Pui pe sticla
Raspunsuri - Pagina 2
Jasmine spune:
Dupa ce am citit ieri aici nu m-am lasat pana nu l-am trimis pe sotul meu la Billa,de unde a luat un pui baban (2kg) pe care l-am facut pe sticla,cum a scris Adela.A fost prima data si ne-a placut tare mult.L-am uns cu ulei,l-am presarat cu un pic de vegeta,busuioc si cimbru.In timpul coacerii nu l-am stropit cu zeama din tava.L-am lasat in cuptor cam 2 ore si jumatate.Pe la mijlocul timpului de coacere am pus in tava si niste cartofi care au fost numai buni cand a fost gata puiul.
Eu zic ca e important sa fie sticla plina cu apa.In timpul coacerii apa se evapora si in felul asta nu iese puiul uscat.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
numeioana spune:
Fetelor, si eu fac puiul tot asa, pe sticla. Al meu se face in maxim o oara! Cum de-l tineti voi asa mult? Daca il tin mai mult de o ora se arde pielea de pe el. Eu ii imbrac varfurile aripioarelor si ale copanelelor in folie de aluminiu.
Ioana
poze noi
Alinax spune:
va multumesc mult fetelor...inca nu am reusit sa fac...dar am vrut sa fiu sigura ca primesc macar un raspuns
mmmmmmmmmm mi-e asa de pofta ca abia stept sa vad cum o sa-mi iasa
Andora....ai o fetita foooooarte frumoasa
Balbina spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, si eu fac puiul tot asa, pe sticla. Al meu se face in maxim o oara! Cum de-l tineti voi asa mult? Daca il tin mai mult de o ora se arde pielea de pe el. Eu ii imbrac varfurile aripioarelor si ale copanelelor in folie de aluminiu.
Ioana, la mine puiul are firisoare de singe pe la articulatii, daca il tin mai putin de o ora jumate.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!