La noi la Galati sa veniti (16)

La noi la Galati sa veniti (16) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !

Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15

Doamnele din Galati:

AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Gitana de Tania
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Cristina Serban de Razvan
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)

Poze cu noi: aici aici si aici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata!
Cookie,chiar ca esti matinala,m-am uitat la ora la care ai postat si Ce faci mama la ora aia ? Sau Sabina nu te-a lasat sa dormi mai mult...

Nu pot sa vin azi fetelor.Sotul munceste si daca cumva scapa mai devreme am o multime de treaba.Dar am citit propunerea Vilmei si ma incanta f.mult.Sper sa-i treaca pana atunci si ramasita de tuse a lui Vlad ca sa pot sa-l scot.Abia astept sa vad cum se comporta in colectivitate pentru ca ne-am hotarat sa-l ducem la gradinita din vara-toamna.

Laura,mi-e dor de o cafea! Nu ne mai inviti la cafea?

Pupice tuturor! Mi-a fost dor de voi zilele asteaa! si fetelor care sunt nou venite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana, va invit cum sa nu ! Numai ca acum imi beau cafeaua mult mai devreme, e deja bauta cand incep sa citesc forumul. Oricum ma bucur ca iti e dor de cafeaua bauta aici impreuna, chiar ma gandeam daca nu devenise deranjanta formula veche de salut : " Buna dimineata ! Cine vine la cafea ?"

Azi la intalnirea de la Horse Shoe ( Complex Potcoava de aur ) la ora 17.30, si-au anuntat prezenta : Cookie, Roxicucu, Liliana29s, LauraFlo, ElizaMiron, Ele, Cristina Serban, Dinedana, Vilma.
Ce multe suntem ! Niciodata nu ne-am adunat atat de multe ! Entuziasmul noilor venite sa fie "de vina" ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
Fetele eu raman pe lista, sper sa nimeresc si locul ca eu nu sunt prea umblata si mi-e ca patesc ca Liliac
In alta ordine de idei, denisa s-a trezit dimineata cu febra, cam 38 dar nu are nici un semn de boala. I-am dat putin nurofen sper sa nu fie nimik grav. O fi de la dinti?? masele???? Sper sa nu mai faca astazi ca sa semnez condica la intalneala.
Va pup!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
Fetele eu raman pe lista, sper sa nimeresc si locul ca eu nu sunt prea umblata si mi-e ca patesc ca Liliac
In alta ordine de idei, denisa s-a trezit dimineata cu febra, cam 38 dar nu are nici un semn de boala. I-am dat putin nurofen sper sa nu fie nimik grav. O fi de la dinti?? masele???? Sper sa nu mai faca astazi ca sa semnez condica la intalneala.
Va pup!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Salutare fetele din Galati.
Ne inmultim nu gluma . Sper sa nu ramina numai pe azi ci sa facem si una cu bebei.
Laura mai stii ceva de Vera?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hana, postarile te pacalesc..he, he...toate sunt cu o ora in urma, probabil e ora oficila a tarii de unde se administreaza forumul...
Eu oricum, ma trezesc in jur de 7(adica Sabina!), ii fac un biberon, i-l dau si mai adoarme un pic in patul nostru, pana pe la 8. Astfel am eu timp de cafeluta, tigara si de forum. Eficienta, nu?

Ele, sper ca Denisa sa nu aiba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata !
mai da chiar ca sunteti multe laintalnire.
Ele daca nu gasesti locul da-mi un telefon si iti explik eu unde e.
Din cate stiu eu acest local este tot al celor care au Corso, asa ca mancarea e buuuuna si ma tot gandesc la tortul lor de nuci (desi are cam multa ciocolata pt laptele meu).
mai sa stiti ca am intrat intr-o depresie nasoala de la statul in casa cu bb un bb terminator, e ful de energie si la nic 4 luni vrea numai in brate, in fund, in picioare, asta la 5 luni o sa mearga , ideea e ca vazandu-ma ion asa deprimata si nervoasa a promis ca incearca sa ajunga azi la 6 acasa sa vin si eu la intalnire , da nu sunt sigura, ca stiu eu ce inseaman 6 la el (cel putin 7), orikum daca se tine de cuvant vin si eu macar o ora :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna dimineata fetelor!
Gata, sun la Horse Shoe sa rectific numarul de persoane(9). Abia astept sa ne vedem.
Laura, ma bucur ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta dar Stefan este nascut pe 24.04.2004 nu pe 24.02.2004.

Sa ne vedem cu bine.
Pupici.

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sorry, Roxi ! Am rectificat .
Alina ce bine ar fi daca ai veni si tu ! Poate reuseste sotul sa vina devreme.
De Vera nu mai stiu nimic, Liliana. Daca vrei o poti suna, din pacate eu nu am timp deloc azi. Spune-mi si iti dau nr ei de telefon !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Incerc sa o aduc si pe Crina, o sa o sun.
Ne vedem la 17:30.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput