptr. aproape si cand ma intreaba ce varsta am, zice: Oooo, da nu va faceti probleme, era si normal.
Wow, ce m-am jignit. Auzi dom-le...varsta!!!!!!!! Si eu care sint o "tinerica" ha, ha
si spor la treaba in continuare.
arinna spune:
Menna,
...pai de-aia am si scris, ca era si de ras ce am patit...
..referitor la viza, asa este, trebuie sa aduci cat mai multe dovezi ca ai bunuri materiale aici si ca nu intentionezi sa ramai ilegal acolo...cel putin asa a fost pentru vizita in Canada...mai ales cont in banca, apartament si alte alea...daca vrei neaparat sa ajungi acolo in vizita trebuie sa te informezi si sa respectii ceea ce se cere, sa ai cu ce garanta ca te intorci...daca esti studenta stiu ca e un avantaj,ca te intorci la studii...aduci dovezi...daca lucrezi, la fel...nu ma pricep la SUA dar asa a fost pentru Canada...unde am auzit ca e si mai greu de obtinut...la SUA se pare ca se da pe 10 ani, am o prietena, fratele ei este acolo si a obtinut viza de vizitator pe 10 ani, dar ea are salariu mare aici, a mai fost si s-a intors, nu a creat probleme...
Multumesc pentru urari, si tie mult succes la examene si la viza- daca vei incerca din nou !!
MirelaV spune:
buna seara si eu. am ajuns acasa. mi-am facut putintel orez cu lapte pt maine..pe care am reusit sa-l lipesc putin dar l-am schimbat repede si gata.
o zi relativ usoara...dar tare ger afara domle.
va pupik MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
am intrat sa ma plang aici la voi. La noi.
Sint unii aici pe forum care nu te lasa nici sa respiri. Cum incerci sa scrii ceva, hop cu contraargument si ce artagosi sint!!!!!!! si ce destepti!!!!!!!!
Wow, ce ......
P.S.
Ati prins d-astia? apropo?
gata mi-a trecut.
MirelaV spune:
monagan...ignora...ai sa tot intalnesti... MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Ola ola
va prezint prognoza meteo din aceasta seara ... afara sunt -13 zice Desktop Weather, dar eu pun pariu ca's vreo -16 sau -18C ...
Eu sunt congelata ! (ps: vrem figurine pt vremea asta! )
Azi am fo' la Selgros sa-mi cumpar, de fapt sa-i cumpar, la patrupedu' meu un sac de Chappi,ca azi de dimi l-am topit pe ultimul siiiiiiiiiii in loc sa ies numai cu aia, am iesit cu cumparaturi de 1.3 mil de te si miri pe ce
Daaaaaaaar ...m-am cadorisit
sic! ....mi-am luat greutati pt maini si pt picioare.Sunt acele greutati sub forma de banda care se pun atat pe maini ,cat si pe picioare ...ale mele au cate 1 kg si abia astept sa ma apuc de treaba
Ma duc sa-mi fac rapid un dus,sa ma mai dezmortesc putintel
Monagan ... iaca cum scap eu de tensiune :
inchid ochii
5...4...3...2...1...
inspir - expir adaaaaaaaaaanc
deschid ochii
...zambind .
Chiar functioneaza
Nu iti fah nervii pe degeaba, caci nu se merita ...ignora-i ,asa cum zicea si MirelaV ....uite pt tine
Pupici si o seara calduroaaaaaaasa
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
monagan spune:
mersi fetele, ptr. "incurajari", dar aseara nu stiu cum, dar numa peste "galagiosi" am dat.
Eu acu m-am trezit , e caldut, e bine , mi-am baut cafeluta, 1 tigarica si cred ca azi nu ies nicaieri ca tare e frig si am pus pe radio 21, ca sa ma mai distrez putin. Chiar acu e farsa zilei si Buzdugan a sunat o tipa ptr. "menaj a troi". ha ha
Voi cum ati ajuns la job? Ati inghetat? si spor la treaba. Sa aveti o zi calduroasa
MirelaV spune:
buna dimineata! MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Neata racusori ! Sa aveti o zi calduroasa ! tuturor! O zi excelenta pentru ca meritati!