Racusori, la apel! (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata! Si o cafea si o tigara!
Sa aveti o saptamana usoara si plina de bucurii!
Hai sa comentez si eu putin zodia! Deci:Numerele norocoase nu m-au ajutat niciodata. Perlele nu-mi plac decat la gatul altora. Habar n-am ce e piatra lunii sau cum arata. Luna ma influenteaza rau de to! Cand e luna plina am imsomnii, ma perpelesc dar sunt plina de energie! Acu despre compatibilitati nu-s ce sa zic. Sotul e taur. Merge bine daca reusesc sa-i infrang incapatanarea. Cand insa nu vrea si nu vrea sa inteleaga ceva ies scantei. Cand eram mai mititei, scanteile se stingeau la orizontala. Da acu raman sa lumineze mai multa vreme.
Cu scorpionii nu stiu. Sefu e scorpion da nu pot sa zic ca ne intelegem. Ne toleram.
Pesti nu am intalnit barbati. Cu femeile e ok.
in rest nu stiu.
Fetelor ce v-a apucat cu OTV? Si cu nenea care a fost la OTV? Fiti serioase! Asta e cea mai mare pacaleala de la previziunile despre cutremure incoace!
Va pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. beau si eu o gura de ness cu voi si o intind la servici. e jele pa aici. se anunta k ar fi -15 grade. brrrrrr
OTV? io nici nu il am inregistrat pe tv. nu ma uit. fetele astea ziceau ceva de o cura dupa grupa de sange. nu vad legatura..in fine.
io va pup k in 10 min plec.
sa aveti o saptamana usoara si o zi de vis.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata!

Am trecut si eu sa va salut! Va doresc o zi calduroasa, cacieu una nu mai pot de frig! Simt cum ma congelez, vreau sa stau calare pe calorifer, dar nu pot ca prea frige ! Dar in birou de ce e atat de frig atunci ?

Haideti sa va zic si eu cate ceva despre zodie, ce mi se potriveste si ce nu.

Perlele imi plac, dar nu sa le port!

22 este ziua in care m-am casatorit! 13 pot sa zic ce il am la suflet, caci prea il oropseste toata lumea, in rest nu ma identifica cu nici un numar!

Dupa verde sunt innebunita de cand ma stiu, dar mai putin dupa argintiu!

Cat despre zodii nu prea m-a nimerit ! Scorpionii ma scot din pepeni ! Peste e mama! In rest ma inteleg cu orice, zic eu !

tuturor ! O zi execelenta pentru cameritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata! Zii buna, ai !? Saptamana buna,ai ?! ...
Haida'ti sa va zic eu ce inceput de saptamana si ziii minunata mi se arata mie la interval ...
Pai ma culc azi noapte la 3 cu ganduri cum sa fac sa copiez la urmatorul examen ...reusii intr'un final pe la si juma' ,dar in mai putin de 3 ore suna ceasul
Vin incetutz la birou si pe strada 2 dulai sar sa latre la mine,ma rastesc o data si eu la ei, ii ignor zicand ca o sa ma lase in pace si HATZ ma prind de picior pe la spate ...fac cu nervii!!! ...imi venea sa-i trag un sut in fund de sa zboare dincolo soseaua dar vazand ca sunt lasi si fug dupa ce m-au perforat mi-am zis sa nu ma pun sa alerg dupa ei ,ca deh ...tb sa ma treaca dragii de ei in condica de dimineata si d'aia atata "afectiune" din partea lor ...chit ca n-as fi rezolvat nimic alergand de nebuna dupa niste patrupezi turbati,ci eventual intarziam si mai mult la birou ...
Toate bune si frumoase pana aici ,nuuuu ???
Ajung la birou, nu'mi merge netu'!
Colac peste pupaza pica si curentul !
Vine curentul,ma apuc de'o treaba intervin alte 10 ... si nu reusesc sa'mi amintesc ce faceam de fapt inainte sa ma apuc de a 8 sarcina (de servici) cand a aparut a 9
Acum iaca ca reusii si io sa intru sa va scriu ce zi minunata de'a dreptul am inceput eu ...

Stau cu comprese cu spirt la picior,ca nesimtitu al "mic" a reusit sa-mi lase o zgarietura,ca deh ...noroc cu jeansii,ca altfel papa la mic dejun oleaca de carnita de uom

Va pup ... cu grija insa ca n-am mers sa-mi fac injectia ... colegii simpatici k de obicei mi-au recomandat sa merg sa caut cainii, nu de alta dar poate saracii turba in urma muscaturii si ar fi pacat de ei ..ha ha ,ce glumeti,ai !? ...

O zii cum vreti voi sa fie

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Menna imi pare rau sa aud cate ai patit! Hai zambeste, caci altfel e o zi pierduta! Zau daca merita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hai si eu, p-acilea.
menna, ce inceput furtunos de saptamana ai avut!!! numai peripetii, nu gluma.
Eu iar stau acasa 1 saptamana si trebuie sa spun ca acum imi convine ptr. ca e frig afara. De maine am sa umblu la dr. sa-mi fac ochelari.
La mine pe hotbar weather arata -8 grd,...acceptabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

si eu sunt un (d)racusor cu sot (d)rac si copilas capricorn ... si imi place tare mult zodia mea, nu as fi vrut sa ma nasc in alta

Acela care nu se iubește pe sine însuși nu stăpânește nimic pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara!
ilona77, bine ai venit printre noi. daca vrei sa te trec pe listuta sa imi spui data nasterii. sper sa vii mereu pe aici la o barfa mica
menna..las k nu e imperios necesar sa fie toata saptamana k lumea (te incurajez si io na). la mine a fost tot ok...mai putin cele -18 grade de afara. am venit acasa intr-o vitezaaaaaa...
cam atatica.
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

ptiu ...ce zi

HEAVYYYY DAY , TODAY !!!

Bine ca s-a terminat si maine vine alta ...mai buna sper
Va pupicesc fetele,caci sunt obo' ...ne "auzim" maine la o cafeluta ...in caz ca nu-mi face figuri nietu' de la birou

O noapte calduroasa va doresc

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Neata racusori!

Bun venit ilona77!

Sa nu imi spuneti ca ati inghetat? Pe unde sunteti ?

tuturor! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput