Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 9
andora spune:
Cu mare intarziere din cauza de sot acaparator de PC urez si eu
LA MULTI ANI MARIANA!
Sa fii fericita si mereu inconjurata de iubire!!!
Uffff.... Ange, am citit despre Maia si Robert... ce sa mai zic, la sfarsitul povestii Maiei a trebuit sa scutur tare dincap sa alung tristeta, sa sterg lacrimile... si iti spun ca te admir ca ai trecut cu bine prin atatea... sa fii la fel de puternica si pe viitor!!!! Hehe, si Uca a avut torticolis la nastere, cic-am stat prea mult in picioare ...
Nico ai reusit cu pozele?
Fetelor va multumesc pt cuvinte si urari... nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca dupa povesti cu nasteri... m-a luat melancolia...
Asa ca va pup mult si revin maine sper cand ma lasa Gogoneata mica...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Crismir pupici bolnaviorului si sanatate !~
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Si eu prezenta, Sara muceste din greu, azi e si frig pe deasupra deci nu iesim din casa Vreau sa vina primavaraaaaa.........
Nico imi pare rau ca n-am reusit sa dam de capat albumului, sa nu uiti azi cand iti vine sotul acasa sa ii amintesti.
Andreea ti-ai schimbat semnatura
Eu am niste nervi, aseara m-a sunat o prietena care de obicei imi cere socoteala, sa-i spun cand ma angajez. I-am zis ca deocamdata nu ma gandesc la asta pana mai creste Sara, ca vreau sa o cresc eu, si iar imi serveste bine cunoscuta replica "ai facut facultate ca sa stai acasa si sa nu faci nimic?" Am crezut ca mor, nu e prima data cand face din astea. Si i-am zis ca o sa ma apuc de afaceri si o anunt si pe ea in caz ca vrea sa se angajeze la mine sa scape de invatamant unde nu castiga foarte bine. N-a mai zis nimic, pana data viitoare probabil
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
ioana2004 spune:
GEGEA mersi tare mult ptr urare,
sa stiti ca n-am avut deloc timp sa intru pe dc ieri ca de,musafiri,copil.....m-am hotarit am sa ramin doar la 2 biberoane,unul ptr ceai si apa si unul ptr lapte.....ca eu aveam 4 si nu ma induram sa le arunc....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url
andora spune:
Flavia hehe, bafta la stat in casa, adineauri erau -16 grade..... naspa......... eu trebuia sa merg azi cu uca la serv...... mai vedem...... Semnatura mi-am schimbat-o din plictiseala, era prea incarcata cealalta
Mariana ooooooooooo ce dulcica e Ioanaaaaaaaa.. imi vine s-o papa asa cretulica si bucalata si scumpa....
impreuna spune:
"Nu-i nimeni pe drum, acum..." si e liniste pe aici cand am si eu timp ca doarme Sara :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
pinquleasa spune:
impreuna ... am mai incercat o data si nu merge al meu spune ca am un program care nu-mi permite ...al meu abia joi seara ajunge acasa definitiv asa ca o las pana la sfarsitul saptamanii.
alexa si mami spune:
in primul rind,LA MULTI ANI! MARIANA mii de scuze pt intirziere. sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,tie si familiei tale. ioana e o dulcica.
of cami, cit necaz, dar ce mai conteza cind totul se termina cu bine. m-a impresionat f tare povestea maiei., cite unul pt fiecare.
nico, esti pe lista.poze?
azi la noi a nins ca'n povesti.am iesit de dimineata, cu toate ca termometru' indica 14 grade, cu minus. alexa e innebunita dupa zapada. e fermecata de ninsoare si de cit de rece e zapada. zice: hiiiii! cind atinge zapada.
puii vostrii ce fac?
eu mai ramin. cine are chef de un pahar de vorba.
pupici
ALEXA
andora spune:
Alina, si pe aeasta cale "oficiala" iti urez
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
SANATATE, IUBIRE, IMPLINIRI.... FERICIRE !
Sa fii iubita si sa te distrezi bine maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ange spune:
v-am spus sa va pregatiticand cititi povestea Maiei.E dura si trista.
Merci mult mamici pt.pupici si incurajari.
Azi am fost la munca.e superéE o gradi de guvern.E un colectiv atat de placut si niste copii cuminiri.Nu-mi vine sa cred.Trist este ca ajung noaptea acasa franta si eu si copii mei si asa obositi ne apucam de lectii,de mancare,de baie,de dinti,de povesti
Tare greu este sa-ti intri in program dupa o perioada n de stat acasa!!!
cu toate astea incerc sa nu va ratez in nici o seara.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert