Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
La multi ani Alina si o viata cat mai fericita alaturi de cei dragi
Sa ne spui si noua cum sarbatoriti azi
Cami ma bucur ca iti place, o sa te obisnuiesti si cu programul. Care e diferenta intre o gradi de guvern si una particulara? De ce e mai bine la guvern?
Va si revin, mai ziceti si voi ceva:))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
alexa si mami spune:
multumesc mult, sunteti niste dragute!
la fel si voua. bine ca ne-am petrecut duminica, ca la ce friguri sunt astazi...
cred ca o sa stam in casa si cit e ziua de lunga o sa ne jucam.
revin.
ALEXA
symaco spune:
!
La multi ani alina,dar si mariana!
la noi sunt -17 grade..da e un soare asa de frumos afara...ai putea crede ca a venit primavara!
flavia,sa inteleg ca prietena ta inca nu e mamica sau e dar ea cu facultate doar nu o sa ramana acasa in perioada in care cupilul are cel mai multe nevoie de mama?!
la noi nimic nou,decat ca maine avem programare la medic si sper sa o lamuresc odata cum e cu terminul de nastere!mai ceva nou e ca sambata mi sa facut foarte rau la munca si am plecat acasa dupa 1 ora jumate...asa ca am hotarat sa mai merg doar luna asta!
asa ca voi avea iar we liber...ceea ce nu am mai avut de multe luni!.
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor!In primul rand vreau sa va spun ca absentele mele sunt motivate...nu mi-a mers netu
Recuperez si revin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
Am scris un mesaj si l-am inchis din gresealaaa Reiau...
Symaco tinem maine [pumnii sa ne zici DPNul cat mai repede
Cami super ca e bine la gradi.... dar ce e aceea gradi de guvern? Si ce sunt aceia copii cuminti?
Alina stati in casa? Ce face Alexa?
Mihaela pai dom'le ai de recuperat.... ce ati mai facut?
Ca noi am fost la serv la mami... si am dormit ca si ieri doar o juma' de ora... mi-a rupt mainile si spatele, a mai si adormit in tramvai la intoarcere... naspa
Ma uitam peprognoza meteo..cica de joi se mai incalzeste.. apoi de miercurea cealalta ger mare iar, apoi duminica cald.. si tot asa Oricum am constatat ca nu e asa frig cum ma asteptam
Va pupic!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ioana2004 spune:
draga Mihaela....eu sunt prin preajma...vezi cum faci cu netul...rezolv-o repede ca o sa-ti ducem dorul...
e speciala povestea Maiei ...cred ca o sa fii urmatoarea la povestea anului....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url
impreuna spune:
Gata, am revenit:)
Alina si cum ati sarbatorit duminica? Ce fain de voi ca mergeti la sanius,, ce zice Alexa, ii place? Noi n-am fost anul asta, nici anul trecut ca eram dupa cezariana si nu imi suradea ideea...
symaco prietena respectiva nu are copii si nici nu are de gand sa faca prea curand, zice ca ii ajung cei de la scoala ca ii dau destule batai de cap. Si n-are nici facultate, nu ca asta ar conta, da tot timpul se plange ca nu m-a ascultat cand i-am zis sa dam impreuna la facultate, eh...asta e.
Ai fost la medic la control? Felicitari pt week-end-ul liber:)
Mihaela se mai intampla sa nu ai net:) Acuma te asteptam sa recuperezi. Cum sunteti, ce face Amalia, i-au trecut bubitele de care ziceai ca are alergie?
Andreea am aflat ca si tu ai una bucata burtica masculina acasa:)) Si eu la fel, degeaba il pun la cura de slabit, nu mananca aproape nimic toata ziua, da e lipsa de miscare ca sta toata ziua in fata monitorului, iar la servici care ii la 2 pasi de casa merge cu masina. uf, uf... (ce tare-i poza, ca a inghitit mingea :)))
ioana2004 ii tare scumpa Ioana ta, imi place cum se pozeaza in oglinda :)
Eu ma pregatesc sa plec la party in sara asta, fara Sara pentru ca muceste inca si nu vreau sa o scot in frig. Azi am aflat ca fetita prieteni mele care e nascuta deodata cu Sara are pneumonie, azi noapte s-au internat in spital cand a vazut ca nu ii mai scade febra. Si ea a fost putin racita dar au tot scos-o afara si se pare ca s-a agravat...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Flavia distrractie super iti doresc!!!!!!!!!!
Uf, naspa cu pneumonia... sa fie sanatos si sa-i treaca si Sarei mucisorii Cu burtica... hehehe, da si tati nostru e prin luna a opta... poate cu neste exercitii scapam insa de burtoaie.. si el si eu de restul suncilor
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
buna fetele!
brrrr...! ce ger am tras azi. nici nu am iesit din casa. speram, ca miine sa se mai incalzeasca.
duminica a fost f frumos! mai ales ca nu a fost ....stiti voi
alexa a dansat de credeam ca o sa cada frinta de oboseala, da' de unde. tot la 10,30 s-a culcat.
flavia, petrecareata, sara sa treaca mucisorii.
cam slaba miscare azi.
asteptam restantele
noapte buna!
ALEXA
alexa si mami spune:
mey, ati disparut in ger?
am uitat sa va zic. voi stiti de www.colegi.ro e super, intrati si inscrieti-va
ALEXA