La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Vad ca sunteti preocupate de intalnirea de azi.Cum eu nu vin,am sa va povestesc ceva haios,ce ni s-a intamplat noua dimineata.Se pare ca nu numai mamele de fete pot sa impartaseasca cu fetitele momente de genul facutul unghiilor,pusul mastilor pe fata...Azi Vlad a fost f. interesat de aparatul de epilat.Cand am terminat primul picior mi-a spus "gata" si si-a ridicat pantalonul.Pe mine m-a amuzat f. tare.

Distractie mare la intalnire! Cookie,fa o poza la o prajitura buna de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nu uitati aparatele de fotografiat va rog ! Trebuie imortalizata aceasta intalnire !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by vladhana

Vad ca sunteti preocupate de intalnirea de azi.Cum eu nu vin,am sa va povestesc ceva haios,ce ni s-a intamplat noua dimineata.Se pare ca nu numai mamele de fete pot sa impartaseasca cu fetitele momente de genul facutul unghiilor,pusul mastilor pe fata...Azi Vlad a fost f. interesat de aparatul de epilat.Cand am terminat primul picior mi-a spus "gata" si si-a ridicat pantalonul.Pe mine m-a amuzat f. tare.

Hana&Vlad-Cristian
http://photos.yahoo.com/vladhana

hana dar vorbeste bine???De cand incep sa vorbeasca??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Super Vladu tau, Hana!!!!! A fost dulce, vezi ca si pe barbati ii preocupa aspectul...

Va anunt ca vine si Crina.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Asa Vladut ! Fii exigent ! Prevad ca ai sa fii un mare crai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetele!
Urez si eu bun venit noilor participante la actiunile din zona Galati!
Va doresc viata lunga pe forum si, implicit la acest subiect!
Liliana Din pacate eu nu voi veni azi la intalnire pentru ca lucrez de dupa-amiaza.
Va doresc distractie placuta si astept cu nerabdare pozici.
Va pup!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Lili, trebuie sa spargi ghinionul asta. Cred ca pentru urmatoarea intalnire ar fi indicat sa zici tu ziua care ti se potriveste.
Ce spui?

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vilma Tu esti o scumpa si iti multumesc pentru chestia asta, dar uite, daca eu pot si nu poate restul lumii e si mai aiurea!!
Dar ideea ta cu locul de joaca pentru copii e super si as vrea sa subscriu la ea! Sa-mi iau copkila si sa ne "intersectam". Poate n-o mai urla ca data trecuta . Adica ma bazez pe faptul ca a mai crescut

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Vilma are dreptate. Liliacule cum lucrezi saptamana viitoare ( poate chiar vineri ) ? Sa vii cu frumusetea ta la intalnirea cu bebeiii, nu se poate s-o pierzi si pe aceasta. Chiar nu ne-ai mai povestit de mult cu ce iti mai " umple " ea viata.
Si intalnirea din februarie o lasam pe seama ta. Poate asa o sa postezi mai des .

Mergi la inceput

Am postat amandoua odata ! Asta da telepatie !

Mergi la inceput